Skip to footerSkip to content

'Als het aan mij ligt, blijf ik hier tot mijn pensioen'

ZIM-testimonial-serhan-1100x400

Wmo-consulent Serhan Baldan (44) heeft een passie voor mensen helpen. De geboren en getogen Rotterdammer werkt inmiddels vijf jaar bij Maandag®. In zijn werk ondersteunt hij burgers die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn. Dit doet hij vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) met als doel: de kwaliteit van het leven van deze mensen waarborgen. Ervoor zorgen dat ze zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven wonen. 'Ik krijg energie van het feit dat ik het verschil kan maken bij mensen die problemen ervaren, en vanuit de Wmo de juiste voorzieningen kan bieden.'

Zin in de maandag

Voor Serhan betekent de maandag: nieuwe week, nieuwe ronde en nieuwe kansen. 'Dat het een nieuwe week is waarin ik het verschil kan maken.' Voor zowel de inwoners van de gemeente waar hij nu werkt, als van andere gemeentes. 'Eerlijk gezegd heb ik nu niet de behoefte om me te settelen bij één gemeente. Ik wil een kijkje nemen in verschillende keukens. Zo kan ik mezelf verder ontwikkelen en bij elke gemeente iets brengen door mijn veelzijdige gemeentelijke ervaringen.'

Die afwisseling en diversiteit in zijn werk geven Serhan frisse energie. 'Ik zit altijd lekker op mijn plek, waar ik ook zit.'

Zin in groeien

Groeien doet Serhan niet alleen door bij verschillende gemeentes te werken. De Maandag® Academy geeft hem de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen. 'Het mooie van Maandag® is dat ze in je blijven investeren. Als ik een opleiding of cursus wil doen, geef ik dat door aan mijn contactpersoon, die dat dan voor mij regelt. Zo kan ik mezelf verder ontwikkelen.'

Door zijn ontwikkeling binnen Maandag® als Wmo-consulent krijgt Serhan regelmatig banen aangeboden bij de gemeente. Bijvoorbeeld als toetser Wmo of kwaliteitsmedewerker Wmo. 'Maar dan zou ik minder te maken krijgen met de burger, en dat heb ik liever niet. Ik blijf het liefst betrokken bij de burger.'

Vind een baan waar je zin in hebt

Serhan omschrijft Maandag® als een betrokken werkgever. Op zakelijk vlak, maar ook privé. 'Ze doen echt alles voor je. Dat is het mooie. Ik zie geen aanleiding of reden om weg te gaan voor mijn pensioen.'

Wil jij net als Serhan elke dag met frisse energie naar je werk? Neem een kijkje bij alle vacatures binnen de gemeente en andere overheidsinstellingen.