Skip to footerSkip to content
Maak de

Maak dezorg beter.

Maak de zorg beter. Maak jezelf beter.

Bij Maandag® geloven we dat de zorg beter wordt als jij het beste uit jezelf haalt. Maandag® biedt 110 opleidingsplekken voor een vervolgopleiding in de zorg. Dat betekent werken in de zorg, plus ruimte om te leren. Je start met werken op je huidige niveau en na afronding van je opleiding ga je een stap omhoog. Voor wie? Je hebt nu al een zorgdiploma als Helpende, Verzorgende IG of mbo Verpleegkundige, op basis van je huidige niveau kun je dan starten met een vervolgopleiding.

Welke opleidingen bieden wij aan?

Helpende (niveau 2) naar Verzorgende IG (niveau 3) 40 lesdagen over een periode van 15 maanden (ca. 2 lesdagen per maand).  Verzorgende IG (niveau 3) naar mbo Verpleegkundige (niveau 4) 52 lesdagen over een periode van 21 maanden (ca. 2 lesdagen per maand).  Mbo Verpleegkundige (niveau 4) naar hbo Verpleegkundige (niveau 5) 30 lesdagen over een periode van 30 maanden (ca. 1 lesdag per maand). 

Vervolgopleiding volledig vergoed

We bieden je, naast werk, een volledig door ons vergoede opleiding tot Verzorgende IG, mbo Verpleegkundige of hbo Verpleegkundige. Je kunt dit op twee manieren invullen.

    Je sluit een contract met ons voor 20 – 32 uur per week, waarin 4 studie-uren opgenomen zijn (deze studie-uren worden vergoed door Maandag®, en verrekend in een opleidingsovereenkomst). Nadat je je opleiding hebt afgerond, blijft je contract 20 – 32 uur; de uren die je eerst aan je studie besteedde worden nu werkuren.

    Je sluit een contract met ons voor 20-32 uur per week. Die uren werk je, de door Maandag® vergoede studie volg je in je eigen tijd. Nadat je je opleiding hebt afgerond, blijft je contract 20 – 32 uur; je kunt nu al je opgedane kennis gaan inzetten voor je nieuwe rol.

Opleidingsovereenkomst

In beide gevallen gaan we een opleidingsovereenkomst aan waarin we een periode afspreken waarin zowel jij als Maandag® voordeel heeft van je nieuwe opleiding. Deze periode beslaat de maanden waarin je je opleiding volgt, plus een periode na afronding van je opleiding. Besluit je voortijdig deze overeenkomst op te zeggen dan zullen de kosten voor de opleiding (gedeeltelijk) moeten worden terugbetaald. Wil je na je opleiding korter of langer gaan werken dan kun je met je recruiter bekijken wat er mogelijk is.

Wat bieden we je?

Zodra je bij Maandag® begint, ga je werken op je huidige opleidingsniveau. Je wordt betaald voor het niveau waarop je werkt, conform je CAO. Dus geen leerling-salaris, ook al volg je een opleiding. Als je je diploma hebt behaald, wordt je salaris verhoogd naar je nieuwe niveau. 

Bij Maandag krijg je naast je salaris ook reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, verlofopbouw en vakantiegeld. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast regelen wij je inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN en krijg je een jaarabonnement op het tijdschrift “Nursing”.

Je krijgt bij ons een contract voor onbepaalde tijd. Dus al tijdens je opleiding en daarna. Je bent dus bij ons in vaste dienst, terwijl je op (langlopende) projectbasis werkt bij uiteenlopende instellingen. Zo heb je de mogelijkheid om te ontdekken welk vakgebied het beste bij je past: ouderenzorg, GGZ, welzijnswerk, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen of revalidatiezorg, om er maar een paar te noemen. 

Op deze manier kunnen we samen steeds beter zoeken naar opdrachten die het beste bij jou en jouw ambities passen. Daarbij rekenen we op jouw flexibiliteit en kun jij vertrouwen op onze inzet voor jouw doelen.

Natascha169

Hoe ziet het opleidingstraject eruit?

De lessen volg je grotendeels online. Zo hoef je niet naar de opleidingslocatie en terug te reizen. Dat scheelt je tijd en daardoor houd je werk én privé in balans. Het aftoetsen van verpleegtechnische handelingen gebeurt bij de opleidingslocatie of op je opleidingsplek.

Maandag® investeert graag in jouw ontwikkeling. Vandaar ook dat we jouw opleiding bekostigen en zorgdragen voor een goede begeleiding. We verwachten daarom na afronding met je te blijven samenwerken (voor een vastgelegde periode) om zo jouw kennis en nieuwe ervaring in te kunnen zetten bij onze opdrachtgevers.  

Hoe begeleiden we je?

Voor jezelf is het belangrijk dat je je opleiding behaalt, en voor ons net zo. Je kunt daarom rekenen op een goede begeleiding van onze kant. De recruiter is je vaste contactpersoon bij Maandag®. Je kunt altijd bij je recruiter terecht als je vragen hebt, en sowieso hebben jij en je recruiter elke vier maanden een voortgangsgesprek. Daarnaast is er een accountmanager die je project begeleidt en evalueert, en die jouw belangen behartigt bij je opleidingsplek. Hij of zij is erbij wanneer er afspraken worden gemaakt en houdt in de gaten dat die afspraken ook worden nagekomen. Je staat er dus nooit alleen voor. Bij je opleidingsplek is er een vast aanspreekpunt waarbij je terecht kunt met inhoudelijke vragen, en die ook je opdrachten voor je aftekent. Daarnaast volg je je opleiding samen met andere mensen van Maandag® die óók zichzelf en de zorg beter willen maken. Je zult ze meestal online zien, maar ook op locatie.

Wat vragen we van je?

Om in aanmerking te komen voor een opleidingsplek moet je in ieder geval in het bezit zijn van een zorgdiploma als Helpende, Verzorgende IG of mbo Verpleegkundige, op basis van je huidige niveau kun je dan starten met een vervolgopleiding.

Zoals gezegd, sluiten we een vast contract met je af voor 20 – 32 uur per week. Naast je beschikbaarheid voor deze uren, verwachten we ook dat je je flexibel opstelt en het leuk vindt om met verschillende zorgdoelgroepen en -organisaties in je regio kennis te maken. Dat helpt ons om altijd díe interessante projecten voor jouw te vinden die het beste bij jou voorkeuren aansluiten.

MaandagZorgDaveGreen