Vergeet mailen, appen en slacken en voer een goed gesprek

Hartstikke handig dat je tegenwoordig op zoveel manieren met elkaar kunt communiceren, maar vergeet niet om tussen al het mail-, app- en chatgeweld af en toe een ‘ouderwets gesprek’ te voeren. Face-to-face communiceren, brengt namelijk een hoop voordelen met zich mee. Komen ze! 
Details

Zo wordt elk verandertraject een succes

Niet iedereen springt een gat in de lucht als er een verandering wordt aangekondigd. Sterker nog: veel mensen vinden het doodeng en zetten de hakken in het zand. Met deze zes tips krijg je medewerkers moeiteloos mee in veranderplannen. 
Details

Weg met voorspelbaarheid, verras jezelf!

Routine zorgt voor structuur en overzicht. Maar laten we eerlijk zijn: het is soms ook dodelijk saai. Wil je het gevoel hebben dat je écht leeft? Zoek dan wat vaker het onverwachte op. Hoe je dat doet? Hier een paar tips! 
Details

zoeken

7 tips voor een ‘killerweerstand’

Wanneer het gesnotter en gesnuit van je collega’s boven de radio uitkomt, weet je genoeg: de winter is in aantocht. Met deze zeven tips geef je je weerstand een boost en kom je de koude maanden ongeschonden door. 
Details
de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

6 carrièrevalkuilen waar je niet in hoeft te trappen

Wil jij een baan die je energie geeft? Vind je het belangrijk dat jouw inzet ertoe doet op de werkvloer? Met deze 6 valkuilen in je achterhoofd blijft werken een feest.  
Details

Sinterklaas kapoentje, gooi kennis in mijn schoentje

Heerlijk zo’n chocoladeletter of marsepeinen varken, maar het plezier is van korte duur. Wil je een cadeau waar je écht iets aan hebt? Investeer dan in jezelf, want persoonlijke ontwikkeling is het mooiste geschenk. In deze blog lees je waarom. 
Details

Zo beïnvloedt het weer jouw prestaties

Of jij knalt op je werk heeft niet alleen te maken met een goede nachtrust of opgeruimd hoofd. Oók de weersomstandigheden hebben impact op jouw prestaties. Met deze tips ben jij het hele jaar door in topvorm. 
Details

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken

‘Match made in heaven’ of toe aan een nieuwe date?

Een baan die je op het lijf geschreven is, willen we allemaal. Maar wat dat precies is, verschilt per persoon. Eén ding is zeker: het is belangrijk dat je werk doet waar je energie van krijgt. Is dat bij jou het geval? Ontdek het met de volgende vragen. 
Details

Verslaafd aan je werk of bevlogen?

Ben jij een harde werker of een workaholic? Met deze checklist weet je in no-time het antwoord.  
Details