Skip to footerSkip to content
Over

Over
Maandag®

Het management

Maandag® wordt aangestuurd door de C-suite. Deze C-suite bestaat uit 10 Chiefs, elk met hun eigen verantwoordelijkheid en expertise. Freddy Verweij heeft als CEO de dagelijkse leiding.

Directie ceo Freddy Verweij 550x670
CEO van Maandag®

Freddy Verweij

Voor Freddy staat eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling centraal om zo successen te boeken. Volgens hem maak je samen sprongen vooruit wanneer je de juiste krachten bundelt en persoonlijk ondernemerschap stimuleert. ''In een samenleving waarin de publieke en private sectoren steeds meer samenwerken, moeten we wederzijds begrip creëren en samenwerken. Het doel is om meer oog te hebben voor het individu in het publieke domein. Daar is een grote behoefte aan bij onze professionals. Samen met onze opdrachtgevers bieden we het hoofd aan de complexe uitdagingen binnen de publieke sector.''

C-suite van Maandag®

Chief Financial Officer, Theo Willemink, is naast Finance & Control ook verantwoordelijk voor de Service Organisatie/Backoffice, Inkoop en Facilitaire Zaken.

Chief Operating Officer, Robert Entjes, brengt de verbinding tussen de dagelijkse operatie van Detachering en Maandag® WMC.

Chief People & Culture Officer, Linda Luidens,is verantwoordelijk het behoud en ontwikkeling van interne medewerkers en professionals.

Chief Digital Officer, Jacqueline Post, is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de beste data services voor onze gebruikers.

Chief Communication Officer, Jacqueline Post, is verantwoordelijk voor het merk Maandag® en activiteiten die bijdragen aan onze Maandag® cultuur.

Chief Technology & Security Officer, Alex Koper, is verantwoordelijk voor technology, IT, processen, Security en Privacy binnen Maandag®.

Chief Key Accounts Officer, Remco Koenders, is verantwoordelijk voor de zorgvuldige implementatie van nieuwe contracten en vruchtbare samenwerking met publieke partners.

Chief New business & Integrations Officer, Danny Heins, richt zich op het integreren en ontwikkelen van (toekomstige) bedrijven die wij overnemen.

Chief Sustainabilty Officer, Kim Entjes, is verantwoordelijk om duurzaamheid onderdeel van de kern van Maandag® te maken.

Ons beter leren kennen?Neem contact op

Neem contact met ons op