Dit is het geheim van een succesvol team

Natuurlijk is elk team anders en is er geen hapklare formule voor succes, maar er zijn wel ingrediënten die onmisbaar zijn voor een ijzersterke samenwerking. Let op hier komen ze! 
Details

Hoe maak je een succesvolle comeback?

Ziekte, ontslag, maar ook een reis of het ouderschap: er zijn tal van redenen waarom je carrière soms even op een laag pitje staat. Maar hoe pak je de draad naderhand weer op en zorg je voor een succesvolle comeback? Vijf tips. 
Details

Zo heb je wél tijd voor alles wat je graag wilt doen

Die ene verjaardagskaart is verstuurd, je hebt je werkmails beantwoord en de wasmachine staat te draaien, maar de dingen die jij echt belangrijk vindt, zijn er vandaag weer bij ingeschoten. Herkenbaar? Doe je voordeel met de volgende tips. 
Details

zoeken

16 aug

Maak jezelf niet gek en tem je perfectionisme

Ben jij niet snel tevreden en leg je de lat torenhoog? Dan zorgt dat voor onnodig veel druk. Niet bevorderlijk voor je prestaties en zeker niet voor je humeur. Tijd om je perfectionisme te temmen met behulp van de volgende tips. 
Details

de voordelen van MAANDAG!

  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen
13 aug

Zo hengel jij die droombaan binnen

Wanneer je een vacature ziet voor een droombaan, wil je natuurlijk niet dat die aan je neus voorbijgaat. Met deze tips krijg jij een ‘killer cv’ waar niemand omheen kan! 
Details
05 aug

Zo kun jij met een gerust hart op vakantie

Die overvolle agenda, ellenlange to do-lijst en onophoudelijke stroom vergaderingen doen misschien anders vermoeden, maar niemand is onmisbaar. Als jij zorgt voor een goede voorbereiding kun je met een gerust hart op vakantie. Zeven tips!
Details
26 jul

Daarom is vakantie zo belangrijk

Of je nou gaat raften en diepzeeduiken in Azië of een weekje geniet van zon, zee en strand aan de Zeeuwse kust maakt niet uit, zolang je maar op vakantie gáát. Dit is waarom. 
Details

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken
22 jul

Een krachtige houding = een krachtige geest

Dat je lichaamshouding voor een groot deel bepaalt hoe je overkomt op anderen wist je vast al. Maar wist je ook dat je lichaamstaal van invloed is op je mindset? Doordat er verbindingen zijn tussen lichaam en geest, kun je door de juiste houding aan te nemen je hersenen op een positieve manier prikkelen. Vijf tips! 
Details
19 jul

Stop met zelfmedelijden en neem je verantwoordelijkheid

Van tijd tot tijd is het best lekker om te zwelgen in zelfmedelijden, maar echt constructief is het niet. Want zolang jij jezelf zielig vindt omdat je geen promotie maakt of werk doet dat je niet leuk vindt, maar de verantwoordelijkheid buiten jezelf legt, zal er niets veranderen. Dus hop; neem de controle over je leven en ga ervoor. Deze tips helpen je op weg. 
Details