Je wilt jezelf blijven ontwikkelen om van betekenis te zijn voor je omgeving

Wie is Eefje Schilders en wát doet ze bij Club Maandag®?

Details

In 12 stappen naar geluk

‘Weten wat je wilt, is het begin van geluk,’ luidt een oud gezegde. Ondertussen beweert de Amerikaans-Iraanse psycholoog Emily Esfahani Smith dat geluk niet bestaat. Sterker nog; het najagen van geluk, maakt mensen ongelukkiger.

Details

Ga toch wandelen!

Lijkt een oplossing ver te zoeken? Komen de ideeën niet en heb je dringend behoefte aan creativiteit? Ga een rondje lopen, want wie de buitenlucht opzoekt, stimuleert zijn of haar brein tot nieuwe e

Details

zoeken

17 sep

Wij zijn Maandag® en wij zijn trots

Deze maandag is van de mensen – de mensen achter de cijfers van morgen. Want morgen, draait alles om grote getallen en vergezichten. En bekende koppen die daar van alles van vinden. Maar vandaag, vandaag is van de mensen waarover de troonrede spreekt. Niet de politici die plannen maken, maar zij die maken dat die plannen werken.
Details

de voordelen van MAANDAG!

  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen
14 sep

Vragen die je niet ziet aankomen in een sollicitatiegesprek

Hoe reageer je op het onverwachte en presenteer je jezelf op de juiste manier? Dat zijn volgens Mariske Frieser en Patricia van Deursen, corporate recruiters bij Maandag®, de voornaamste redenen voor vragen in een sollicitatiegesprek waarmee je uit je comfortzone wordt gehaald. Zelf maken ze er zelden gebruik van, maar als… dan mag je op deze vragen rekenen. Proberen?
Details
10 sep

Wat trek je aan op de eerste werkdag van je nieuwe baan?

Steel je de show of ga je zo onopvallend mogelijk gekleed? Is het beter om under- of overdressed te zijn? De kledingkast kan je hoofdpijn bezorgen op de ochtend van je eerste werkdag. Zo maak je de perfecte start met je collega’s.
Details
07 sep

Zo zet je de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling

Met een loopbaangesprek kijk je of je werk en de organisatie nog bij je past. Uit onderzoek blijkt dat mensen die regelmatig over hun carrièremogelijkheden praten zich vrijer voelen en meer betrokken zijn bij hun baan. In een loopbaangesprek staan vier vragen centraal.
Details

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken
03 sep

7 tips waarmee je razendsnel je creativiteit verhoogt

Op je werk hoor je mensen vast weleens zeggen dat ze niet zo creatief zijn. Sterker nog; misschien ben je dat ook van jezelf gaan denken. Niet nodig. Ieder mens beschikt over een rijke fantasie. Denk aan je kindertijd. Toen bouwde je met een paar takken een hut en creëerde je op het strand, met een schep en wat emmertjes, een compleet eigen universum. Creativiteit is vooral opnieuw onbevangen en nieuwsgierig naar de wereld kijken. 7 tips waarmee je razendsnel je creativiteit verhoogt.
Details
31 aug

Zo leer je lichaamstaal beter lezen

Aangeboren of aangeleerd? 50 procent van onze communicatie brengen we over zonder woorden. We drukken er meestal mee uit hoe we ons voelen. Toch is het niet makkelijk om lichaamstaal echt te duiden. Want wat zegt het als iemand met de armen over elkaar staat? Is diegene dan minder benaderbaar? Gesloten? Met deze elf inzichten uit de wetenschap, leer je lichaamstaal beter lezen.
Details