Skip to footerSkip to content
Beleidsmedewerker WMO vacatures

Beleidsmedewerker vacatures

Solliciteer en ga werken als beleidsmedewerker

  • Veelzijdig, uitdagend werk in jouw regio
  • Goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid om vanuit huis te werken

Beleidsmedewerker vacatures bij Maandag®

Op zoek naar vacatures als beleidsmedewerker? Maandag® is dé plek voor jou. Bij Maandag® combineer je financiële zekerheid met afwisseling, uitdaging en nieuwe ontwikkelingen. Met de juiste coaching maak jij jouw ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van jouw loopbaan je ook zit; neem zeker een kijkje bij onze vacatures beleidsadviseur.

Dé vacature voor jou

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Een sollicitatie gaat om veel meer dan het bespreken van hard skills op het gebied van onder andere economische zaken en het nieuwe beleid. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minstens zo belangrijk voor ons. Zo vinden we dé baan als beleidsmedewerker die echt bij jou past.

Dus neem ons mee in jouw competentiesop het gebied van goed beleid ontwikkelen, maar vertel ons vooral ook over jouw persoonlijke leven. Duidelijk communiceren is key. Zo zoeken we samen uit of je beter op je plek bent bij bijvoorbeeld non profit organisaties of je liever bij de overheid werkt. Weten we precies waar jij energie van krijgt. En is er een klik tussen ons beiden? Dan kun je aan de slag bij Maandag®. Lijkt dit je een mooie stap? Ontdek de mogelijkheden om als beleidsmedewerker te werken.

beleidsmedewerker vacatures

Beleidsmedewerker jobs

Maandag® is dé totale HR-dienstverlener in Nederland. Met ons grote netwerk kunnen wij voor jou deuren openen bij allerlei interessante opdrachtgevers. Denk aan de gemeente of de Rijksoverheid.

Bij Maandag® kun je afwisseling en zekerheid met elkaar combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende opdrachten en bedrijven. Zo kun jij werken als beleidsmedewerker onderwijs, beleidsmedewerker volkshuisvesting, financieel beleidsmedewerker, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening, en nog veel meer. Als beleidsmedewerker word je onderdeel van het team bij de opdrachtgever.

Wie wil werken als beleidsmedewerker vindt bij ons altijd een baan die goed bij je past. En ook nog eens lekker dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel Nederland beleidsmedewerker banen.

Groeien als beleidsmedewerker bij Maandag®

In welke fase van jouw loopbaan je ook zit, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om verder te groeien. Wanneer je net begint met werken, maar ook als je veel ervaring hebt.

Bij Maandag® vind je de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van allerlei verschillende organisaties, en leert bij elke organisatie iets nieuws.

beleidsmedewerker vacatures

Doorgroeimogelijkheden

Als Junior beleidsmedewerker of startend beleidsmedewerker hoef je gewoonlijk geen werkervaring te hebben. Of misschien heb je net je eerste werkervaring opgedaan en wil je nu doorgroeien. De meeste beleidsmedewerkers met veel ervaring hebben behoefte aan meer uitdaging of afwisseling. Bij Maandag® is dit allemaal mogelijk.

Je groeit bij Maandag® op twee manieren. Enerzijds door de diverse werkervaring die je opdoet. Anderzijds door de Maandag® Academy, met allerlei trainingen en cursussen. Zo blijf je als beleidsmedewerker helemaal bij in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Beleidsmedewerker vacatures vacatures

Filters

0 gevonden vacatures

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden

Geen resultaten gevonden

Waar wil je aan de slag?

Beleidsmedewerker Jeugd

Meer weten

Beleidsmedewerker Openbare orde en veiligheid

Meer weten

Beleidsmedewerker sociaal domein

Meer weten

Beleidsmedewerker Verkeer

Meer weten

Beleidsmedewerker WMO

Meer weten

Waar wil je aan de slag?