Skip to footerSkip to content
Zin in Maandag®

“Door de steun van Maandag® kan ik mijn ambitie nastreven.”

professional-tim-verhappen-finance-zin-in-maandag

Tim Verhappen vertelt hoe Maandag® hem vooruit heeft geholpen in zijn professionele ontwikkeling en loopbaan, waardoor hij nu werkzaam is als Analist Financieel-Economische Criminaliteit bij Rabobank, een functie die hij altijd al wilde.

Halverwege 2022 nam Maandag® Quinnoah Consulting over, een landelijke detacheerder van hoogopgeleide finance professionals. Alle 55 medewerkers, onder wie Tim, verhuisden mee naar Maandag®.

Soepele overgang

Tim vertelt hoe de overgang haast ongemerkt verliep. “Maandag® heeft er vanaf het begin alles aan gedaan om de overgang soepel te laten verlopen”, begint hij. “Zo kon ik gewoon aan de slag blijven bij het bedrijf waar ik op dat moment gedetacheerd was. In mijn dagelijks werk heb ik dus weinig gemerkt van de overgang. Het hielp ook dat mijn huidige business manager bij Maandag® een oud-collega was”, gaat hij verder. 

Maandag® bracht nieuwe kansen met zich mee

Eind 2022 liep Tims interim-klus af. “Toen heb ik met Maandag® gesproken over mijn ambities en mogelijkheden. Ik kwam erachter dat de switch naar Maandag® allerlei nieuwe kansen met zich meebracht − ook buiten de financiële sector”, vertelt hij. “In mijn half jaar bij Maandag® begreep ik al heel snel dat de Finance-tak gerund werd door echte professionals. Ik werd positief verrast door het grote aanbod aan opdrachten én opleidingsmogelijkheden”, vervolgt hij.

Een nieuwe functie dankzij opleiding

Tims interesse in het vakgebied Customer Due Dilligence (CDD) werd gewekt, waarin onderzoek wordt gedaan naar de integriteit van klanten van financiële instellingen zoals banken. “Via Maandag® heb ik de cursus tot CDD-analist gevolgd, waarna ik als Analist Financieel-Economische Criminaliteit (FEC) bij de Rabobank aan de slag kon. Een uitdagende functie bij een mooie opdrachtgever”, vertelt hij trots.

In zijn nieuwe rol doet Tim onderzoek naar huidige en nieuwe zakelijke klanten van de bank, en draagt hij bij aan een veiligere financiële wereld. “Ik leg geldstromen, bedrijfsstructuren en mensen in en rondom bedrijven onder het vergrootglas. Dit om specifieke risico’s in kaart te brengen. Zoals het risico op witwassen, fraude of het financieren van terrorisme. Dat niet alleen om te voorkomen dat er misbruik van de bank wordt gemaakt, maar ook om de klanten zelf te beschermen”, legt Tim uit .

Geregeld contact met collega’s

Bij Maandag® maakt Tim al snel kennis met de prettige familiaire sfeer. “Door de kennismakingsdag, niet lang nadat ik in dienst trad, voelde ik me direct thuis binnen de organisatie. Er zijn ook kwartaalborrels, waarbij je bestaande en nieuwe collega-finance professionals ontmoet en ervaringen met elkaar kunt delen. Dat zorgt voor een gevoel van verbondenheid, ook al ben je bij verschillende opdrachtgevers gedetacheerd", ervaart Tim.

Vertrouwen op Maandag® bij nieuwe stappen

Amper een jaar actief in zijn huidige functie, heeft Tim nog geen concrete toekomstplannen. “Ik kan me nog volop ontwikkelen binnen mijn huidige functie, waarin ik het erg naar mijn zin heb. CDD spreekt me in ieder geval erg aan en ik zie mezelf ooit nog wel doorgroeien binnen dit vakgebied”, zegt hij. “Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat als ik stappen wil zetten in mijn carrière, ik op de steun van Maandag® kan rekenen”, besluit Tim.

Ben jij op zoek naar uitdaging en afwisseling, en wil je graag met een vast dienstverband aan de slag bij diverse opdrachtgevers? Maandag® heeft een breed scala aan interessante opdrachten voor finance professionals zoals jij en Tim, met volop aandacht voor jouw professionele ontwikkeling en groei.