Talenten die het verschil maken

Maandag® detacheert professionals in het publieke domein. Dit doen we binnen de zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Onze professionals weten van aanpakken en weten dat hun werk er toe doet. Dat soort professionals vind je bij Maandag®. En of je nu op zoek bent naar professionals met jarenlange ervaring of juist naar starters op de arbeidsmarkt. Maandag® biedt altijd het snelst de beste oplossing.

Kennismaken?

Als grootste detacheerder in de publieke sector zijn we overal in Nederland te vinden. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Neem contact met ons op en we beantwoorden graag al je vragen.

Neem contact op

vakgebieden

Wij zijn dé detacheerder van de publieke sector

Met meer dan 3000 medewerkers en zo’n 25 vestigingen is Maandag® de expert in het publieke domein. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Overheid

Zorg & Welzijn

Kennismaken?

Kan jouw team of afdeling talent gebruiken? Wij hebben een groot netwerk van professionals binnen de publieke sector. Klik hieronder om te zien wat Maandag® voor je kan betekenen.

Neem contact op

Onderwijs

Overig publiek domein

Overheid

Bij Maandag® zijn we gespecialiseerd in het invullen van een tijdelijke personeelsbehoefte in het publieke domein. Tijdelijke ondersteuning nodig op het gebied van ruimtelijk en bestuurlijk domein, sociaal domein of bouw en civiel. Wij hebben hiervoor snel de beste kandidaat beschikbaar. Maar ook voor finance en ICT binnen de overheid zijn onze professionals beschikbaar. Allemaal weten ze van aanpakken, brengen altijd een frisse blik, up-to-date kennis en relevante ervaring met zich mee. Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zorg & Welzijn

Tijdelijk ondersteuning nodig in de zorg? Bij Maandag® zijn we gespecialiseerd in het invullen van een tijdelijke personeelsbehoefte in het publieke domein. Of het nu in ziekenhuizen, ouderen- en gehandicapten zorg (VVT), bij een GGZ, GZ of JZ-instelling is. Wij hebben hiervoor snel de beste kandidaat beschikbaar. Of je nu social workers, verpleegkundigen, psychologen, basisartsen, casemanagers, begeleiders, coaches, fysio- en ergotherapeuten of andere medische professionals zoekt. Van starters op de arbeidsmarkt tot doorgewinterde vakspecialisten. Onze professionals brengen altijd een frisse blik, up-to-date kennis en relevante ervaring met zich mee. Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onderwijs

Tijdelijke ondersteuning nodig? Bij Maandag® zijn we gespecialiseerd in het invullen van een interim personeelsbehoefte in het publieke domein. Of het nu in het (speciaal) basis onderwijs, voortgezet onderwijs of bij vervolgopleidingen is. Wij hebben hiervoor snel de beste kandidaat beschikbaar. Van net afgestudeerde leraren tot leraren met jarenlange ervaring. Onze professionals hebben allemaal de ambitie om voor hun leerlingen en studenten het verschil te maken. Zij brengen altijd een frisse blik, up-to-date kennis en relevante ervaring met zich mee. Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Overig publiek domein

Tijdelijke ondersteuning nodig? Bij Maandag® zijn we gespecialiseerd in het invullen van een interim personeelsbehoefte in het publieke domein. Of je nu ICT’ers, financiële experts of professionals bij woningcorporaties zoekt. Wij hebben snel de beste kandidaat beschikbaar. Onze professionals hebben allemaal de ambitie om het verschil te maken en organisaties verder te helpen. Zij brengen altijd een frisse blik, up-to-date kennis en relevante ervaring met zich mee. Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

contract vormen

Maandag® is een landelijke detacheerder met zo’n 25 vestigingen in Nederland. Door onze regionale focus zijn wij perfect in staat om onze opdrachtgevers te bedienen vanuit onze kennis van de lokale arbeidsmarkt. Onze focus ligt op het vervullen van personele vraagstukken binnen de publieke sector. Hierin hebben wij ons gespecialiseerd in de domeinen zorg en welzijn, onderwijs en overheid. Wij gaan verder dan alleen het invullen van (tijdelijke) vacatures.

Detachering

Via Maandag® kun je professionals die bij ons beschikbaar zijn inlenen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vervanging van personeel dat langere tijd niet beschikbaar is wegens ziekte, voor speciale projecten of voor extra ondersteuning tijdens drukke periodes. Maandag® neemt hierbij het werkgeverschap voor haar rekening. Als opdrachtgever betaal je alleen de daadwerkelijk gewerkte/overeengekomen uren.

Intercollegiale doorlening

Intercollegiale doorlening is een uitstekend middel dat ingezet kan worden om medewerkers door te plaatsen naar andere werkgevers. Het voordeel is dat je op deze wijze (tijdelijke) overcapaciteit kunt wegnemen. Maandag® heeft hier ruime ervaring in. Je kunt profiteren van het uitgebreide netwerk van opdrachtgevers van Maandag®. Wanneer wij een geschikte werkplek voor deze werknemers hebben gevonden, ontvang je van ons een vergoeding per gewerkt uur. Afspraken over de uurtarieven maken wij vooraf per werknemer op basis van de brutoloonkosten.

Bemiddeling van ZZP-ers

Naast vaste medewerkers die we detacheren, heeft Maandag® een groot netwerk van ZZP-ers met verschillende specialismes. Je hoeft niet lang te zoeken naar een geschikte freelance professional. Via Maandag® heb je snel de juiste kandidaat. Maandag® verzorgt de screening, bemiddeling, contractadministratie en afhandeling van facturatie. Dat scheelt tijd.

Heb je een vraag?

In onze FAQ lees je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Naar FAQ Opdrachtgevers