Je wilt jezelf blijven ontwikkelen om van betekenis te zijn voor je omgeving

Wie is Eefje Schilders en wát doet ze bij Club Maandag®?

Details

In 12 stappen naar geluk

‘Weten wat je wilt, is het begin van geluk,’ luidt een oud gezegde. Ondertussen beweert de Amerikaans-Iraanse psycholoog Emily Esfahani Smith dat geluk niet bestaat. Sterker nog; het najagen van geluk, maakt mensen ongelukkiger.

Details

Haal meer positieve energie uit de reistijd naar je werk

Onderzoek van de Europese Unie wijst uit dat 39 procent van de Europeanen meer dan 45 minuten besteedt aan zijn woon-werkverkeer. Bij elkaar opgeteld zijn dat bijna 2 dagen per maand. In Nederland reizen we gemiddeld 22,6 kilometer naar ons werk. Verloren tijd? Niet als je het als een perfecte kans ziet om iets op te pakken waarmee je jezelf een dienst bewijst.
 
Details

zoeken

10 dec

Daarom moet je jouw collega met droge humor koesteren

Misschien plak je die lolbroek op je werk zo nu en dan het liefst achter het behang. Toch zijn die (flauwe) grappen ergens goed voor. Een pleidooi voor humor op de werkvloer.
Details

de voordelen van MAANDAG!

  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen
07 dec

Meerdere baanaanbiedingen? Zo maak jij een gouden keus!

Kiezen tussen twee of meer banen mag dan misschien een luxeprobleem zijn; als je er na een maand achterkomt dat je niet op je plek zit, is dat op z’n zachtst gezegd flink balen. Deze vragen helpen je om de job te kiezen die jou het meeste brengt.
Details
03 dec

Zo ontdek je waar jouw potentie ligt

Wanneer je in de running bent voor een nieuwe baan of promotie zijn jouw unieke kwaliteiten vaak doorslaggevend. Belangrijk dus dat je die goed kunt overbrengen tijdens een gesprek. Deze vijf vragen helpen je om je kwaliteiten in kaart te brengen.
Details
30 nov

Solliciteren? Zo kom jij online goed uit de verf!

Ook al heb je nog zo’n goede motivatiebrief; als jij op internet overkomt als een grenzeloos feestbeest of ras-opportunist kan die sollicitatiebrief zomaar onderop de stapel belanden. Met de volgende tips zorg jij voor een vlekkeloze online presentatie.
Details

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken
26 nov

Schuilt er in jou een recruiter?

Bij Maandag® is een recruiter geen ‘gelikt’ persoon die voor quick wins gaat, maar een matchmaker in werkgeluk. Iets voor jou? Wanneer je de volgende punten kunt afvinken, ben jij een recruiter in de dop.
Details
23 nov

Zo houd je de balans tussen werk en privé

In de avond een paar mails beantwoorden of op je ‘papa-dag’ zakelijke telefoontjes plegen: bijna iedereen heeft weleens moeite met het vinden van een goede balans tussen werk en privé. Deze tips helpen je om het juiste evenwicht te creëren.
 
Details