Skip to footerSkip to content
211110 Lotte Maandag8978--RT def

Beleidsmedewerker sociaal domein vacatures

Solliciteer en ga werken als beleidsmedewerker sociaal domein

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

Beleidsmedewerker sociaal domein vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als beleidsmedewerker sociaal domein van nature in, ​​of ben je toe aan iets totaal anders binnen de maatschappelijke opvang? Maandag® is de plek om hierachter te komen. Met de juiste begeleiding maak jij jouw dromen waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke periode van jouw carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures beleidsadviseur sociaal domein. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling, uitdaging en nieuwe ontwikkelingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de beleidsmedewerker sociaal domein vacatures hieronder en wordt enthousiast door alle mogelijkheden voor jouw nieuwe uitdagende baan.

Beleidsmedewerker sociaal domein vacatures

Maandag Managed Services opdrachtgevers

Beleidsmedewerker sociaal domein vacature

Onze eigen aanpak voor een beleidsmedewerker sociaal domein

Wij horen bij Maandag® graag wat jou beweegt. Zo beginnen wij jouw sollicitatie voor een beleidsmedewerker sociaal domein baan: jij praat, wij luisteren. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan enkel het bespreken vaardigheden op onder andere het gebied van wet maatschappelijke ondersteuning. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons om een goede baan als beleidsmedewerker sociaal domein voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw competenties, maar vertel ons vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we starten. Weten we exact wat jou drijft binnen het brede terrein? En is er een klik tussen ons beiden? Dan krijg je een vast contract. En jouw eerste opdracht binnen de participatiewet, gelijk passend bij jou! Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Zie jouw nieuwe baan als beleidsmedewerker sociaal domein hieronder.

Maandag Managed Recruitment opdracht

Beleidsmedewerker sociaal domein jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als beleidsmedewerker sociaal domein

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor beleidsmedewerker sociaal domein jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons grote netwerk in de gemeentelijke organisatie en goede partners binnen het sociaal domein, kunnen wij voor alle deuren openen bij gave opdrachtgevers, waar jij mogelijk zelf nooit aan was gekomen zoals de gemeente. Wij vinden de groei en voldoening van jou als jobs beleidsmedewerker sociaal domein professional enorm belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt combineren. Zo heb je de mogelijkheid om in allerlei verschillende organisaties te werken met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als beleidsmedewerker sociaal domein vindt bij Maandag® altijd een goede baan. En ook nog eens prettig dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als beleidsmedewerker sociaal domein. Dus ga snel naar onze beleidsmedewerker sociaal domein jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vinden onze experts er een interessante job als beleidsmedewerker sociaal domein bij.

Maandag-app-professional-geven-4 v2

Beleidsmedewerker sociaal domein banen

Doorgroeien als beleidsmedewerker sociaal domein bij Maandag®

Wat je ook doet als beleidsmedewerker sociaal domein, bij Maandag® bieden we je altijd de mogelijkheid om door te ontwikkelen in een beleidsmedewerker sociaal domein baan. In ieder moment van jouw loopbaan zijn er wel banen als beleidsmedewerker sociaal domein te ontdekken. Als Junior beleidsmedewerker sociaal domein hoef je meestal geen relevante ervaring te hebben. Misschien heb je sinds kort je eerste werkervaring opgedaan en ben je nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast en erg leergierig om het vak door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. In ons team van ervaren beleidsmedewerkers sociaal domein word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar verschillende trainingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle beleidsmedewerker sociaal domein. Je neemt je eerdere ervaringen en kennis mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe dingen leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze beleidsmedewerker sociaal domein banen helemaal bij in jouw werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren beleidsmedewerkers sociaal domein bieden wij de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren beleidsmedewerker sociaal domein geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Bekijk nu onze actuele banen: beleidsmedewerker sociaal domein.

Alle beleidsmedewerker sociaal domein vacatures bekijken?

Vind jouw vacature