Skip to footerSkip to content
211110 Lotte Maandag8978--RT def

Basisarts vacatures

Solliciteer en ga werken als basisarts

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Afwisseling in je werk
  • Persoonlijke begeleiding en coaching

Basisarts vacatures bij Maandag®

Wil jij aan de slag als basisarts? Ontdek basisarts vacatures bij Maandag®. Afwisselende, uitdagende banen met ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag® Academy. In welke fase van je carrière je ook zit. Als gedetacheerde basisarts werk je voor bepaalde tijd op een plek, om jouw expertise vervolgens op een nieuwe plek in te zetten. Zo doe je diverse werkervaring op. Mét de zekerheid van een contract bij Maandag®. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees meer of bekijk direct alle basisarts vacatures.

Basisarts vacatures

Maandag Managed Services opdrachtgevers

Basisarts vacature

Onze persoonlijke aanpak voor een basisarts

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een functie als basisarts: jij praat, wij luisteren. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen hard skills en jouw medische kennis. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk als medisch specialist, is minstens zo belangrijk voor ons om een gepaste vacature basisarts voor jou te vinden.

Dus vertel ons over jouw sterke punten als medisch specialist, maar vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek. Weten we precies wat jou drijft en waar jouw interesses liggen binnen de farmaceutische industrie? En is er een klik aan beide kanten? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste project in de medische wereld, vanzelfsprekend op jouw lijf geschreven! Lijkt het je wat om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als basisarts hieronder.

Vacatures-begeleider-gehandicaptenzorg-Maandag

Basisarts jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als basisarts

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor basisarts jobs in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten kunnen wij verschillende deuren voor jou openen bij professionele bedrijven en diverse zorginstellingen voor een basisarts job, waar jij mogelijk zelf nooit aan gedacht heb. Wij vinden de groei en het vermaak van jou als basisarts professional heel belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je benut de voordelen van een contract bij Maandag®, met een marktconform salaris basisarts, maar werkt voor verscheidene projecten en bedrijven binnen de geneeskunde. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt combineren. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende organisaties te specialiseren met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als basisarts vindt bij Maandag® altijd een passende baan. En ook nog eens prettig bij jou in de buurt. Want wij hebben door heel Nederland jobs als basisarts. Dus ga snel naar onze basisarts jobs en zeg ons waar jij graag wilt werken. Dan vindt Maandag® er een interessante job als basisarts bij.

Maandag-app-professional-geven-4 v2

Basisarts banen

Groeien als basisarts bij Maandag®

Wat je ook doet als basisarts, wij bieden je altijd de kans om te groeien in een basisarts baan. Ben jij momenteel nog onderdeel van de studenten geneeskunde, heb je pas geleden jouw opleiding geneeskunde afgerond of werk je al langere tijd als arts onderzoeker? In ieder moment als professional zijn er wel banen als basisarts te vinden. Als Junior basisarts hoef je gewoonlijk geen passende werkervaring te hebben, maar bij voorkeur wel in het bezit van een diploma basisarts! Je hebt pas geleden jouw eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak van onder andere lichamelijk onderzoek, patiënten en medische gegevens eigen te maken.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren basisartsen word je opgeleid om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Na jouw studie geneeskunde ontvang jij jouw diploma, maar je zult vast nog niet uitgeleerd zijn. Daarom volg je ieder jaar vele trainingen om jezelf te verbeteren en te ontwikkelen tot een succesvolle basisarts. Je brengt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe informatie leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze basisarts banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren basisarts bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren basisarts geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: basisarts.

Alle basisarts vacatures bekijken?

Vind jouw vacature