Vergeet mailen, appen en slacken en voer een goed gesprek

Hartstikke handig dat je tegenwoordig op zoveel manieren met elkaar kunt communiceren, maar vergeet niet om tussen al het mail-, app- en chatgeweld af en toe een ‘ouderwets gesprek’ te voeren. Face-to-face communiceren, brengt namelijk een hoop voordelen met zich mee. Komen ze! 
Details

Zo wordt elk verandertraject een succes

Niet iedereen springt een gat in de lucht als er een verandering wordt aangekondigd. Sterker nog: veel mensen vinden het doodeng en zetten de hakken in het zand. Met deze zes tips krijg je medewerkers moeiteloos mee in veranderplannen. 
Details

Weg met voorspelbaarheid, verras jezelf!

Routine zorgt voor structuur en overzicht. Maar laten we eerlijk zijn: het is soms ook dodelijk saai. Wil je het gevoel hebben dat je écht leeft? Zoek dan wat vaker het onverwachte op. Hoe je dat doet? Hier een paar tips! 
Details

zoeken

Weg met afleiding! 7 tips voor meer focus

Om je doelen in het nieuwe jaar te behalen, is focus een must. Het zorgt ervoor dat je ergens helemaal voor kunt gaan en de best mogelijke prestatie levert. Daarom 7 tips om jezelf scherp te houden. 
Details
de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Zo schrijf je de perfecte sollicitatiebrief

Wil je het nieuwe jaar beginnen met een nieuwe baan? Dan is een goede sollicitatiebrief de eerste stap. Met deze tips schrijf jij een perfect exemplaar! 
Details

Stop met dromen, kom in actie!

Een boek schrijven, het roer omgooien, een mooie reis maken… Wat er ook op jouw bucket list staat voor het komende jaar: met deze tips zorg je ervoor dat je ook écht gaat afvinken. 
Details

Zo trap jij het nieuwe jaar ijzersterk af!

Nog een paar dagen en dan luiden we 2020 in. Met deze zeven tips begin jij het jaar met een vliegende start. 
Details

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken

Ben jij een goede collega?

Voor anderen klaarstaan is natuurlijk de ultieme kerstgedachte. Niet alleen privé, maar ook op het werk. Daarom zeven tips om een collega uit duizenden te zijn!  
Details

Maak van 2020 jóuw jaar!

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent voor velen wat extra vrije dagen. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar, maar vooral om vooruit te blikken. Zijn er bepaalde doelen die je wilt behalen? Ben je blij met je werk-privébalans? Met deze tips creëer je de ideale setting om tot waardevolle inzichten te komen. 
Details