Skip to footerSkip to content
Maandag®

Maandag®Academy

Haal het beste uit jezelf

Bij Maandag® vinden we jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling belangrijk. We geloven dat als je elke dag een beetje beter wordt, je zin blijft hebben en houden in je werk. En dat vinden we niet alleen, want we geven je natuurlijk ook alle tools om het beste uit jezelf te halen.

Veel leer- en ontwikkelmogelijkheden

Vakinhoudelijk, persoonlijke ontwikkeling en/of leiderschap.

Altijd toegang met je Maandag® account

Het hele aanbod op één plek.

Persoonlijke begeleiding en coaching

Samen met jou werken we aan alles wat je verder helpt in je werk.

concentreren op werk

Onze Maandag® Academy

1400

online trainingen die op elk moment te volgen zijn.

47

vakinhoudelijke Maandag® trainingen.

5

interne Maandag® trainers.

4

Maandag® programma managers.

Maandag® Academy team

Om het aanbod van de Maandag® Academy perfect aan te laten sluiten op jouw leerbehoeftes, staan wij met een heel team voor jou klaar. Onze programma managers zijn dagelijks bezig met het uitvragen van de leerbehoeftes om zo het beste beeld te krijgen waar jij behoefte aan hebt. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen van te gekke trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

En ook de trainingen voor vakinhoudelijke ontwikkelingen worden door onze programma managers georganiseerd. Wij kopen expertise in en vullen dit aan met zelf ontwikkelde trainingen.

Programma managers werken nauw samen met de trainers van de Maandag® Academy. De trainers ontwikkelen en geven de trainingen om jou de beste leerervaring te geven.

Met elkaar ontwikkelen we leiderschapsprogramma’s. We richten ons op persoonlijke coaching en ontwikkeling en hechten we veel waarde aan onze traineeships.