Skip to footerSkip to content
Goed verhaal

Straks voor de klas

straks voor de klas

Sta jij straks voor de klas als invaller? Of wil je als onderwijsprofessional bij Maandag® aan de slag? Dan vervul je een belangrijke rol in de maatschappij. Jij zorgt ervoor dat het onderwijs blijft draaien, ook als een vaste leerkracht uitvalt. Je maakt direct een goede klik met de leerlingen en vindt jouw weg binnen de school. Dat is, zonder de juiste handvatten, niet altijd even makkelijk. Invallen is echt een vak. Daarom bereiden we jou hier bij Maandag® goed op voor met onze training: Invallen is een vak.

Straks voor de klas als gecertificeerd invaller

De training Invallen is een vak wordt gegeven door Maandag® onderwijsexpert Diana Rozendaal. Met ruim 25 jaar ervaring op 30 verschillende scholen is zij dé persoon om je de fijne kneepjes van het invallen bij te brengen. Ze deelt haar ervaring en expertise, zodat jij straks goed voorbereid voor de klas staat.

Na afloop van de training weet je bijvoorbeeld:

    Hoe je je voorbereidt op de eerste lesdag van jouw invalklas

    Hoe je snel een relatie opbouwt met je leerlingen

    Hoe je als invaller veiligheid in de klas creëert

    Hoe je handelt in veelvoorkomende lastige situaties

    Hoe je een netwerk van vakgenoten opbouwt, dat jou ondersteunt in jouw ontwikkeling

En nog veel meer. Neem voor meer informatie een kijkje bij de aanstaande trainingen.

Detachering in het onderwijs bij Maandag®

Zin in werk als onderwijsprofessional? Dan geniet je bij Maandag® niet alleen van goede trainingen via onze Academy, maar ook van allerlei andere voordelen. Zo kun je ervaring opdoen bij verschillende doelgroepen en scholen om te ontdekken wat het beste bij jou past. Mét financiële zekerheid (een contract bij Maandag®). Je krijgt een vaste contactpersoon die je goed begeleidt, sollicitaties voor je regelt en altijd voor je klaarstaat. Bovendien heb je collega’s op locatie én bij Maandag®; genoeg mogelijkheden om ervaringen uit te wisselen.

Zo zorgen wij ervoor dat jij elke dag met frisse energie aan het werk gaat. Meer weten? Lees alles over detachering in het onderwijs.

Jouw persoonlijke onderwijsambities bespreken?

Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Klik op onze contact-pagina op: 'Vind een vestiging'.

Vacatures

Bekijk alle onderwijsvacatures op Maandag. Zie je een vacature die goed bij jou past? Vul dan je gegevens in, upload je cv en solliciteer. Wij nemen binnen 5 dagen contact met je op.

Salaris

Benieuwd welk salaris je zou verdienen als je straks voor de klas staat? Bij de meeste vacatures wordt het salaris vermeld, en anders kun je altijd contact met ons opnemen.