Skip to footerSkip to content
Header Asset - Finance

voor finance professionalsdie van afwisseling houden

  • Groot aanbod interessante opdrachten
  • Vast dienstverband, afwisselende uitdagingen
  • Volop trainingen via de Maandag® Academy

Werken bij Maandag®

Finance professionals die zin hebben in échte uitdagingen en van afwisseling houden, zitten bij Maandag® op hun plek. Maar nooit op één plek. Want je gaat vanuit een vast dienstverband bij verschillende opdrachtgevers en aan afwisselende opdrachten werken. Voor finance professionals heeft Maandag® een groot aanbod van interessante, specialistische opdrachten en zinvol werk. Bijvoorbeeld bij verzekeraars en overheden. Maar ook bij systeembanken, internationals, lokale en gespecialiseerde financiële dienstverleners. Bij Maandag® steken we veel tijd en energie in het opleiden van onze mensen. Zeker als finance professional zijn er veel opleidingen en trainingen om jouw kennis actueel te houden en te verdiepen via de Maandag® Academy.

Visual domein finance

![Image Asset - Finance](//images.ctfassets.net/oarwel7xlneo/6tHcldWOamralHhqABS574/8b6607c194146e0884f9e1d28e0aceb9/02_Image_Asset_-_Finance.png)

FAQ

Antwoord op belangrijke vragen

Bij Maandag® zorgen we ervoor dat belangrijk werk ook leuk is. We helpen je groeien en geven je ruimte. Bieden je een vaste baan én flexibiliteit. Zo voer je zelf de regie over je carrière. Wij geloven dat de publieke sector beter werkt als talent er graag wil werken. Als jij je werk ontzettend leuk vindt, profiteren wij daar allemaal van. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Bij Maandag® vinden we ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben we een eigen Maandag® Academy waar je onbeperkt online cursussen kunt volgen. Daarnaast bieden we trainingen aan voor je persoonlijke ontwikkeling en is het mogelijk om vakinhoudelijke opleidingen of trainingen te volgen.

We kijken altijd of er een opdracht is bij jou in de buurt. Soms komt het voor dat je wat langer moet reizen, en natuurlijk denken we dan met je mee. We hanteren een maximale reistijd van 1,5 uur.

Het sollicitatieproces

Solliciteer

We reageren binnen 5 dagen. Zijn er mogelijkheden? Dan bellen we je om je beter te leren kennen.

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.