Skip to footerSkip to content
Begeleider vacatures

Begeleider vacatures

Solliciteer en ga werken als begeleider

  • Uitdagend, afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Arts vacatures bij jou in de buurt

Begeleider vacatures voor jou

Op zoek naar vacatures als begeleider, ​​of ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de sociaal pedagogische hulpverlening? Maandag® is dé plek om dit verder te verkennen. Met de juiste coaching maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van je carrière je ook zit; neem zeker een kijkje bij onze persoonlijk begeleider vacatures.

Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu wilt werken als begeleider gehandicaptenzorg, persoonlijk begeleider, activiteitenbegeleider of als een andere begeleider. Ontdek de actuele vacatures voor een baan als begeleider.

Dé begeleider vacature voor jou

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Een sollicitatie gaat om veel meer dan jouw vaardigheden op het gebied van omgaan met een verstandelijke beperking of werken als ambulant begeleider. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minstens zo belangrijk voor ons. Dankzij onze persoonlijke aanpak vinden wij dé begeleider vacature die bij jou past.

Dus vertel ons over jouw interesses op het gebied van maatschappelijke zorg, maar ook over jouw persoonlijke leven. Weten we wat jou drijft en waar jouw interesses liggen? En is er een klik? Dan kun je bij Maandag® aan de slag. Lijkt dit je een mooie stap? Ontdek de mogelijkheden om als begeleider te werken. Je krijgt de kans om een kijkje in allerlei verschillende keukens te nemen. Er zijn banen als begeleider door heel Nederland, dus ook in jouw regio.

begeleider vacature

Begeleider banenGroot netwerk in de zorg

Maandag® is dé totale HR-dienstverlener voor begeleider werk in Nederland. We verbinden jou als begeleider met allerlei professionele opdrachtgevers. Welke baan het beste bij jou past, zoeken we graag samen met jou uit. Wij bieden een luisterend oor en zijn wij nauw betrokken bij het hele proces.

Als begeleider kun je jouw kennis op verschillende plekken inzetten. Je geniet van de voordelen van een contract bij ons, maar werkt in jouw dagelijkse taken voor verschillende projecten en organisaties. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt combineren.

Groeien als begeleider bij Maandag®

In welke fase van jouw loopbaan je ook zit, wij bieden je altijd de kans om door te groeien. Er zijn altijd wel interessante, uitdagende banen als begeleider te vinden. Als junior begeleider hoef je vaak weinig relevante ervaring te hebben. Je hebt wel pas geleden je opleiding tot begeleider afgerond en bent nu klaar om door te groeien. Je kijkt ernaar uit om het vak als begeleider helemaal eigen te maken.

werken als begeleider

Doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. Je ontvangt als begeleider niet alleen persoonlijke coaching van jouw contactpersoon, maar er zijn ook opleidingsmogelijkheden. Via de Maandag® Academy zijn allerlei trainingen en cursussen te volgen. Zo kun jij je blijven ontwikkelen als begeleider.

Bovendien doe je snel nieuwe ervaringen en kennis op als je bij Maandag® als begeleider werkt. Bij elke opdrachtgever leer je weer nieuwe dingen in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze begeleider banen helemaal up-to-date in je beroep en krijg je de kans om jouw cv een boost te geven.

Ben je een ervaren begeleider? Ook dan is Maandag® dé werkgever voor jou. Je geniet van afwisseling en uitdaging, en je kunt je altijd blijven ontwikkelen als begeleider. Wil je jouw horizon nog verder verbreden? Ook daar bieden we je graag de handvatten voor. Je kunt bij Maandag® als ervaren begeleider niet alleen doorgroeien, maar ook met omscholen of zij-instromen als verzorgende IG.

Alle begeleider vacatures bekijken?

Waar wil jij aan de slag?

Begeleider Gehandicaptenzorg

Meer weten

Begeleider Jeugdzorg

Meer weten

Begeleider Psychiatrie

Meer weten

Waar wil jij aan de slag?