MAANDAG!   academy

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden wij jou als professional persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke workshops. Deze opleidingen worden verzorgd door de Maandag® Academy.

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken

Academy

Of je nu een starter bent of een doorgewinterde expert. Er zijn trainingen en cursussen op elk niveau. Klassikaal én online. Hieronder vind je de diensten van de Maandag® Academy die tot jouw beschikking staan.

MAANDAG!   college

MAANDAG!   startklaar

Wij staan voor je klaar

Ben je overtuigd van je eigen ambities, maar zit je droombaan er niet bij? Neem gerust contact op en we vinden de perfecte baan voor jou.

contact

MAANDAG!   summerschool

MAANDAG!   online leren

Kennis opfrissen, je skills verbeteren of inspelen op trends en actualiteiten in jouw vakgebied. Het kan allemaal met Maandag® College. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw aanbod met interessante thema’s. Er zit altijd een training tussen die bij jou past!

Als jij in klassikale trainingen wilt werken aan vakinhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden, dan is Maandag® College iets voor jou. Meer weten?

Bezig met afstuderen, net afgestudeerd of starter op de arbeidsmarkt? Dan sta jij aan het begin van een mooie carrière. Maandag Startklaar helpt jou deze carrière nóg beter te starten. Wij bieden een jaar lang begeleiding aan beginnende docenten, HBO-V’ers én professionals die een baan bij de overheid ambiëren.

Als jij onlangs bent afgestudeerd en via Maandag® een vliegende start wilt maken in de publieke sector, dan is Maandag® Startklaar iets voor jou. Meer weten?

Voor sommigen is de zomerperiode een moment om lekker op vakantie te gaan, de boel de boel te laten en even helemaal niets te doen. Houd je niet van niksen en heb je in de zomer juist ruimte in je hoofd om extra kennis en vaardigheden op te doen, dan is Maandag® Summerschool iets voor jou. Hiermee ga jij het nieuwe seizoen met frisse energie tegemoet. Meer weten?

Kennis opdoen waar en wanneer je maar wilt? Met de Whoohoo Maandag Online Academy ontwikkel jij je verder vanuit je luie stoel. Honderden cursussen staan tot jouw beschikking. Of het nou gaat om het verbeteren van jouw vaardigheden, of het ontwikkelen van jouw kennis. Als jij je verder wilt ontwikkelen op momenten dat het jou uitkomt, is de Whoohoo Maandag Online Academy iets voor jou. Meer weten?