Skip to footerSkip to content
Hero banner Techniek

Technisch gezien het leukste werk

  • Uitdagende projecten die ertoe doen
  • Afwisseling én een vast contract
  • Blijven groeien dankzij goede begeleiding

Ontdek jouw kansen bij Maandag® Engineering

Als techniek jouw ding is, is Maandag® jouw team

Wil jij jouw liefde voor techniek bij verschillende bedrijven inzetten? Staan jouw plannen en berekeningen als een huis en overzie jij met gemak alle fases van complexe projecten? Dan staan we bij Maandag® Engineering te springen om jou. Maandag® Engineering heeft interessant werk in de industrie en machinebouw. Bijvoorbeeld als projectmanager industrie, quality engineer, teamleider Technische dienst of monteur. Bij ons krijg je de zekerheid van een vast contract, veel variatie en projecten die ertoe doen. Van meewerken aan de energietransitie in de industrie tot het plannen of plaatsten van zonnepanelen in de bouw. En waar je ook werkt, je staat er niet alleen voor. Bij Maandag® kun je altijd rekenen op persoonlijke coaching en begeleiding en een netwerk van professionals en bedrijven met mensen die jouw passie voor techniek delen.

Visual domein Techniek

![02 Image Asset - bouw 1](//images.ctfassets.net/oarwel7xlneo/26YYrb7y4RRzqBGjqUXFny/8b8c9d10575a43fdc368b264c60a31a3/02_Image_Asset_-_bouw__1_.png)

FAQ

Antwoord op belangrijke vragen

Wij verbinden jou met werk waar je zin in hebt. Met de afwisseling van verschillende opdrachtgevers én de zekerheid van een contract bij Maandag®. We helpen je groeien en ontwikkelen. Niet alleen door de diverse werkervaring die je opdoet, maar ook via onze eigen Academy. Hoe je dit precies aanpakt? Daarin geven we jou de ruimte. Je voert namelijk zelf de regie over je carrière. En wij bieden je de juiste handvatten en connecties. Benieuwd naar de mogelijkheden?Neem contact met ons op

Bij Maandag® vinden we ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben we de Maandag® Academy, waar je onbeperkt online cursussen kunt volgen. Bovendien bieden we allerlei trainingen aan, binnen jouw vakgebied én op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wil je nog een stapje verder, en een vakinhoudelijke opleiding volgen? Dan kijkt jouw contactpersoon graag met je naar de mogelijkheden.

We kijken altijd of er een opdracht bij jou in de buurt is. Soms komt het voor dat je wat langer moet reizen, en natuurlijk denken we dan met je mee. We hanteren een maximale reistijd van 1,5 uur.

De sollicitatieprocedure

Solliciteer

We reageren binnen 3 werkdagen. Zijn er mogelijkheden? Dan bellen we je om je beter te leren kennen.

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.