Dit is het geheim van een succesvol team

Natuurlijk is elk team anders en is er geen hapklare formule voor succes, maar er zijn wel ingrediënten die onmisbaar zijn voor een ijzersterke samenwerking. Let op hier komen ze! 
Details

Hoe maak je een succesvolle comeback?

Ziekte, ontslag, maar ook een reis of het ouderschap: er zijn tal van redenen waarom je carrière soms even op een laag pitje staat. Maar hoe pak je de draad naderhand weer op en zorg je voor een succesvolle comeback? Vijf tips. 
Details

Zo heb je wél tijd voor alles wat je graag wilt doen

Die ene verjaardagskaart is verstuurd, je hebt je werkmails beantwoord en de wasmachine staat te draaien, maar de dingen die jij echt belangrijk vindt, zijn er vandaag weer bij ingeschoten. Herkenbaar? Doe je voordeel met de volgende tips. 
Details

zoeken

18 okt

Zeven tips voor een kick-ass carrièreplan

Met ‘go with the flow’ is helemaal niets mis, maar als jij je dromen wilt waarmaken, is vooruitkijken en doelen stellen wel zo handig. Met deze zeven tips maak jij een kick-ass carrièreplan. 
Details

de voordelen van MAANDAG!

  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen
14 okt

Collega’s uit verschillende generaties? Zo werken jullie in harmonie samen

Babyboomers, millennials, Z’ers: binnen veel organisaties vind je een mix van generaties op de werkvloer. Dat zorgt voor dynamiek én uitdaging. Want al die uiteenlopende normen en waarden kunnen zorgen voor spanningen. Deze acht tips helpen om de harmonie te bewaren. 
Details
11 okt

Zo lacht het leven jou toe

Van negatieve gedachten, beperkende overtuigingen en belemmerend gedrag word je niet alleen bloedchagrijnig; het zit je ook in de weg om te doen wat je écht wilt. Hartstikke zonde en nergens voor nodig. Met deze tips geef je jouw leven een positieve boost! 
Details
07 okt

Zo blijf je aantrekkelijk op de arbeidsmarkt

Tegenwoordig werk je nog maar zelden je hele leven lang voor dezelfde werkgever. Dat maakt het essentieel om aantrekkelijk te blijven op de arbeidsmarkt. Met deze tips ben en blijf jij een ‘good catch’! 
Details

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken
04 okt

10 tips om écht tot rust te komen

Mails, appjes, vergaderingen, veeleisende cliënten, grillige collega’s … op een doorsnee dag kan er heel wat op je afkomen. En dan hebben we het nog niet eens over de uitdagingen in je privéleven. Om al die prikkels de baas te blijven, helpt er maar één ding: rust. Deze tien tips helpen je daarbij. 
Details
30 sep

Dag chaos, hallo structuur

Zit je hoofd overvol? Loop je voor je gevoel continu achter de feiten aan? Ben je het overzicht compleet kwijt? Dan is het tijd om orde te scheppen in de chaos, zodat je (weer) rust en controle ervaart in je werk. Aan de slag! 
Details