Je wilt jezelf blijven ontwikkelen om van betekenis te zijn voor je omgeving

Wie is Eefje Schilders en wát doet ze bij Club Maandag®?

Details

In 12 stappen naar geluk

‘Weten wat je wilt, is het begin van geluk,’ luidt een oud gezegde. Ondertussen beweert de Amerikaans-Iraanse psycholoog Emily Esfahani Smith dat geluk niet bestaat. Sterker nog; het najagen van geluk, maakt mensen ongelukkiger.

Details

Bootcamp voor je brein

Met je telefoon continue binnen handbereik en apps die helpen ondersteunen bij nagenoeg alles wat je doet, ontbreekt het steeds meer aan de praktische noodzaak om je geest uit te dagen, terwijl deze, net als je lichaam, vraagt om voldoende inspanning om lenig en gezond te blijven. Maar hoe doe je dat, je hersenen trainen? Kom in actie, geef je brein een bootcamp en breng je  denkvermogen in topconditie.
 
Details

zoeken

15 okt

Kinderen? Zo voorkom je ochtendstress!

Is het elke dag weer een uitdaging om je kroost gevoed en gekleed op de crèche af te leveren en zelf zonder snot- en melkvlekken op je werk te verschijnen? Met deze tips wordt de vroege ochtend een stuk minder stressvol.
Details

de voordelen van MAANDAG!

  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen
12 okt

7 tips waarmee je jouw sollicitatiegesprek als een topsporter voorbereidt

Wie solliciteert, weet dat de laatste 10 minuten vòòr het gesprek voelen alsof je eindexamen doet. De vragen flitsen door je hoofd en voor je het weet nemen de zenuwen een loopje met je. Met deze 7 tips overkomt je dat niet meer.
Details
08 okt

Werkdruk? Zo ga je fluitend naar je werk!

Of je nou te maken hebt met een veeleisende baas, lastige cliënten of onderbezetting: soms kan het werk je boven het hoofd groeien. Met deze praktische tips blijf je je werkdruk de baas en ga je iedere dag met plezier aan de slag.
Details
05 okt

Zo voorkom je miscommunicatie op de werkvloer

Je zult het vast herkennen; een collega zou een taak van je overnemen, maar het is niet gebeurd. Hoe kan dat, denk je. We hadden het toch afgesproken, of ben ik onduidelijk geweest? Op de werkvloer is miscommunicatie een bron van ergernissen. Zonde. Zo voorkom je misverstanden en bouw je aan werkgeluk voor het hele team.
Details

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken
01 okt

Zo win je ieder sollicitatiegesprek

Weten waarom je solliciteert is belangrijker dan hoe je solliciteert. Want als je weet wat je wilt, wordt vanzelf duidelijk wat je te doen staat. Je kunt dan makkelijker doelen stellen, beslissingen nemen, oplossingen bedenken en zelfverzekerder, gemotiveerder en besluitvaardiger overkomen. Zo breng je jouw motivatie helder in beeld.
Details
28 sep

Zo verhoog je je weerstand en kun je écht tegen een stootje

Met de R in de maand is het geen overbodige luxe om je weerstand een boost te geven. De eerste niezende of kuchende collega’s zul je waarschijnlijk al hebben gespot. Maar hoe zorg je ervoor dat jij zelf niet begint te snotteren en tegen een stootje kunt in de gure maanden?
Details