Skip to footerSkip to content
over

overMaandag®

Wij zijn Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Maandag® voor morgen

We dragen graag een steentje bij aan de wereld van morgen. Bij Maandag® werken we daarom actief aan een duurzame toekomst en willen we de verandering aanjagen. Nieuwsgierig hoe? Klik op de button hieronder.

Corporate governance

Corporate governance gaat over goed en eerlijk bestuur en toezicht daarop. Het regelt de verhouding tussen bestuurders en aandeelhouders. Lees alles over ons management en compliancy door op onderstaande link te klikken.

Image Asset - Over Maandag

in cijfers

4.000

Professionals dagelijks aan het werk

48

Vestigingen in Nederland

30

Jaar ervaring in de publieke sector

16

Steden door heel Nederland

Jaarverslag 2022

2022 was een jaar van sterke groei in alles wat we ondernamen. Een jaar waarin we het hoogste aantal professionals met klanten hebben kunnen verbinden in het bestaan van Maandag®: 8.500 professionals hebben gewerkt aan 11.000 opdrachten. Een prestatie waar we trots op zijn. Meer dan over cijfers, gaat dit jaarverslag over mensen.

#opdrachtgevers

Frisse energie in uw organisatie

Het verschil maken. Dat is waar onze professionals van houden. En dat is waarom ze zin hebben in hun werk, elke dag weer. En omdat ze er zo’n zin in hebben, krijgen ze dingen gedaan. Ook in uw organisatie.

We letten altijd goed op of een professional bij uw organisatie past. We kijken naar mentaliteit, talent en waar uw organisatie behoefte aan heeft. Want als het klopt, dan heeft iedereen er zin in.

Onderwijsassistent
#professionals

Onze professionals

De mensen van Maandag® zijn ambitieuze mensen. Het zijn ondernemende types. Doorzetters, aanpakkers. Zij hebben altijd zin in maandag. Onze professionals zijn nieuwsgierig en vinden verandering op z’n tijd wel leuk. Zijn altijd in voor nieuwe ervaringen en krijgen energie van nieuwe uitdagingen. Die grijpen ze dan ook met beide handen aan. Alleen of met een team van professionals.

Arts vacatures

Ons beter leren kennen?Neem contact op