Skip to footerSkip to content

alles over jeeerste salaris

Wat kan je hier vinden?

  • Wanneer ontvang je salaris?
  • Hoe ziet jouw salarisstrook er uit?

De leukste dag van de maand!

Hard werken loont! We storten je salaris op de 23e van de maand. Valt de 23e op een zaterdag of zondag, dan krijg je al op vrijdag betaald. Openstaande reiskosten, overuren of onregelmatigheidstoeslag betalen we de maand erna. Overuren van januari ontvang je dus met het salaris van februari, overuren van februari in maart.

Hoe ziet jouw salarisstrook er uit?

Een salarisstrook bevat naast het salaris dat je ontvangt nog veel meer informatie. Om ervoor te zorgen dat je alles goed begrijpt, hebben we een factsheet gemaakt. Hierin leggen we elk woord en cijfer voor je toe.

Veelgestelde vragen over salaris

Je kunt je salarisstrook in je Maandag® account vinden. Ga bij de optie 'Account' naar 'Salarisspecificatie' voor al je salarisstroken.

Dat is meestal op de 23e dag van de maand: als je je salaris hebt ontvangen op je rekening, dan is ook je loonstrook beschikbaar in je Maandag® account. Je vindt 'm via 'Account' en vervolgens onder de optie 'Salarisspecificatie'.

Bekijk op je contract of je startdatum wel de eerste dag van de maand is. Is dat niet het geval? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Maandag®. Voor alle andere situaties neem je contact op via vragen@maandag.nl. Bijvoorbeeld als je je reiskosten niet kloppen of als ORT's niet zijn uitbetaald. Reiskosten en ORT's betalen wij overigens altijd een maand later uit. Als je reiskosten maakt in januari, dan worden die in februari uitbetaald. Voorwaarde is wel dat je op tijd je uren hebt ingediend.

Heb je nog andere vragen?

Ga dan naar Hulp & Service. Dé plek waar je terecht kunt voor een antwoord op de meestgestelde vragen.

Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Maandag®.

Meer voor je eerste maand

Hoe registreer je uren?

Lees meer

Hoe neem je verlof op?

Lees meer

Hoe declareer je kosten?

Lees meer

Hoe meld je jezelf ziek?

Lees meer

Meer voor je eerste maand