MAANDAG!
Academy

Bij Maandag® geloven we in continu verbeteren, leren en ontwikkelen. Vanuit onze Maandag® Academy bieden wij daarom veel opleidingsmogelijkheden voor onze professionals. Samen met je recruiter bepaal jij welke training of opleiding het beste past bij je ontwikkeling en ambities.

 

Maandag® College

Maandag® College biedt een groot aantal cursussen en trainingen aan. De trainingen van Maandag® College zijn er in alle soorten en maten en voor elk niveau. Er zit altijd wel iets tussen wat bij je past. En de trainingen organiseren we door het hele land. Dus ook regelmatig bij jou in de buurt. Bovendien wordt het aanbod ieder kwartaal vernieuwd! Wil je weten welke trainingen binnen jouw vakgebied worden aangeboden? Ga dan naar het aanbod via de keuzes onderaan deze pagina.

 

Maandag® Online trainingen

Onregelmatige diensten of een bomvolle agenda? Geen probleem. De Maandag® Academy werkt met een online platform genaamd Whoohoo Maandag® Online Academy. Zo kun jij leren waar en wanneer het jou uitkomt. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een vakinhoudelijke cursus of start met een e-learning om je vaardigheden te verbeteren.

 

Maandag® Traineeship

Wil je werken én tegelijkertijd blijven leren? Ben je afgestudeerd en wil je jouw vak goed onder de knie krijgen? Dan is een Maandag® Traineeship iets voor jou! Gedurende een jaar krijg jij extra begeleiding en bijscholing. Je leert meer over jouw vak én je ontwikkelt je persoonlijke vaardigheden. Bovendien helpen we jou om de regie over je carrière te houden. Meer weten? Bekijk dan snel welke Maandag® Traineeship we aanbieden! Ga naar de Maandag® Traineeships

 

Overige Maandag® opleidingsmogelijkheden

Naast de klassikale en online trainingen zijn er nog veel meer opleidingsmogelijkheden bij Maandag®. Die bespreken we individueel met onze professionals.

Wil jij je je bijvoorbeeld om -of bijscholen, maar twijfel je nog over de volgende stap of een specifieke opleiding? Vraag dan om coaching en advies aan jouw recruiter of de Maandag® Academy. Wij bieden jou de mogelijkheid om leren met werken te combineren.