Skip to footerSkip to content
Basisarts vacatures

bekijk al onzebasisarts vacatures

Solliciteer en ga werken als basisarts

  • Uitdagend, afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Arts vacatures bij jou in de buurt

Basisarts vacatures bij Maandag®

Op zoek naar vacatures als basisarts, ​​of juist naar nieuwe baan buiten de interne geneeskunde branche? Maandag® is dé plek om dit te verkennen. Met de juiste coaching maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van jouw loopbaan je ook zit; neem zeker een kijkje bij onze vacatures basisarts. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan als medisch specialist, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de actuele vacatures voor een baan als basisarts hieronder.

Dé basisarts vacature voor jou

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen jouw medische kennis als basisarts. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk als medisch specialist, is minstens zo belangrijk. Dankzij onze persoonlijke aanpak vinden wij dé basisarts vacature die op elk vlak bij jou past.

Dus vertel ons over jouw sterke punten als medisch specialist, maar vooral ook over jouw persoonlijke leven. Weten we precies wat jou drijft en waar jouw interesses liggen als medisch specialist? En is er een klik? Dan kun je als basisarts bij Maandag® gaan werken. Lijkt dit je een mooie stap? Ontdek de mogelijkheden om als basisarts te werken. In het ziekenhuis, bij een huisartsenpraktijk, of als bedrijfsarts.

Maandag Managed Services opdrachtgevers

Basisarts banenGroot netwerk binnen de medische wereld

Maandag® is al meer dan 30 jaar de totale HR-dienstverlener in Nederland. Wij verbinden basisartsen en andere medisch specialisten met professionele bedrijven en diverse zorginstellingen. Met allerlei verschillende patiënten. Zo vind je ook vacatures als basisarts waar jij mogelijk zelf nooit aan gedacht hebt.

Als basisarts bij Maandag® kun je jouw medische kennis op verschillende plekken inzetten. Je werkt voor diverse instanties en projecten binnen de geneeskunde. Mét de zekerheid van een contract bij Maandag®. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt combineren. Je krijgt de kans om een kijkje in allerlei verschillende keukens te nemen. Er zijn banen als basisarts door heel Nederland, dus ook in jouw regio.

Groeien als basisarts bij Maandag®

In welke fase van jouw loopbaan als basisarts je ook zit, wij bieden je altijd de kans om te groeien. Misschien behoor je nog tot de groep van studenten geneeskunde, heb je pas geleden jouw opleiding geneeskunde afgerond of werk je al langere tijd als arts onderzoeker. In iedere fase vind je bij Maandag® banen als basisarts.

Als junior basisarts hoef je gewoonlijk geen passende werkervaring te hebben. Wel heb je een diploma basisarts en ben je klaar om stappen te maken. Je kijkt ernaar uit om het vak van onder andere lichamelijk onderzoek, patiënten en medische gegevens eigen te maken.

beleidsmedewerker vacatures

Doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. Na jouw studie geneeskunde ontvang jij het diploma basisarts, maar je bent vast nog niet uitgeleerd. Daarom kun je via de Maandag® Academy vele trainingen volgen om om jezelf te ontwikkelen als basisarts. Zo blijf je als basisarts helemaal bij in je werkgebied.

Bovendien geef je jouw cv een echte boost door in diverse zorginstellingen te werken. Je leert om snel verbanden te leggen en ontwikkelt jouw competenties.

Basisarts vacatures vacatures

Filters

0 gevonden vacatures

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden

Geen resultaten gevonden

Blijf op de hoogteOntvang updates over vacatures in de zorg, interessante carrièrekansen en meer