Skip to footerSkip to content
211110 Lotte Maandag8978--RT def

Verzorgende IG vacatures

Solliciteer en ga werken als IG verzorgende

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

Verzorgende IG vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als verzorgende IG heel gemakkelijk in, ​​of ben je op zoek naar iets totaal anders? Maandag® is de plek om hier achter te komen. Met de juiste sturing maak jij je dromen waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van je loopbaan je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures verzorgende IG. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij graag met je in contact komen om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de verzorgende IG vacatures hieronder en wordt verrast door de hoeveelheid opties die we hebben.

Verzorgende IG vacature

Onze eigen aanpak voor een verzorgende IG

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Zo begint jouw sollicitatie voor een verzorgende IG vacature: jij praat, wij luisteren. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan enkel vaardigheden bespreken. Waar jij energie uit haalt naast je werk is net zo belangrijk voor ons om een passende vacature verzorgende IG voor jou te vinden.

Dus praat over jouw hobby’s, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we starten. Weten we precies wat jou drijft? En is er een klik aan beide kanten? Dan ontvang je een vast contract. En je eerste opdracht, helemaal passend bij jou! Lijkt het je tof om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als verzorgende IG hieronder.

Collega zorg Nicoline Wolf

Verzorgende IG jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als verzorgende IG

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor verzorgende IG jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten kunnen wij voor vele alle deuren openen bij professionele organisaties voor een verzorgende IG job, waar jij mogelijk zelf nooit aan gedacht heb. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en voldoening van jou als jobs verzorgende IG professional enorm belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan. Een verzorgende ig voert verpleegtechnische handelingen uit.

Je benut de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor diverse projecten en bedrijven. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt verbinden. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende bedrijven te werken met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als verzorgende IG vindt bij Maandag® altijd een geschikte baan. En ook nog eens heerlijk in de buurt. Want wij hebben door heel het land jobs als verzorgende IG. Een afgeronde opleiding is van belang. Dus scrol snel naar onze verzorgende IG jobs en zeg ons waar jij graag wilt werken. Dan vindt Maandag® er een interessante job als verzorgende IG bij.

Jeroen Jacobs

Verzorgende IG banen

Groeien als verzorgende IG bij Maandag®

Wat je ook zoekt als verzorgende IG, bij ons heb je altijd de kans om jezelf te ontwikkelen in een verzorgende IG baan. In ieder moment als professional zijn er wel passende banen als verzorgende IG te ontdekken met goede arbeidsvoorwaarden. Als Junior verzorgende IG hoef je meestal bijna geen relevante ervaring te hebben. Misschien heb je pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer gemotiveerd en erg benieuwd om het vak eigen te maken. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk.

In ons team van ervaren verzorgende IGs word je getraind om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar verschillende opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle verzorgende IG. Je brengt je voorgaande ervaringen en bekwaamheid mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe dingen leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze verzorgende IG banen helemaal up-to-date in je werkgebied en krijg je de kans om je CV een boost te geven.

Als ervaren verzorgende IG bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren verzorgende IGs begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Scroll nu snel verder naar onze actuele banen: verzorgende IG. Ben jij een enthousiaste verzorgende IG die we zoeken? Solliciteer direct en begin maandag met een nieuwe uitdaging?

Maandag Managed Services opdrachtgevers

Alle IG verzorgende vacatures bekijken?

Waar wil jij aan de slag?

Verzorgende IG in opleiding

Meer weten

Waar wil jij aan de slag?