Skip to footerSkip to content
Maandag Managed Recruitment

Maandag® Managed Recruitment

  • Wervingsspecialisten die meedenken
  • Altijd een oplossing
  • Meer efficiency én snellere matches

Experts in succesvolle werving

Onze ervaren wervingsspecialisten zijn echte experts in recruitment. Zij kunnen het wervingsproces van uw organisatie structureel verbeteren. En ook de meest uitdagende vacatures snel en goed invullen. Zodat u vandaag geholpen bent met een snelle match, maar ook in de toekomst de beste mensen hebt rondlopen.

Maandag Website MR-Recruitment 550x670

Specialisten die meedenken

Onze experts in recruitment doen meer voor u dan werven en plaatsen. Op basis van data en ervaring helpen ze uw recruitmentproces structureel en integraal te verbeteren. Met slimme standaardoplossingen als het kan en creatief denk- en maatwerk als dat nodig is. Ze denken daarbij toekomstgericht en gaan altijd op zoek naar de match tussen de vraag van uw organisatie en de ontwikkelingen in de markt.

Maandag Managed Services opdracht

Altijd een oplossing

Wij helpen u bij alle facetten van managed recruitment. Van strategisch personeelsmanagement tot employer branding. En ons brede netwerk van wervingsspecialisten zorgt ervoor dat we zelfs de meest specialistische kandidaten voor u vinden. Dus hoe complex het recruitmentvraagstuk ook is, we vinden altijd een oplossing.

Maandag Managed Services opdrachtgevers

Meer efficiency én snellere matches

Vanaf het moment dat u onze experts in recruitment inschakelt, wordt het inhuren van personeel voor uw organisatie efficiënter. U bent minder afhankelijk van externe werving- & selectiebureaus, u hoeft minder externen in te huren en uw time-to-hire en cost-to-hire gaan omlaag. En met de resultaatgerichtheid, ervaring, kennis en het netwerk van onze experts of recruitment worden zelfs de meest uitdagende wervingsvragen gemanaged. Het resultaat? Snellere matches met kandidaten die echt bij u passen.

Emanuel-Peters-1024x1024

Emanuel Peters

Commercieel Directeur MMR+31 683 622 973emanuel.peters@maandag.nl

Wil je meer weten?Neem contact met ons op