Skip to footerSkip to content
Mijn Maandag
  Menu
  MaandagZorgNataschaTransparant

  Begeleider vacatures

  Solliciteer en ga werken als begeleider

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Afwisseling in je werk
  • Persoonlijke begeleiding en coaching

  Begeleider vacatures voor jou

  Vul jij de vacatures als begeleider heel gemakkelijk in, ​​of ben je toe aan een carrière switch? Maandag® geeft jou de kans om deze stap te zetten. Met de juiste coaching maak jij je plannen waar. Je groeit van het ene succes naar het andere. In welke periode van je carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures begeleider. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag spreken om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de begeleider vacatures hieronder en laat je prikkelen door de hoeveelheid opties die we hebben.

  Begeleider vacatures

  Maandag Managed Services opdrachtgevers

  Begeleider vacature

  Onze unieke aanpak voor een begeleider

  Wij horen bij Maandag® graag wat jou beweegt. Onze vuistregel bij een 1e gesprek voor een begeleider vacature: jij praat, wij luisteren. Wij willen weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan alleen hard skills bespreken. Waar jij energie uit haalt naast je werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een passende vacature begeleider voor jou te vinden.

  Dus vertel ons ook over jouw hobby’s, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we starten. Weten we exact wat jouw drijfveren zijn? En is er een klik tussen ons beiden? Dan ontvang je een vast contract. En je eerste project, vanzelfsprekend passend voor jou als professional. Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als begeleider hieronder.

  Vacatures-begeleider-gehandicaptenzorg-Maandag

  Begeleider jobs

  Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als begeleider

  Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor begeleider jobs in Nederland. Door ons ruime netwerk en goede relaties kunnen wij voor jou alle deuren openen bij professionele opdrachtgevers voor een begeleider job, waar jij mogelijk zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en vermaak van jou als jobs begeleider professional enorm belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan.

  Je profiteert van de voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor verscheidene projecten en organisaties. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt combineren. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als begeleider vindt bij Maandag® altijd een toffe job. En ook nog eens fijn dicht bij waar jij woont. Want wij hebben door heel het land jobs als begeleider. Dus scrol snel naar onze begeleider jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan zoeken onze experts er een interessante job als begeleider bij.

  Maandag-app-professional-geven-4 v2

  Begeleider banen

  Groeien als begeleider bij Maandag®

  Wat je ook zoekt als begeleider, wij bieden je altijd de mogelijkheid om door te ontwikkelen in een begeleider baan. Voor elke fase als professional zijn er wel banen als begeleider te vinden. Als Junior begeleider hoef je vaak weinig relevante ervaring te hebben! Je hebt wel pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en bent nu klaar om door te groeien. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak eigen te maken.

  Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren begeleiders word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je elk jaar vele opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle begeleider. Je neemt je eerdere ervaringen en kundigheid mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe dingen leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze begeleider banen helemaal up-to-date in je beroep en krijg je de kans om je CV een boost te geven.

  Als ervaren begeleider biedt Maandag® de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren begeleiders begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: begeleider.

  Alle begeleider vacatures bekijken?

  Vind jouw vacature