Skip to footerSkip to content
Header Asset - Zorg & Welzijn

maak samende zorg beter

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

Solliciteer naar 1 van de 110 Opleidingsplekken

Bij Maandag® geloven we dat de zorg beter wordt als jij het beste uit jezelf haalt. Dat kan via een training of een cursus. Maar als je écht verder wilt, dan kan dat ook: Maandag® biedt 110 opleidingsplekken voor een vervolgopleiding in de zorg. Dat betekent werken in de zorg, en ruimte om te leren. Je start met werken op je huidige niveau en na afronding van je opleiding maak je een stap omhoog. En de vervolgopleiding wordt ook nog eens volledig vergoed. Je kunt kiezen uit de volgende vervolgopleidingen: Verzorgende IG, Mbo Verpleegkundige en Hbo Verpleegkundige. 

Visual domein zorg en welzijn

![Vidual domein Zorg & Welzijn](//images.ctfassets.net/oarwel7xlneo/589kg9cGDbLQGk9f86NNJl/fc98d77c4d587f12e7ebfcac2d665b67/02_Image_Asset_-_Zorg___Welzijn.png)

FAQ

Antwoord op belangrijke vragen

Wij verbinden jou met werk waar je zin in hebt. Met de afwisseling van verschillende opdrachtgevers én de zekerheid van een contract bij Maandag®. We helpen je groeien en ontwikkelen. Niet alleen door de diverse werkervaring die je opdoet, maar ook via onze eigen Academy. Hoe je dit precies aanpakt? Daarin geven we jou de ruimte. Je voert namelijk zelf de regie over je carrière. En wij bieden je de juiste handvatten en connecties. Benieuwd naar de mogelijkheden?Neem contact met ons op

Maandag® hanteert de ABU-cao. Deze is hier eenvoudig te downloaden.

Wij volgen de inlenersbeloning. Dit houdt in dat wanneer je bijvoorbeeld werkt in de VVT- sector wij de ORT- afspraken hanteren die gelden voor deze sector.

Ontwikkeling vinden we bij Maandag® belangrijk. Daarom bieden we zorgprofessionals trainingen aan waarbij accreditatiepunten voor zowel het BIG-register als SKJ-register kunnen worden gehaald.

De sollicitatieprocedure

Solliciteer

We reageren binnen 3 werkdagen. Zijn er mogelijkheden? Dan bellen we je om je beter te leren kennen.

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.