Vergeet mailen, appen en slacken en voer een goed gesprek

Hartstikke handig dat je tegenwoordig op zoveel manieren met elkaar kunt communiceren, maar vergeet niet om tussen al het mail-, app- en chatgeweld af en toe een ‘ouderwets gesprek’ te voeren. Face-to-face communiceren, brengt namelijk een hoop voordelen met zich mee. Komen ze! 
Details

Zo wordt elk verandertraject een succes

Niet iedereen springt een gat in de lucht als er een verandering wordt aangekondigd. Sterker nog: veel mensen vinden het doodeng en zetten de hakken in het zand. Met deze zes tips krijg je medewerkers moeiteloos mee in veranderplannen. 
Details

Weg met voorspelbaarheid, verras jezelf!

Routine zorgt voor structuur en overzicht. Maar laten we eerlijk zijn: het is soms ook dodelijk saai. Wil je het gevoel hebben dat je écht leeft? Zoek dan wat vaker het onverwachte op. Hoe je dat doet? Hier een paar tips! 
Details

Blog

zoeken

Iedere dag (weer) fluitend naar je werk? Het kan écht!

Merk je dat je baan je minder energie geeft? Dit betekent niet dat je gelijk op zoek hoeft te gaan naar iets anders. Vaak zijn een paar simpele aanpassingen al genoeg om weer vol goede moed naar je werk te gaan. Komen ze! 
Details
de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Eerste hulp bij carrièreswitch!

Na lang wikken en wegen, ben je eruit: je wilt een carrièreswitch maken. Maar hoe pak je het aan? Doe je voordeel met de volgende tips: 
Details

Zo ga je om met een afwijzing op je sollicitatie

Geen reactie ontvangen op je motivatiebrief of na een sollicitatiegesprek te horen krijgen dat je het ‘helaas niet bent geworden’: een afwijzing is nooit leuk. Met deze 7 tips herpak je jezelf moeiteloos.
 
Details

Op zoek naar je droombaan? Zo houd je het leuk!

Beslissen dat je ander werk wilt is één, maar die droombaan daadwerkelijk vinden, kan best even duren. Vervelend? Zeker. Frustrerend? Soms ook. Maar één ding is zeker: als je bij de pakken neer gaat zitten, wordt het er niet beter op. Deze tips helpen je om positief, energiek en gemotiveerd te blijven!
 
Details

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken

Heb jij een superbaas? Doe de check.

Niet alleen je werkzaamheden en collega’s zijn bepalend voor jouw werkplezier; ook je leidinggevende speelt een grote rol. Wat maakt een baas nou een superbaas? Wij zetten het voor je op een rij.
 
Een goede baas…
Details

Een mooie carrière? Denk positief!

Bij het uitstippelen van een mooie carrière denk je misschien vooral aan vaardigheden opdoen en kennis verwerven, maar een positieve mindset is minstens zo belangrijk. Zeven redenen waarom! 
Details