Skip to footerSkip to content

Werken en leren in de zorg

Hoe word je CCU verpleegkundige - header image

Wil je studeren en werken in de zorg combineren, of wil je jezelf volledig omscholen om in de sector zorg en welzijn te werken? In deze sector kan jij het verschil maken. Door de combinatie van leren en werken, pas je wat je leert direct toe in de praktijk. Als je bij Maandag® in de zorg komt werken, krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat houdt werken en leren in de zorg precies in?

Als je direct geld wilt verdienen en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden wilt leren, dan is een leer-werktraject de perfecte combinatie voor jou. Het geeft je de mogelijkheid om geld te verdienen en te werken aan nieuwe vaardigheden op hetzelfde moment. Een ideale combinatie dus.

Na je opleiding krijg je meer verantwoordelijkheden. Zo mag je bijvoorbeeld meer risicovolle handelingen verrichten. Bij deze extra verantwoordelijkheden hoort vanzelfsprekend ook een hoger salaris!

Volg de opleidingen en cursussen van Maandag® Academy

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière, maar mis je de kennis die gevraagd wordt? Geen probleem. Terwijl jij start met je droombaan, volg je bij ons de trainingen en workshops die je nodig hebt. Zo ben je binnen de kortste tijd de perfecte match voor een opdrachtgever.

[Opleidingen en cursussen in de zorg]

[Vacatures in de zorg]

Beginnen in de zorg: welk diploma heb je nodig?

Wil jij werkervaring opdoen en beginnen in de zorg? Dan is het belangrijk om te weten welk diploma je nodig hebt. Als je geen vooropleiding hebt, dan kan je starten met een mbo opleiding in de zorg. Bij mbo-opleidingen kun je kiezen uit drie verschillende opleidingen: een BOL opleiding, BBL opleiding en derde leerweg.

Een BOL-traject is voor jongeren met de status student. De BBL-opleiding is met voornamelijk voor volwassenen. Tijdens deze opleiding ga je maar één dag naar school en werk je over het algemeen vier dagen per week. De derde leerweg is een verkort opleidingstraject. Dit zijn maatwerktrajecten die flexibeler en sneller zijn voor volwassenen, met een stevige focus op theorie. Dit is een interessante optie als je jezelf wil laten omscholen.

Als je al een basisopleiding hebt afgerond en graag een vervolgopleiding wil volgen, zodat je een nieuwe baan kunt bekleden, dan zit je bij Maandag® goed. Volg een leerwerktraject door te kiezen uit de zorgopleiding die het beste bij jou past. We bieden maar liefst 110 opleidingsplekken voor een vervolgopleiding in de zorg!

Waarom een vervolgopleiding in de zorg volgen bij Maandag®?

Wij geloven dat de zorg beter wordt als jij het beste uit jezelf haalt. Maak jezelf een gewildere speler op de arbeidsmarkt terwijl je direct begint met werken op je huidige opleidingsniveau. Je krijgt geen leerling-salaris, ook al volg je een opleiding. Zodra je je diploma hebt behaald, wordt je salaris verhoogd naar je nieuwe niveau.

Bij ons krijg je een contract voor onbepaalde tijd. Je bent dus in vaste dienst, terwijl je op projectbasis werkt voor meerdere instellingen. Je krijgt de keuze uit ouderenzorg, thuiszorg, GGZ of welzijnswerk, om een paar voorbeelden te noemen.

Samen vinden we de opdrachten die het beste bij jou en je ambities passen. Meer weten over een vervolgopleiding in de zorg? Neem hier eens een kijkje:

[Maak de zorg beter. Maak jezelf beter]

Solliciteren op vacatures in de zorg

Wil jij jouw talent inzetten en gaan werken en leren in de zorg? Solliciteer dan vandaag nog. Wij hebben die ene baan voor jou. Ons proces verloopt als volgt:

    Solliciteer: binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie op een van de zorg vacatures.

    Telefonische kennismaking: ben jij enthousiast geworden? Dan leren we je graag beter kennen.

    Eerste gesprek: we nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

    Tweede gesprek: in een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken van de zorg vacature en eventuele vragen die jij nog hebt.

    Contractvoorstel: is er van beide kanten een klik? Dan doen we je graag een voorstel.

Neem direct een kijkje bij onze vacatures in de zorg en begin je zoektocht!