Skip to footerSkip to content
Beleidsmedewerker WMO vacatures

Beleidsmedewerker sociaal domein vacatures

Solliciteer en ga werken als beleidsmedewerker sociaal domein

  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden

Beleidsmedewerker sociaal domein vacatures bij Maandag®

Op zoek naar vacatures als beleidsmedewerker sociaal domein, ​​of juist naar een andere uitdagende baan binnen de maatschappelijke opvang? Maandag® is dé plek om dit te verkennen. Bij Maandag® combineer je financiële zekerheid met afwisseling, uitdaging en nieuwe ontwikkelingen. Met de juiste coaching maak jij jouw ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van jouw loopbaan je ook zit; neem zeker een kijkje bij onze vacatures beleidsadviseur sociaal domein.

Dé vacature voor jou

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Een sollicitatie gaat om veel meer dan het bespreken van jouw vaardigheden en kennis over onder andere de Wet maatschappelijke ondersteuning en Participatiewet. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons. Zo vinden we dé baan als beleidsmedewerker sociaal domein die echt bij jou past.

Dus neem ons mee in jouw competenties, maar vertel ons vooral ook over jouw persoonlijke leven. Weten we exact wat jou drijft binnen het brede terrein? En is er een klik? Dan kun je aan de slag bij Maandag®. Lijkt dit je een mooie stap? Ontdek de mogelijkheden om als beleidsmedewerker sociaal domein te werken.

Beleidsmedewerker WMO vacatures

Beleidsmedewerker sociaal domein banen

Maandag® is dé totale HR-dienstverlener in Nederland. Door ons grote netwerk in de gemeentelijke organisatie en goede partners binnen het sociaal domein, kunnen wij voor jou deuren openen bij allerlei gave opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld de gemeente.

Bij Maandag® kun je afwisseling en zekerheid met elkaar combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verscheidene projecten en opdrachtgevers. Wie wil werken als beleidsmedewerker sociaal domein vindt bij ons altijd een baan die goed bij je past. En ook nog eens lekker dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel Nederland banen als beleidsmedewerker sociaal domein.

Groeien als beleidsmedewerker sociaal domein

In welke fase van jouw loopbaan je ook zit, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om verder te groeien. Wanneer je net begint met werken, maar ook als je veel ervaring hebt.

Bij Maandag® vind je de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van allerlei verschillende organisaties, en leert bij elke organisatie iets nieuws.

Beleidsmedewerker WMO vacatures

Doorgroeimogelijkheden

Je ontwikkelt je bij Maandag® op twee manieren. Enerzijds door de diverse werkervaring die je opdoet. Anderzijds door de Maandag® Academy, met allerlei trainingen en cursussen. Zo blijf je via onze beleidsmedewerker sociaal domein banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Alle beleidsmedewerker sociaal domein vacatures bekijken?