Skip to footerSkip to content
Shizam Zorg basisarts

Begeleider psychiatrie vacatures

Solliciteer en ga werken als begeleider psychiatrie

  • Uitdagend, afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Arts vacatures bij jou in de buurt

Begeleider psychiatrie vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als begeleider psychiatrie van nature in, ​​of wil je graag voor bepaalde tijd een andere richting als persoonlijk begeleider? Maandag® is de plek om deze stap te zetten. Met de juiste begeleiding maak jij jouw dromen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van jouw loopbaan je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures ambulant begeleider psychiatrie. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jou als maatschappelijk werker te overleggen! Ontdek de begeleider psychiatrie vacatures hieronder en wordt enthousiast door de hoeveelheid opties die we hebben.

Begeleider psychiatrie vacature

Onze individuele aanpak voor een begeleider psychiatrie

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Zo begint jouw sollicitatie voor een baan als woonbegeleider psychiatrie: wij zijn een en al oor. Wij willen weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen hard skills op het gebied van psychiatrische problemen afstemmen. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een geschikte baan als begeleider psychiatrie voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we starten. Weten we precies wat jou fantastisch lijkt om te doen binnen de branche van het omgaan met cliënten met psychische problemen? En klikt het tussen ons beiden? Dan krijg je een vast contract. En jouw eerste opdracht, totaal op jouw lijf geschreven! Lijkt het je wat om aan te sluiten bij Maandag® en te werken met jouw nieuwe collega's? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als begeleider psychiatrie hieronder.

Maandag Managed Services opdrachtgevers

Begeleider psychiatrie jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als begeleider psychiatrie

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor begeleider psychiatrie jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten binnen de psychiatrische zorg kunnen wij verschillende deuren openen bij leuke organisaties, waar jij misschien zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en het plezier van jou als professional enorm belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z om jouw carrière vorm te geven.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij ons, met vaste of wisselende diensten, maar werkt voor allerlei projecten en bedrijven. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt combineren. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende bedrijven te werken voor enerzijds patiënten met een forensische indicatie en anderzijds cliënten die een heel specifieke behandeling nodig hebben. Dat alles met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als begeleider psychiatrie vindt bij ons altijd een passende job. En ook nog eens prettig dicht bij jouw woonplaats. Want wij hebben door heel Nederland jobs als begeleider psychiatrie. Dus scrol snel naar onze begeleider psychiatrie jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan zoeken onze specialisten er een interessante job als begeleider psychiatrie bij.

Maandag Managed Services opdracht

Begeleider psychiatrie banen

Groeien als begeleider psychiatrie bij Maandag®

Wat je nu ook doet als begeleider psychiatrie, wij bieden je altijd de kans om stappen te zetten in een begeleider psychiatrie baan. In ieder moment van jouw professionele carrière zijn er wel banen als begeleider psychiatrie te ontdekken. Als Junior begeleider psychiatrie hoef je gewoonlijk geen relevante ervaring te hebben. Je hebt wel net je eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer gemotiveerd en erg leergierig om het vak eigen te maken.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren begeleider psychiatries word je opgeleid om het vak te leren. Ook bieden we een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar verschillende opleidingen om je te verbeteren tot een succesvolle begeleider psychiatrie. Je brengt je eerdere ervaringen en kundigheid mee naar een volgende opdrachtgever waar je weer nieuwe zaken leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze begeleider psychiatrie banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren begeleider psychiatrie bieden wij de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren begeleider psychiatries geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: begeleider psychiatrie.

beleidsmedewerker vacatures

Alle begeleider psychiatrie vacatures bekijken?