Skip to footerSkip to content
Zin in Maandag®

‘Ik ben blij dat Maandag® out of the box denkt’

Marja-droste-professional-maandag-blog

Marja Droste ging via Maandag® aan de slag als bouwkundige bij een zorginstelling, niet de eerste plek waar je aan denkt bij dat beroep. Het bevalt haar goed en ze heeft enorme waardering voor haar recruiters bij Maandag®. “Zij zien wat ik waard ben. En het is zo’n leuk team!”

Marja is een alleskunner: ze is opgeleid tot coupeuse, edelsmid én bouwkundig ingenieur en constructeur. En alles doet ze met evenveel toewijding. “Vroeger was ik te bescheiden, maar inmiddels durf ik wel te zeggen dat ik van veel markten thuis ben.” Die veelzijdigheid kwam haar goed van pas toen in 2011 de bouwcrisis toesloeg. “Ik werkte als zelfstandig bouwkundige, maar kwam toen thuis te zitten. Gelukkig kon ik terugvallen op mijn expertise als edelsmid en vond ik een baan bij een juwelierszaak. Maar na een tijdje verlangde ik terug naar bouwkunde. Want als professional ligt daar toch mijn hart. En dat ik in die wereld een van de weinige vrouwen tussen de kerels ben, vind ik geen probleem. Ik ging dus op zoek naar een vacature en kwam er al snel één tegen bij Maandag®.” 

Maandag® luistert naar je

Na Marja’s eerste gesprek met Maandag® ging haar recruiter enthousiast voor haar op zoek. “In het begin zelfs een beetje té enthousiast. Toen eenmaal duidelijk was wat ik zocht, verliep dat vervolgens prima. Maandag® luisterde goed, want daarna werd ik al snel gebeld over mijn huidige functie als bouwkundige bij een zorginstelling. Die sector had ik nog nooit overwogen, maar het was een schot in de roos. Ik ben blij dat Maandag® out of the box denkt.” Het leukste aan haar functie? “De afwisseling! En het contact met de eindgebruikers. Naast de bouwkundige vraagstukken moet ik namelijk rekening houden met extra eisen die gelden voor zorginstellingen. De eindgebruikers hebben daar vaak bijzondere behoeftes. Daar geniet ik nog het meest van: ik puzzel net zo lang tot er voor hen een oplossing is die écht werkt.”

Goed contact met de recruiters

Marja was blij verrast dat ze al na acht maanden een vast contract kreeg bij Maandag®. “Toen ik had getekend, kreeg ik een bos bloemen en chocolade. Geweldig! Het contact met mijn recruiters is sowieso erg goed. Elke maand bellen ze om te vragen hoe het gaat en geregeld ontvang ik een lief kaartje van ze. Ik voel me echt gewaardeerd door Maandag®. Ik heb dan ook een appgroep met mijn recruiters aangemaakt. Die groep heb ik ‘Maandag® Spetters’ genoemd. Dat zegt eigenlijk genoeg: ik ben groot fan van Maandag®!”

Maandag® denkt met je mee, ook buiten de gebaande paden. Meer weten over de mogelijkheden bij Maandag®? Lees meer over detacheren, uitzenden of neem contact met ons op!