Skip to footerSkip to content
Nanouke

Beleidsmedewerker jeugd vacatures

Solliciteer en ga werken als beleidsmedewerker jeugd

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Beleidsmedewerker jeugd vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als beleidsmedewerker jeugd met gemak in, ​​of ben je toe aan een andere richting binnen het sociaal domein? Maandag® is de plek om deze stap te zetten. Met de juiste sturing maak jij jouw ambities waar. Je groeit van het ene succes naar het andere binnen een uitdagende functie. In welke periode van jouw carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures medewerker jeugdbeleid. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de beleidsmedewerker jeugd vacatures hieronder en wordt verrast door de vele mogelijkheden en ontwikkelingen.

Beleidsmedewerker jeugd vacature

Onze unieke aanpak voor een beleidsmedewerker jeugd

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed komt. Zo begint jouw sollicitatie voor een baan als junior of senior beleidsmedewerker: jij praat, wij luisteren. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan alleen het bespreken van jouw mbo, hbo of wo opleiding en jouw hard skills op het gebied van jeugdhulp. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een goede vacature beleidsmedewerker jeugd voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we precies waar jij energie van krijgt? En is er een klik tussen ons beiden? Dan ontvang je een vast contract. En je eerste opdracht, gelijk passend bij jou! Lijkt het je wat om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Bekijk jouw nieuwe vacature als beleidsmedewerker jeugd hieronder.

Maandag Managed Services opdrachtgevers

Beleidsmedewerker jeugd jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als beleidsmedewerker jeugd

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor beleidsmedewerker jeugd jobs in Nederland. Door ons grote netwerk en goede relaties binnen kunnen wij vele verschillende deuren openen bij toffe organisaties, zoals de gemeente, waar jij misschien zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Bij Maandag® vinden we de groei en het vermaak van jou als jobs beleidsmedewerker jeugd professional heel belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het proces van A tot Z voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij Maandag®, voor bijvoorbeeld 40 of 32 uur per week, maar je werkt voor verschillende projecten en bedrijven. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt combineren. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende organisaties te groeien met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als beleidsmedewerker jeugd vindt bij ons altijd een toffe baan. En ook nog eens lekker ergens in de buurt. Want wij hebben door heel het land jobs als beleidsmedewerker jeugd. Dus kijk snel bij onze beleidsmedewerker jeugd jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vinden wij er een interessante job als beleidsmedewerker jeugd bij.

Maandag Managed Services opdracht

Beleidsmedewerker jeugd banen

Groeien als beleidsmedewerker jeugd bij Maandag®

Wat je ook doet als beleidsmedewerker jeugd, bij ons heb je altijd de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen in een beleidsmedewerker jeugd baan. In ieder moment als professional zijn er wel banen als beleidsmedewerker jeugd te vinden. Als Junior beleidsmedewerker jeugd hoef je meestal niet veel passende werkervaring te hebben. Misschien heb je sinds kort je eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer gemotiveerd en erg benieuwd om het vak helemaal naar jouw hand te zetten.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren beleidsmedewerker jeugds word je opgeleid om het vak te leren. Ook bieden we een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over onze cultuur en werkwijze. Daarnaast volg je elk jaar vele trainingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle beleidsmedewerker jeugd. Je neemt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar een volgende opdrachtgever waar je weer nieuwe info leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze beleidsmedewerker jeugd banen helemaal up-to-date in je werkgebied en krijg je de uitgelezen kans om jouw CV te verrijken.

Als ervaren beleidsmedewerker jeugd bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren beleidsmedewerker jeugds geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: beleidsmedewerker jeugd.

beleidsmedewerker vacatures

Alle beleidsmedewerker vacatures bekijken?