Skip to footerSkip to content
Opdrachtgevers hero banner scaled

Bij Maandag® vind jehet snelst de beste match

 • Breed scala aan professionals
 • Groot landelijk netwerk
 • Meer dan 30 jaar ervaring

Frisse energie voor uw organisatie

Bij Maandag® draait het om meer dan alleen ontzorgen en versterken. Wij brengen frisse energie naar uw organisatie. Ook verbinden we u met de professionals die het verschil maken. Of het nu gaat om het invullen van tijdelijke posities, het aanpakken van cruciale projecten of het versterken van teams met specialistische kennis. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie groeit. 

Onze 4.000 professionals, actief binnen de sectoren zorg, onderwijs, overheid, IT, finance, HR en communicatie, staan paraat om uw uitdagingen aan te pakken. Ontdek de meerwaarde van frisse energie en specialistische kennis voor uw organisatie.

Onze diensten

Detacheren

Voeg onze professionals tijdelijk toe aan uw organisatie voor versterking of vervanging. Met één specialist of een heel team. Ondersteund door ons, met actuele kennis updates, leertrajecten en vitaliteitstrainingen via onze Maandag® Academy.
Lees meer

Maandag® Managed Recruitment

Wij bouwen graag mee aan het neerzetten van een geoptimaliseerd recruitmentproces en een succesvol team voor jouw organisatie. Zo kan jij als werkgever kosten besparen op werving- en selectiebureaus of externe inhuur.
Lees meer

Maandag® Managed Services

Wij nemen we het inhuurproces van tijdelijk personeel volledig van u over. Wij zorgen voor maatwerk, slim leveranciersmanagement en flexibele oplossingen. Zo zijn uw vacatures snel vervuld.
Lees meer

Onze diensten

Maandag® professionals

Bij Maandag® staat ambitie en resultaat centraal. Onze professionals omarmen afwisseling en verwelkomen elke uitdaging. Zin elke dag van de week. Dus ook zin in Maandag®. Met een dosis frisse energie zetten ze zich in voor een vliegende start in uw opdracht.

Onze aanpak is gericht op de groei en ontwikkeling van uw team. Via persoonlijke begeleiding en de Maandag® Academy blijven onze professionals zich voortdurend ontwikkelen. Hierdoor halen ze het beste uit zichzelf en excelleren ze in hun werk.

maandag-opdrachtgevers-professional-zebrapad

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij Maandag® weten we dat het vinden van de juiste professional cruciaal is voor het succes van uw organisatie. Met meer dan 30 jaar ervaring, een breed scala aan professionals en een uitgebreid regionaal netwerk beschikken we over een sterk strijdplan. Daarom willen we kwalitatieve kandidaten voorstellen die perfect bij uw bedrijf, project en/of opdracht passen.

Toekomstbestendige samenwerking

Bij Maandag® gaan we verder dan alleen het vervullen van een opdracht. We streven naar een toekomstbestendige samenwerking. Hoewel we onze professionals goed kennen, hechten we ook veel waarde aan het begrijpen van u en uw organisatie. Op die manier realiseren we niet alleen snel de juiste match, maar kijken we ook samen met u naar de toekomst. Wij maken van een nee een ja. Bij Maandag® vind je het snelst de beste match.

Maandag Managed Recruitment opdracht

Vakgebieden waarin we bemiddelen

  Onderwijs

Basis- Voortgezet, Speciaal, mbo & hbo. Leerkrachten en docenten hebben we binnen alle vakgebieden.

  Overheid

Onze professionals werken in het ruimtelijk bestuur, sociaal domein, woningcorporaties, Bouw, Civiele techniek, Juridische zaken.

  Zorg & Welzijn

Zorgprofessionals hebben we op alle niveaus, binnen de vakgebieden GGZ, VVT, Ziekenhuizen, Jeugdzorg en Welzijn.

  IT

Met ruim 7.000 IT-specialisten en een groot netwerk van gespecialiseerder partners, vinden we IT-professionals die voldoen aan uw kwalificaties.

  Finance, HR & Communications

Door hun expertise binnen hun vak zijn deze professionals breed inzetbaar, zowel in het publieke domein als in de private sector.

Wat u van ons kunt verwachten

(Telefonische) intake

We horen graag waar u naar op zoek bent en op welke termijn u versterking nodig heeft. Tijdens dit gesprek bespreken we de harde en zachte criteria die voor u van belang zijn.

Voorstellen kandidaten

We zoeken de beste kandidaten voor uw opdracht en delen na een grondige voorselectie snel hun cv’s met u.

Kennismaken kandidaten

De door u geselecteerde kandidaten komen persoonlijk kennismaken.

Succesvolle match

Heeft u de ideale kandidaat gevonden? Fijn! Dan zorgen wij ervoor dat onze professional zo snel mogelijk kan beginnen.

Ons beter leren kennen?Neem contact op