Skip to footerSkip to content
Basisarts vacatures

bekijk al onzearts vacatures

Solliciteer en ga werken als arts

  • Uitdagend, afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Arts vacatures bij jou in de buurt

Arts vacatures bij Maandag®

Op zoek naar vacatures als arts, ​​of wil je graag een carrière switch binnen de medische advisering? Maandag® is dé plek om dit verder te verkennen. Met de juiste coaching maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van jouw loopbaan je ook zit; neem zeker een kijkje bij onze vacatures arts. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan als medisch specialist, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek alle artsen vacatures bij Maandag®.

Dé arts vacature voor jou

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Een sollicitatie gaat om veel meer dan jouw kennis bespreken op het gebied van het verlenen van zorg op een klantvriendelijke wijze. Waar jij kracht uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons.

Dus vertel ons over jouw interesses binnen een ggz instelling of het worden van een specialist ouderengeneeskunde. Maar vertel ons vooral ook over jouw persoonlijke leven. Weten we wat jou drijft en waar jouw interesses liggen als medisch specialist? En is er een klik? Dan kun je als basisarts bij Maandag® gaan werken, fulltime maar ook parttime. Lijkt dit een mooie stap? Ontdek alle nieuwe vacatures bij Maandag® en vind een uitdagende functie waar jij frisse energie van krijgt.

arts vacature

Arts banenGroot netwerk binnen de medische wereld

Maandag® is al meer dan 30 jaar de totale HR-dienstverlener in Nederland. Wij verbinden artsen en andere medisch specialisten met professionele bedrijven en diverse zorginstellingen. Met allerlei verschillende patiënten. Zo vind je ook vacatures als basisarts waar jij mogelijk zelf nooit aan gedacht hebt.

Als arts bij Maandag® kun je jouw medische kennis op verschillende plekken inzetten. Je werkt voor diverse instanties en projecten binnen de geneeskunde, bijvoorbeeld binnen de preventieve zorg. Mét duurzame inzetbaarheid en de zekerheid van een contract bij Maandag®. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt combineren. Je krijgt de kans om een kijkje in allerlei verschillende keukens te nemen. Er zijn banen als arts door heel Nederland, dus ook in jouw regio.

Groeien als arts bij Maandag®

In welke fase van jouw loopbaan als arts je ook zit, wij bieden je altijd de kans om te groeien. In elke fase van jouw loopbaan is er wel een interessante nieuwe baan als arts te vinden. Als Junior arts hoef je meestal geen tot weinig passende werkervaring te hebben. Je hebt wel net je eerste werkervaring opgedaan en je wilt nu doorgroeien als bijvoorbeeld MDL arts. Je bent enthousiast en kijkt ernaar uit om het vak en het lichamelijk onderzoek door en door te kennen. Ook voor ervaren basisartsen biedt Maandag® allerlei mogelijkheden. Je kunt jouw ervaring inzetten bij verschillende gezondheidsinstellingen én doorgroeien als arts. Jouw nieuwe baan bij Maandag® heeft allerlei voordelen.

Arts vacatures

Doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. Na jouw studie geneeskunde ontvang jij een diploma als arts, maar je bent vast nog niet uitgeleerd. Je kunt via de Maandag® Academy vele trainingen volgen om om jezelf te ontwikkelen. Zo blijf je als arts helemaal bij in je werkgebied. Bovendien geef je jouw cv een echte boost door in diverse zorginstellingen te werken. Je leert om snel verbanden te leggen en ontwikkelt jouw competenties.

Alle arts vacatures bekijken?

Waar wil jij aan de slag?

Basisarts

Meer weten

Kinderarts

Meer weten

Waar wil jij aan de slag?