Skip to footerSkip to content
Mijn Maandag
  Menu
  220113 P0002-2022 Maandag Dawn Belgie 03 130 - RT

  Beleidsmedewerker vacatures

  Solliciteer en ga werken als beleidsmedewerker

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

  Beleidsmedewerker vacatures voor jou

  Vul jij de vacatures als beleidsmedewerker met gemak in, ​​of wil je graag een andere baan? Maandag® geeft jou de kans om hierachter te komen. Met de juiste sturing maak jij je dromen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures beleidsmedewerker. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de beleidsmedewerker vacatures hieronder en laat je prikkelen door de hoeveelheid opties die we hebben.

  Beleidsmedewerker vacatures

  Maandag Managed Recruitment opdrachtgevers

  Beleidsmedewerker vacature

  Onze eigen aanpak voor een beleidsmedewerker

  Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Onze vuistregel bij een 1e gesprek voor een beleidsmedewerker vacature: jij praat, wij luisteren. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan enkel hard skills bespreken. Waar jij energie uit haalt naast je werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een goede vacature beleidsmedewerker voor jou te vinden. Dus neem ons mee in jouw hobby’s, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we perfect waar jij energie van krijgt? En is er een klik tussen ons beiden? Dan krijg je een vast contract. En je eerste project, totaal passend bij jou! Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Bekijk jouw nieuwe vacature als beleidsmedewerker hieronder.

  Maandag Managed Services opdracht

  Beleidsmedewerker jobs

  Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als beleidsmedewerker

  Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor beleidsmedewerker jobs in Nederland. Door ons ruime netwerk en goede relaties kunnen wij voor jou alle deuren openen bij uitdagende opdrachtgevers voor een beleidsmedewerker job, waar jij mogelijk zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Bij Maandag® vinden we de groei en plezier van jou als jobs beleidsmedewerker professional enorm belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het proces van A tot Z om jouw carrière een kickstart te geven. Je benut de voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor verschillende opdrachten en bedrijven. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt combineren. Zo krijg je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als beleidsmedewerker vindt bij ons altijd een geschikte job. En ook nog eens prettig dichtbij. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als beleidsmedewerker. Dus scrol snel naar onze beleidsmedewerker jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan zoekt Maandag® er een interessante job als beleidsmedewerker bij.

  Maandag-app-professional-geven-4 v2

  Beleidsmedewerker banen

  Doorgroeien als beleidsmedewerker bij Maandag®

  Wat je ook doet als beleidsmedewerker, bij Maandag® bieden we je altijd de gelegenheid om stappen te maken in een beleidsmedewerker baan. In ieder moment van jouw professionele carrière zijn er wel banen als beleidsmedewerker te vinden. Als Junior beleidsmedewerker hoef je gewoonlijk bijna geen passende werkervaring te hebben. Misschien heb je net je eerste werkervaring opgedaan en wilt nu doorgroeien. Je bent zeer gemotiveerd en erg leergierig om het vak eigen te maken. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. In ons team van ervaren beleidsmedewerkers word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over onze cultuur en werkwijze. Daarnaast volg je elk jaar diverse opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle beleidsmedewerker. Je brengt je voorgaande ervaringen en bekwaamheid mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe zaken leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze beleidsmedewerker banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de kans om je CV te verrijken. Als ervaren beleidsmedewerker bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren beleidsmedewerkers geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Bekijk nu onze actuele banen: beleidsmedewerker.

  Alle beleidsmedewerker vacatures bekijken?

  Vind jouw vacature