Skip to footerSkip to content
Zin in Maandag®

‘Maandag® blijft scherp op wat ik wil bereiken’

natalia-maksimova-professional-maandag

Bij Maandag® vinden we jouw doelen belangrijk. Wij denken daarom mee over wat jij wil bereiken in de toekomst. En misschien nog belangrijker, we blijven hierover met jou in gesprek. Zo ook met Natalia Maksimova. Zij ging via Maandag® aan de slag om zoveel mogelijk ervaring op te doen als jurist bij de overheid.  “Toen ik van Maandag® via LinkedIn een berichtje kreeg om eens te praten, zat ik eigenlijk prima op mijn plek bij een andere detacheerder”, aldus Natalia. “Mijn man zei: ‘Ga gewoon het gesprek aan, je hebt niets te verliezen’.” En dat deed Natalia. Ze bleek een goede match met Maandag® te zijn. “Het was zo’n leuk gesprek! Het was informeel en we spraken over mijn doelen. De recruiter vroeg: ‘Wat wil je bereiken?’. In het gesprek kwam naar voren dat ik later graag aan de slag wil als zzp’er. Hiervoor heb ik wel bredere ervaring nodig. Ik had bijvoorbeeld nog nooit bij gemeentes gewerkt en daar kon Maandag® mij goed bij helpen.”

Bewuste keuze voor afwisselend werk

Sinds oktober werkt Natalia bij Maandag®. Ze is gedetacheerd bij de gemeente Renkum waar ze twee opdrachten uitvoert. “Ik behandel de bezwaarschriften rondom de legeskosten en ik ben secretaris van de Hoorcommissie. In nog geen drie maanden tijd heb ik al super veel ervaring opgedaan bij een gemeente en al drie opleidingen bij Maandag® afgerond. Zo deed ik een training Algemeen bestuursrecht en een training over de Algemene Plaatselijke Verordening. Ik heb in korte tijd al zoveel kennis op mogen doen bij Maandag®.”

De 30-jarige jurist werkt sinds haar afstuderen als gedetacheerde op verschillende plekken en dat is een bewuste keuze. “Ik zie mezelf niet jaren bij dezelfde organisatie werken. Daar ben ik niet het type voor. Ik houd ervan om steeds ergens anders terecht te komen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ook op inhoudelijk vlak.”

De meerwaarde van Maandag®

Begin 2022 gaat Natalia via Maandag® weer een nieuwe uitdaging aan bij een andere gemeente, ze gaat daar ook aan de slag als secretaris van de Hoorcommissie. “Ik blijf met Maandag® sparren over mijn doelen. Dat vind ik echt een meerwaarde van dit detacheringsbureau. Ze zijn scherp op wat ik wil bereiken in de toekomst. Ze houden mijn doelen goed in de gaten.”