Club Maandag®

Welkom bij Club Maandag®. Dé plek waar je je collega’s op een informele manier kunt ontmoeten. Club Maandag® organiseert een aantal keer per jaar leuke netwerkevents. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk. De bijeenkomsten zijn op veertien plaatsen in Nederland, dus er is altijd een event bij jou in de buurt. Daarnaast krijg je een online magazine toegestuurd bomvol werkgerelateerde artikelen.
 

Aanmelden Club Maandag®

Nieuwsgierig? Meld je vrijblijvend aan.

Aanmelden

Ontmoet collega's

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de events van Club Maandag® werk je samen met andere Maandag®-collega’s aan je persoonlijke ontwikkeling. Maar ook thuis kun je hiermee aan de slag. Volg uiteenlopende cursussen en blijf leren via de online learningtool van Maandag®.

Lees meer

In het kort

  • Praat bij met collega’s
  • Doe inspiratie op voor morgen
  • Werk aan persoonlijke groei

Aanmelden Club Maandag®

Heb je een vraag?

In onze FAQ lees je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Naar FAQ Professionals
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.