Skip to footerSkip to content
Mijn Maandag
  Menu
  Nanouke

  Arts vacatures

  Solliciteer en ga werken als arts

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Afwisseling in je werk
  • Persoonlijke begeleiding en coaching

  Arts vacatures voor jou

  Vul jij de vacatures als arts met gemak in, ​​of wil je graag een carrière switch? Maandag® biedt jou de mogelijkheid om hier achter te komen. Met de juiste begeleiding maak jij je dromen waar. Je groeit van het ene succes naar het andere. In welke periode van je carrière je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures arts. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij graag met je in contact komen om de kansen te overleggen! Ontdek de arts vacatures hieronder en wordt uitgedaagd door de vele mogelijkheden.

  Arts vacatures

  Maandag Managed Recruitment opdrachtgevers

  Arts vacature

  Onze unieke aanpak voor een arts

  Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Onze vuistregel bij een 1e gesprek voor een arts vacature: wij zijn een en al oor. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan alleen hard skills bespreken. Waar jij kracht uit haalt naast je werk is net zo belangrijk voor ons om een goede vacature arts voor jou te vinden.

  Dus vertel ons ook over jouw hobby’s, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we precies wat jou fantastisch lijkt om te doen? En klikt het tussen ons beiden? Dan krijg je een vast contract. En je eerste project, vanzelfsprekend op jouw lijf geschreven! Lijkt het je fantastisch om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als arts hieronder.

  Maandag Managed Services opdracht

  Arts jobs

  Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als arts

  Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor arts jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten kunnen wij voor jou verschillende deuren openen bij uitdagende bedrijven voor een arts job, waar jij mogelijk zelf nooit aan gedacht heb. Wij vinden de groei en vermaak van jou als jobs arts professional heel belangrijk. Daar willen wij jou graag mee helpen. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

  Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende opdrachten en opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt verbinden. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als arts vindt bij ons altijd een toffe baan. En ook nog eens heerlijk bij jou in de buurt. Want wij hebben door heel het land jobs als arts. Dus kijk snel bij onze arts jobs en zeg ons waar jij graag wilt werken. Dan zoeken onze specialisten er een interessante job als arts bij.

  Vacatures-begeleider-gehandicaptenzorg-Maandag

  Arts banen

  Doorgroeien als arts bij Maandag®

  Wat je ook doet als arts, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om door te ontwikkelen in een arts baan. In elke fase van jouw loopbaan zijn er wel passende banen als arts te vinden. Als Junior arts hoef je meestal geen tot weinig passende werkervaring te hebben! Je hebt wel net je eerste werkervaring opgedaan en wilt nu doorgroeien. Je bent zeer enthousiast en erg leergierig om het vak door en door te kennen.

  Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren arts word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar diverse opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle arts. Je neemt je eerdere ervaringen en bekwaamheid mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe dingen leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze arts banen helemaal bij in je beroep en krijg je de kans om je CV een boost te geven.

  Als ervaren arts bieden wij de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren arts begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: arts.

  Alle arts vacatures bekijken?

  Vind jouw vacature