Skip to footerSkip to content
profiel bloemenbloes

ontdek de mogelijkheden alsbegeleider gehandicaptenzorg

Solliciteer en ga aan de slag als begeleider gehandicaptenzorg

 • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
 • Ontdek welke doelgroep bij jou past
 • Uitdagend, afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
 • Arts vacatures bij jou in de buurt

Begeleider gehandicaptenzorg vacatures voor jou

Heb jij ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch of volgende stap als persoonlijk begeleider? Maandag® is de plek om erachter te komen. Je krijgt de ruimte en handvatten om te ontdekken waar jouw interesses liggen. Onze begeleider gehandicaptenzorg vacatures variëren enorm. Je kan aan de slag gaan met verschillende cliëntgroepen: van mensen met fysieke beperkingen tot verstandelijke of mentale beperkingen. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.

Ontdek de vacatures als begeleider gehandicaptenzorg bij Maandag®.

Waarom Maandag®

Wij vinden voor jou de beste match als begeleider gehandicaptenzorg

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden, waar ze zin in hebben en zin in houden. We zoeken werk dat past bij jouw capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin jij je talenten ten volle benut en ontwikkelt en dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt.

Door ons ruime netwerk binnen de gehandicaptensector openen wij verschillende deuren bij diverse bedrijven, bij jou in de buurt.

Vacatures-begeleider-gehandicaptenzorg-Maandag

Flexibele zekerheid

Je krijgt alle voordelen van een Maandag® contract, maar werkt voor verscheidene projecten en organisaties. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt verbinden. Zo ontwikkel je je binnen verschillende instellingen mét de zekerheid van een vast inkomen.

Salaris begeleider gehandicaptenzorg

Ga je bij Maandag® aan de slag als begeleider gehandicaptenzorg? Daar horen uitstekende arbeidsvoorwaarden bij, op alle vlakken.

Wat verdien je als begeleider gehandicaptenzorg?

Een goed salaris tussen €2.236,- en €3.568,-bruto o.b.v. een 40-urige werkweek (je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring)

Begeleider-gehandicaptenzorg-Maandag

Overige arbeidsvoorwaarden voor werken in de zorg bij Maandag®

  Een 13e maand in de vorm van eindejaarsuitkering

  Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer en het OV (100% vergoed)

  25 vakantiedagen op basis van een werkweek van 40 uur

  Vakantiegeld; 8% van het jaarsalaris

  Een pensioensregeling behoort uiteraard ook tot de voorwaarden

Solliciteer direct op de vacature voor de functie begeleider gehandicaptenzorg.

Doorgroeien als begeleider gehandicaptenzorg

Wij bieden je altijd de gelegenheid om verder te ontwikkelen als begeleider in de gehandicaptenzorg. In elke fase zijn er wel geschikte banen met doorgroeimogelijkheden te vinden. Voor juniors, mediors én seniors.

Junior begeleider

Als junior begeleider hoef je vaak geen relevante ervaring te hebben. Zolang je maar wel net je eerste werkervaring opgedaan hebt en klaar bent voor de volgende stap. En je bent natuurlijk gemotiveerd en wilt het vak door en door leren kennen.

Medior/ senior begeleider

Als ervaren begeleider biedt Maandag® afwisseling en uitdaging. Je werkt niet altijd voor dezelfde werkgever, maar neemt een kijkje in de keukens van allerlei verschillende instellingen waar je mogelijk anders niet mee in aanraking was gekomen. Ben je na verloop van tijd toe aan een carrièreswitch? Bij Maandag® zijn er allerlei mogelijkheden. Wij bieden je niet alleen de handvatten om door te groeien binnen je huidige functie, maar ook om iets anders te gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan omscholen of zij-instromen.

Landingspagina_begeleider gehandicaptenzorg_landelijk

Maandag® Academy

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om te leren van ons team van ervaren begeleiders in de gehandicaptenzorg. Daarnaast kun je elk jaar allerlei trainingen volgen. Bij Maandag® blijf je zo helemaal up-to date van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en krijg je de kans om jouw CV te verrijken. Al zeer ervaren als begeleider gehandicaptenzorg? Ook dan kun je jezelf blijven ontwikkelen. Je kunt bij Maandag® doorgroeien, maar ook omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan waarin jij blijft groeien.

Altijd een opdracht dichtbij huis

Maandag® vindt voor jou als begeleider gehandicaptenzorg altijd een passende baan. En ook nog eens dicht bij waar jij woont. Want wij hebben door heel het land diverse banen als begeleider gehandicaptenzorg. Dus kijk snel bij onze vacatures en vertel ons waar jij graag wilt werken.

Zo werkt het sollicitatieproces

Sollicitatie

Telefonische kennismaking

Voorstellen

Klantgesprek

Start!