Skip to footerSkip to content
Beleidsmedewerker WMO vacatures

beleidsmedewerker WMOvacatures

Solliciteer en ga werken als beleidsmedewerker WMO

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy

Beleidsmedewerker WMO vacatures bij Maandag®

Op zoek naar vacatures als beleidsmedewerker WMO of juist naar een nieuwe baan binnen een sociaal domein of een gemeentelijke organisatie? Maandag® is dé plek om dit te ontdekken. Met de juiste coaching maak jij jouw ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van je carrière je ook zit. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres. Wij uitnodigen jou graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden te overleggen. Ontdek alle beleidsmedewerker WMO vacatures bij Maandag® en vind de perfecte baan bij jou in de buurt.

Dé vacature voor jou

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen het bespreken van jouw vaardigheden of jouw afgeronde hbo of wo opleiding. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons. Op deze manier vinden wij dé baan als beleidsmedewerker WMO voor jou.

Dus neem ons mee in jouw passie over bijvoorbeeld het lokale beleid en de maatschappelijke opvang. Maar vertel ons vooral ook over jouw persoonlijke leven. Weten we precies waar jij energie van krijgt? En is er een klik? Dan kun je bij Maandag® aan de slag. Dankzij onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw eerste project, voor bijvoorbeeld het gemeentelijk beleid, perfect bij jou past! Lijkt het je een mooie stap om je aan te sluiten bij Maandag®? Ontdek de mogelijkheden om als beleidsmedewerker WMO te werken.

Beleidsmedewerker WMO vacatures

Beleidsmedewerker WMO banen

Maandag® is dé totale HR-dienstverlener in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten binnen onder andere de gemeente, kunnen wij voor jou verschillende deuren openen. Zo werk je op plekken waar je zelf misschien nooit aan had gedacht, maar die juist goed bij je passen. We zijn nauw betrokken bij jouw loopbaan, en zorgen ervoor dat je in een kansrijke omgeving aan de slag kunt.

Bij Maandag® kun je afwisseling en zekerheid met elkaar combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verscheidene projecten en opdrachtgevers. Wie wil werken als beleidsmedewerker WMO vindt bij ons altijd een baan die goed bij je past. En ook nog eens lekker dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel Nederland banen als beleidsmedewerker WMO. Wil je graag 4 dagen werken, of af en toe thuiswerken? Ook daarin zijn we flexibel. Dus ga snel naar onze vacatures en vind een baan waar jij frisse energie van krijgt.

Groeien als beleidsmedewerker WMO bij Maandag®

In welke fase van jouw loopbaan je ook zit, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om verder te groeien. Wanneer je net begint met werken, maar ook als je veel ervaring hebt.

Bij Maandag® vind je de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van allerlei verschillende organisaties, en leert bij elke organisatie iets nieuws.

Beleidsmedewerker WMO vacatures

Doorgroeimogelijkheden

Je ontwikkelt je bij Maandag® op twee manieren. Enerzijds door de diverse werkervaring die je opdoet. Anderzijds door de Maandag® Academy, met allerlei trainingen en cursussen. Zo blijf je via onze beleidsmedewerker WMO banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Alle beleidsmedewerker WMO vacatures bekijken?