Skip to footerSkip to content
Opdrachtgevers hero banner scaled

Maandag® ontzorgtop al uw HR vraagstukken

 • Snel en adequaat
 • Groot regionaal netwerk
 • Meer dan 30 jaar ervaring

Ontzorgt en versterkt met frisse energie

Maandag® ontzorgt en versterkt organisaties in de publieke- en commerciële sector. We verbinden professionals met frisse energie aan organisaties die willen doorpakken. Onze 4.000 professionals vervangen uw medewerkers bij uitval, pakken projecten aan en versterken teams met hun specialistische kennis. Maandag® heeft professionals binnen de zorg, het onderwijs en de overheid en levert specialisten in IT, Finance, HR en Communicatie.

Onze HR-dienstverleningen

Detacheren

Lees meer

Maandag® Managed Recruitment

Lees meer

Maandag® Managed Services

Lees meer

Onze HR-dienstverleningen

Maandag® professionals

Professionals van Maandag® hebben ambitie. Dit is ons vertrekpunt. Ze houden van afwisseling. En van de maandag. Ze zetten hun frisse energie in om een vliegende start te maken in uw opdracht en u tijdelijk vooruit te helpen.

Door persoonlijke begeleiding en de Maandag® Academy blijven Professionals van Maandag® altijd zich doorontwikkelen. Zo halen ze het beste uit zichzelf en uit het werk waar ze goed in zijn.

maandag-opdrachtgevers-professional-zebrapad

Ruime ervaring en groot regionaal netwerk

De juiste professional vinden voor uw organisatie is ons doel. Al meer dan 30 jaar. We beschikken over een grote diversiteit aan professionals, vestigingen door heel Nederland en een groot regionaal netwerk. Zo kunnen we snel kwalitatieve kandidaten aan u voorstellen, passend bij uw project of opdracht.

Meer dan een opdracht

Een gezonde en toekomstbestendige samenwerking met onze opdrachtgevers en professionals. Dat vinden we bij Maandag® belangrijk. Onze Maandag® professionals kennen we als geen ander, maar we willen u en uw organisatie ook beter leren kennen. Zo maken we niet alleen snel de juiste match, maar kijken we ook mee naar de toekomst.

Maandag Managed Recruitment opdracht

Vakgebieden waarin we bemiddelen

  Onderwijs

Basis- Voortgezet, Speciaal, mbo & hbo. Leerkrachten en docenten hebben we binnen alle vakgebieden.

  Overheid

Onze professionals werken in het ruimtelijk bestuur, sociaal domein, woningcorporaties, Bouw, Civiele techniek, Juridische zaken.

  Zorg & Welzijn

Zorgprofessionals hebben we op alle niveaus, binnen de vakgebieden GGZ, VVT, Ziekenhuizen, Jeugdzorg en Welzijn.

  IT

Met ruim 7.000 IT-specialisten en een groot netwerk van gespecialiseerder partners, vinden we IT-professionals die voldoen aan uw kwalificaties.

  Finance, HR & Communications

Door hun expertise binnen hun vak zijn deze professionals breed inzetbaar, zowel in het publieke domein als in de private sector.

Wat u van ons kunt verwachten

(Telefonische) intake

We horen graag waar u naar op zoek bent en op welke termijn u versterking nodig heeft. Tijdens dit gesprek bespreken we de harde en zachte criteria die voor u van belang zijn.

Voorstellen kandidaten

We zoeken de beste kandidaten voor uw opdracht en delen na een grondige voorselectie snel hun cv’s met u.

Kennismaken kandidaten

De door u geselecteerde kandidaten komen persoonlijk kennismaken.

Succesvolle match

Heeft u de ideale kandidaat gevonden? Fijn! Dan zorgen wij ervoor dat onze professional zo snel mogelijk kan beginnen.

Ons beter leren kennen?Neem contact op