Skip to footerSkip to content
Zin in Maandag®

‘Van testafnemer tot teamcoordinator: Maandag® biedt me volop doorgroeimogelijkheden’

Professionals-verhaal-Huub-Meijer

In vijf maanden tijd doorgroeien tot leidinggevende: Huub Meijer startte bij Maandag® als testafnemer en is nu vaccinatiecoördinator. Door de ervaring die hij toen opdeed, ziet hij een toekomst voor zich als leidinggevende: ‘Maandag® ziet wat ik waard ben en biedt me volop doorgroeimogelijkheden.’

Binnen een week aan de slag

Voor Huub bij Maandag® begon, werkte hij als zorgprofessional in verpleeghuizen. ‘Op LinkedIn kreeg ik geregeld berichten van recruiters. Daar ging ik nooit op in, omdat het vaak van die standaardberichten waren zonder persoonlijke touch. Ik had niet het idee dat ze werkelijk in mij geïnteresseerd waren. Juist op het moment dat ik bij een zorginstelling mijn draai niet kon vinden, nam een recruiter van Maandag® contact op. Hij stuurde me een kort maar krachtig bericht en dat sprak me aan. De volgende dag ging ik gelijk langs voor een bakje koffie. Dat vind ik een van de leukste dingen aan Maandag®: dat een zakelijk gesprek toch zo persoonlijk kan zijn. Mijn recruiter was enthousiast, oprecht geïnteresseerd en we hebben bovendien veel gelachen. Hij vroeg waar ik naar op zoek was en had ook direct een passende opdracht. Een week later begon ik als testafnemer bij de GGD.’

Steeds een stapje hogerop

Dat eerste gesprek zette de toon voor een prettige samenwerking op basis van vertrouwen. ‘Het is een veilige basis waarop ik verder kan bouwen. Bij Maandag® is alles bespreekbaar en de lijntjes zijn kort. Als ik tegen iets aanloop, bel ik mijn recruiter en is het snel opgelost.’ Binnen vijf maanden ontwikkelde Huub zich van testafnemer tot supervisor en uiteindelijk teamcoördinator. ‘Maandag® ziet wat ik waard ben en biedt me volop doorgroeimogelijkheden. Via Maandag® heb ik op de werkvloer mijn persoonlijke leiderschapskwaliteiten ontdekt en verder ontwikkeld. Ik kreeg steeds de mogelijkheid om een stapje hogerop te komen. Hierdoor ben ik inmiddels teamleider. Het werk moet je natuurlijk zelf doen, maar Maandag® geeft je de vrijheid die het mogelijk maakt.’

Jong, dynamisch en positief ingesteld

Bij Maandag® heeft Huub veel zelf in de hand. Het aantal uur dat hij per maand werkt, bijvoorbeeld. ‘Dat past goed bij me. Bovendien verzorgt Maandag® de administratie, zodat ik me op mijn werk kan richten. Die focus had ik ook wel nodig vorig jaar op de testlocatie: met het team stampten we toen in no time een volledig ingerichte testlocatie uit de grond. Ik vond het mooi dat ik daar achter de schermen een bijdrage aan kon leveren. Over mijn volgende stap ben ik aan het nadenken. Ik kan nog diverse kanten op. Ik kan door als teamcoördinator in het Rijksvaccinatieprogramma. Het lijkt me ook leuk om de rollen om te draaien en zelf als accountmanager bij Maandag® aan de slag te gaan. De bedrijfscultuur bij Maandag® spreekt me aan: jong, dynamisch en positief ingesteld. Daar zie ik mezelf wel tussen. Maar wat ik straks ook ga doen: ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet!’

Heb jij ook ambities voor een nieuwe stap in je carrière, net als Huub? Of wil je meer weten over andere functies bij Maandag®? Bekijk onze vacatures, lees meer over detachering of neem eens contact op met een van onze vestigingen.