Skip to footerSkip to content
Shizam Zorg basisarts

Beleidsmedewerker WMO vacatures

Solliciteer en ga werken als beleidsmedewerker WMO

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

Beleidsmedewerker WMO vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als beleidsmedewerker WMO van nature in, ​​of wil je graag een andere job binnen een sociaal domein of een gemeentelijke organisatie? Maandag® is de plek om dit te ontdekken. Met de juiste sturing maak jij jouw doelen waar. Je groeit van het ene succes naar het andere. In welke fase van je carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures beleidsmedewerker WMO. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de beleidsmedewerker WMO vacatures hieronder en wordt verrast door alle kansen.

Beleidsmedewerker WMO vacatures

Maandag Managed Services opdrachtgevers

Beleidsmedewerker WMO vacature

Onze persoonlijke aanpak voor een beleidsmedewerker WMO

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Zo begint jouw sollicitatie voor een beleidsmedewerker WMO baan: jij praat, wij luisteren. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen het bespreken van jouw vaardigheden en jouw afgeronde hbo of wo opleiding. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons om een passende baan als beleidsmedewerker WMO voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw passie over bijvoorbeeld het lokale beleid en de maatschappelijke opvang. Maar vertel ons ook vooral over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we precies waar jij energie van krijgt? En klikt het tussen ons beiden? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste project, voor bijvoorbeeld het gemeentelijk beleid, totaal passend bij jou! Lijkt het je tof om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als beleidsmedewerker WMO hieronder.

Maandag Managed Services opdracht

Beleidsmedewerker WMO jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als beleidsmedewerker WMO

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor beleidsmedewerker WMO jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten binnen onder andere de gemeente, kunnen wij voor jou verschillende deuren openen bij toffe opdrachtgevers, waar jij mogelijk zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de groei en het plezier van jou als jobs beleidsmedewerker WMO professional heel belangrijk. Wij kunnen niet wachten om jou te plaatsen in een kansrijke omgeving. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verscheidene projecten en opdrachtgevers. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt samenvoegen. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende organisaties te groeien met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als beleidsmedewerker WMO vindt bij ons altijd een passende baan. En ook nog eens lekker dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als beleidsmedewerker WMO. Dus ga snel naar onze beleidsmedewerker WMO jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vindt Maandag® er een interessante job als beleidsmedewerker WMO bij.

Maandag-app-professional-geven-4 v2

Beleidsmedewerker WMO banen

Groeien als beleidsmedewerker WMO bij Maandag®

Wat je ook zoekt als beleidsmedewerker WMO, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om verder te groeien in een beleidsmedewerker WMO baan. In ieder moment van jouw loopbaan zijn er wel banen als beleidsmedewerker WMO te ontdekken. Als Junior beleidsmedewerker WMO hoef je gewoonlijk geen relevante ervaring te hebben. Misschien heb je pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en wil je nu doorgroeien. Je bent zeer gemotiveerd en erg leergierig om het vak door en door te kennen. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk.

In ons team van ervaren beleidsmedewerker WMOs word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin jou alles wordt verteld over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar verschillende opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle beleidsmedewerker WMO. Je neemt je voorgaande ervaringen en kundigheid mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe zaken leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze beleidsmedewerker WMO banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren beleidsmedewerker WMO bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren beleidsmedewerkers WMO geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Bekijk nu onze actuele banen: beleidsmedewerker WMO.

Alle beleidsmedewerker WMO vacatures bekijken?

Vind jouw vacature