Skip to footerSkip to content
Over

Over
MAANDAG!

Wij zijn Maandag

Vind snel de beste professionals

Wanneer u op korte termijn behoefte heeft aan kwalitatieve professionals voor uw organisatie, bent u bij Maandag® aan het juiste adres. Wij hebben uitgebreide kennis van uw sector en vinden het snelst de beste professional voor uw project of opdracht. Maandag® professionals zijn flexibel en brengen altijd frisse energie op de werkvloer.

Ruime ervaring en groot regionaal netwerk

Maandag® is al 30 jaar dé detacheerder voor iedereen die belangrijk werk doet. De juiste professional vinden voor uw organisatie is ons doel, daarom hebben wij vestigingen door heel Nederland, van Maastricht tot aan Groningen. We beschikken over een groot regionaal netwerk en weten wat er speelt in uw regio.

Snel en adequaat

We beschikken over een grote diversiteit aan professionals. Van starters tot senior. Zo kunnen we snel, kwalitatieve kandidaten aan u voorstellen, passend bij uw project of opdracht.

Hoog niveau

Leren en ontwikkelen staat bij ons centraal. Door middel van onze persoonlijke coaching en door het bieden van opleidingen via onze eigen Maandag® Academy beschikken onze professionals altijd over actuele kennis. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Samenwerken

Natuurlijk vinden wij een goede samenwerking erg belangrijk. Met u als opdrachtgever en ook met onze professionals. Dat is de reden dat we u en uw organisatie graag beter leren kennen. Omdat we ook onze professionals goed kennen maken we snel, de juiste match. We denken niet alleen met u mee maar kijken met u mee naar de toekomst.

Maandag® professionals geven frisse energie aan belangrijk werk

Professionals bij ons in dienst, zijn mensen met veel ambitie. Hun ambitie is ons vertrekpunt. Door persoonlijke coaching en veel mogelijkheden tot professionele ontwikkeling zorgen wij ervoor dat zij up-to-date blijven en het beste uit zichzelf halen. En dit merkt u op de werkvloer, waar onze mensen met veel passie en energie, verrassende oplossingen en nieuwe ideeën aandragen.

Vakgebieden waarin we bemiddelen:

  • Onderwijs

Basis- Voortgezet, Speciaal, mbo & hbo. Leerkrachten en docenten hebben we binnen alle vakgebieden.

  • Overheid

Onze professionals werken in het ruimtelijk bestuur, sociaal domein, woningcorporaties, Bouw, Civiele techniek, Juridische zaken.

  • Zorg & Welzijn

Zorgprofessionals hebben we op alle niveaus, binnen de vakgebieden GGZ, VVT, Ziekenhuizen, Jeugdzorg en Welzijn.

  • IT, Finance, HR & Communications

Door hun expertise binnen hun vak zijn deze professionals breed inzetbaar, zowel in het publieke domein als in de private sector.

Neem contact op met een vestiging

Wat u van ons kunt verwachten

(Telefonische) intake

We horen graag waar u naar op zoek bent en op welke termijn u versterking nodig heeft. Tijdens dit gesprek bespreken we de harde en zachte criteria die voor u van belang zijn.

Voorstellen kandidaten

We zoeken de beste kandidaten voor uw opdracht en delen na een grondige voorselectie snel hun cv’s met u.

Kennismaken kandidaten

De door u geselecteerde kandidaten komen persoonlijk kennismaken.

Succesvolle match

Heeft u de ideale kandidaat gevonden? Fijn! Dan zorgen wij ervoor dat onze professional zo snel mogelijk kan beginnen.