Skip to footerSkip to content

Detacheren in de zorg

Wat verdient een arts - header image

Als je gaat detacheren in de zorg, dan krijg je de kans om jezelf ontzettend snel te ontwikkelen. Het is wel verstandig dat je jezelf goed inleest voordat je begint. Maandag® vertelt je alles wat je moet weten over detacheren in de zorg.

Ontdek detacheren in de zorg met Maandag®

Detacheren in de zorg betekent dat je als zorgprofessional in dienst bent van een detacheringsbureau. Via ons kun je bijvoorbeeld werken bij één of meerdere zorginstellingen. Dit houdt in dat je de kans krijgt om in verschillende omgevingen te werken en een breed scala aan ervaringen op te doen.

Maar hoe zorgen wij dat de juiste professionals en zorginstellingen bij elkaar komen? Dat is waar onze accountmanagers en recruiters in beeld komen.

Wat is detacheren en hoe werkt het bij Maandag®?

Bij Maandag® betekent detacheren dat je als zorgprofessional in dienst bent bij één werkgever, maar tijdelijk bij verschillende zorginstellingen werkt. Deze manier van werken biedt je de kans om snel vooruitgang te boeken in jouw vakgebied. En de mogelijkheden? Die zijn vrijwel eindeloos.

De voordelen van werken via een detacheringsbureau in de zorg

Door te werken bij verschillende bedrijven of organisaties krijg je als gedetacheerde zorgprofessional de kans om te ontdekken wat je wel en niet wilt in je carrière. Daarnaast helpt het je om persoonlijk te groeien. Detacheringsbureaus bieden vaak persoonlijke begeleiding en trainingen om je verder te ontwikkelen.

Daarnaast helpt detacheren bij het opbouwen van een professioneel netwerk in de zorg, omdat je bij verschillende zorgorganisaties werkt en in aanraking komt met veel andere professionals.

Ervaringen van zorgprofessionals bij Maandag®

Maandag® helpt zorgprofessionals met hun carrière door ze uitdaging, afwisseling, groeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden te bieden. Als zorgprofessional die gedetacheerd is via Maandag® krijg je:

  Afwisseling en uitdaging

  Flexibiliteit

  Waardering

  Persoonlijke ontwikkeling

  Blootstelling aan nieuwe uitdagingen en kansen

  Het verbreden en verdiepen van je kennisbasis

Maar neem het niet van ons aan, lees wat zorgprofessionals die via Maandag® werken over ons te zeggen hebben:

De match tussen professional en opdrachtgever

Bij Maandag® is de match tussen professional en opdrachtgever van groot belang. We begrijpen dat elke professional en opdrachtgever uniek is. Daarom zetten we alles op alles om de juiste professional te matchen met de beste opdrachtgever. Maar hoe doen we dat precies?

Onze persoonlijke benadering in het vinden van jouw ideale baan

Bij Maandag® draait alles om jou. We nemen de tijd om je te leren kennen, je ambities te begrijpen en een goed beeld te krijgen van jouw ideale baan in de zorg. Met onze persoonlijke benadering helpen wij je om je carrièredoelen te bereiken. Ons doel: een baan vinden die echt bij je past en waar je elke dag met plezier naartoe gaat.

Samenwerking met verschillende zorginstellingen

Of je nu graag in een groot ziekenhuis werkt of liever in een kleinschalige zorginstelling, bij ons heb je toegang tot een oneindigheid aan mogelijkheden.

Door onze samenwerkingen kunnen we je verbinden met andere zorginstellingen en een breed aanbod aan opdrachten en verschillende functies aanbieden, waardoor we altijd een opdracht of vast contract hebben die past bij jouw wensen en ambities.

Flexibiliteit en continuïteit voor opdrachtgevers

Detachering biedt opdrachtgevers de volgende voordelen:

  Flexibiliteit om snel extra personeel in te schakelen wanneer dat nodig is

  Continuïteit in het zorgaanbod

  Waarborgen van de kwaliteit van zorg, zelfs in tijden van personeelstekorten

Door onze aanpak helpen we zorginstellingen om de zorg te verbeteren en verbinden we zorgprofessionals met de beste opdrachten.

Jouw carrière in eigen hand: de mogelijkheden van detacheren

Detacheren bij Maandag® biedt je de kans om:

  Je carrière in eigen hand te nemen

  Afwisseling te vinden

  Een nieuwe uitdaging aan te gaan

  Je vaardigheden te ontwikkelen

  Je carrière vorm te geven op een manier die bij jou past

Groei en ontwikkeling als zorgprofessional

Goede zorgprofessionals verdienen optimale ondersteuning in hun groei en ontwikkeling. Met toegang tot de Maandag® Academy met meer dan 1400 online trainingen, ontwikkel je jouw vaardigheden verder en doe je constant nieuwe kennis op. Bij ons is er altijd ruimte om te leren en te groeien.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn een belangrijk onderdeel zijn van jouw werktevredenheid. Daarom bieden we niet alleen een competitief salaris, maar ook een reeks andere voordelen die jouw werk bij Maandag® nog aantrekkelijker maken:

Zekerheid van een baan die echt bij je past

Bij Maandag® krijg je de zekerheid van een baan waarin je passie en waardering vindt. Of je nu een ervaren zorgprofessional bent of net begint in de zorg, samen zorgen we ervoor dat je een baan vindt die echt bij je past en waarin jij je gewaardeerd voelt.

Persoonlijk contact met je recruiter

Bij Maandag® staat persoonlijk contact centraal. Je hebt een vaste recruiter die jouw belangen behartigt en je ondersteunt in je loopbaan. Van vragen over je contract tot het bespreken van je carrièremogelijkheden, je recruiter staat altijd voor je klaar.

Hoe sluit ik me aan bij Maandag®?

Ben je enthousiast geworden over detacheren in de zorg met Maandag® en wil je je aansluiten bij ons team? Bekijk dan onze vacatures in de zorg en solliciteer direct bij Maandag®.

Veelgestelde vragen over detacheren in de zorg

Wat houdt detacheren in de zorg in?

Detacheren in de zorg betekent dat je als zorgprofessional in dienst bent bij een detacheringsbureau zoals Maandag®. Je werkt tijdelijk bij verschillende zorginstellingen, waardoor je de kans krijgt om een breed scala aan ervaringen op te doen en de juiste expertise te ontwikkelen.

Hoe vind ik een passende detachering in de zorg?

Het vinden van de juiste opdracht in de zorg begint bij het kiezen van een detacheringsbureau dat jouw wensen en ambities begrijpt. Goede detacheringsbureaus richten zich op persoonlijke begeleiding en ontwikkeling, of je nu losse diensten wil draaien op basis van een 0-uren contract of juist een vast contract wilt.

Wat zijn de voordelen van detachering in de zorg voor algemeen verpleegkundigen?

Voor algemeen verpleegkundigen biedt detachering de unieke kans om ervaring op te doen in diverse zorgomgevingen, van grote ziekenhuizen tot kleinschalige zorginstellingen. Dit niet alleen verbreedt je kennis en vaardigheden, maar helpt ook bij het opbouwen van een professioneel netwerk. Daarnaast profiteer je van flexibiliteit in je werk en de zekerheid van een vast dienstverband bij het detacheringsbureau.

Hoe zorgt Maandag® voor de juiste match tussen zorgprofessional en zorginstelling?

Wij zetten sterk in op een persoonlijke benadering om de ideale match te maken tussen zorgprofessionals en zorginstellingen. Door jouw ambities, vaardigheden en wensen te begrijpen, kunnen ze je koppelen aan opdrachten die echt bij je passen. Dit proces omvat een grondige evaluatie van zowel de behoeften van de zorginstellingen als de kwaliteiten van de zorgprofessional, om zo de hoogste kwaliteit van zorg te waarborgen.

Wat als ik specifieke wensen heb voor mijn carrière in het sociaal domein?

Als je specifieke wensen hebt voor je carrière in het sociaal domein, is het belangrijk om deze te bespreken met je detacheringsbureau. Maandag® biedt ondersteuning bij het vinden van rollen die aansluiten bij jouw interesses en expertisegebieden binnen het sociaal domein. Door gebruik te maken van onze uitgebreide netwerk en persoonlijke begeleiding, kun je posities vinden die niet alleen bijdragen aan je professionele groei maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk direct onze vacatures in de zorg

Werken in de zorg via Maandag® is leuk en afwisselend. Neem direct een kijkje bij onze vele vacatures in de zorg en solliciteer vandaag nog bij Maandag®.