Skip to footerSkip to content
Vrouw media card

detacheringin het onderwijs

 • Wat is detachering in het onderwijs?
 • Wat Maandag® voor jou kan betekenen
 • Vacatures in het onderwijs

Zin in lesgeven op verschillende scholen, maar wel met een vast contract?

Bij detachering in het onderwijs doe je ervaring op bij verschillende scholen en doelgroepen. Mét de zekerheid van een (vast) contract. Kies je voor detachering in het onderwijs bij Maandag®, dan geniet je van allerlei voordelen. Denk aan een fijne werkomgeving, persoonlijke begeleiding, trainingen en goede arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd wat Maandag® nog meer voor jou kan betekenen? Wij vertellen je alles over detachering in het onderwijs én hoe dit verschilt van werken via een uitzendbureau.

Vind direct de perfecte onderwijsvacature in jouw regio:

Wat is detachering in het onderwijs?

Detachering in het onderwijs betekent dat jij als interim leerkracht in het basis- of voortgezet onderwijs werkt. Je doet zo ervaring op bij allerlei scholen en doelgroepen. Je kunt werken als invalkracht op verschillende scholen, maar er zijn ook vacatures voor een vast dienstverband. Het is maar net waar jij frisse energie van krijgt!

Maandag® heeft een groot netwerk in het onderwijs, met vacatures door het hele land. Zo kunnen we jou koppelen aan een doelgroep waar je graag les aan geeft.

Wat is detachering in het onderwijs?

Waarom onderwijsprofessionals voor Maandag® kiezen

  Ervaring opdoen bij verschillende doelgroepen en scholen

  Financiële zekerheid: een (vast) contract bij Maandag®

  Goede begeleiding door ervaren Maandag® collega’s

  Een vaste contactpersoon die altijd voor je klaarstaat

  Trainingen via de Maandag® Academy

  Collega's op locatie én bij Maandag®

  Makkelijk solliciteren

  Goede arbeidsvoorwaarden

De zekerheid van een stabiel inkomen

Als gedetacheerde leerkracht in het onderwijs krijg je een contract met vaste uren. Zo kun je rekenen op de zekerheid van een stabiel inkomen. Detachering is dus geen uitzendwerk. Als je in het onderwijs werkt via een uitzendbureau, gaat het vaak om andere functies dan onderwijzer of leerkracht. Daarnaast heb je als uitzendkracht geen contract met vaste uren, maar kunnen jouw werktijden per week verschillen.

Trainingen via de Maandag® Academy

Als gedetacheerde leerkracht volg je niet alleen onze training, Invallen is een vak, maar ook daarna kun je jezelf blijven ontwikkelen. Via de Maandag® Academy zijn er allerlei trainingen en cursussen beschikbaar. Daarnaast kun je rekenen op goede begeleiding en ondersteuning. Jouw contactpersonen staan altijd klaar om je te helpen.

Makkelijk solliciteren

Zodra een opdracht erop zit, vinden wij zo snel mogelijk een nieuwe opdracht die goed bij jouw wensen aansluit. Voor deze baan hoef je niet zelf te zoeken, contact te leggen of een afspraak in te plannen. Maandag® regelt dit allemaal voor je. Bovendien bereidt jouw contactpersoon je goed voor voordat je op gesprek gaat bij de school.

detachering onderwijs basisonderwijs

Detachering onderwijsvacatures

Maak werk van je passie voor onderwijs met Maandag®. Zie je een vacature die goed bij jou past? Vul dan je gegevens in, upload je cv en solliciteer. Wij nemen binnen 5 dagen contact met je op.