Skip to footerSkip to content
Shizam Zorg basisarts

Kinderarts vacatures

Solliciteer en ga werken als kinderarts

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Kinderarts vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als kinderarts met gemak in, ​​of ben je op zoek naar iets totaal anders binnen de afdeling kindergeneeskunde? Maandag® geeft jou de kans om dit verder te verkennen. Met de juiste begeleiding maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je loopbaan je ook zit als geregistreerde kinderarts. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures kinderarts. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de kansen te overleggen! Ontdek de kinderarts vacatures hieronder en wordt verrast door alle mogelijkheden.

Kinderarts vacature

Onze eigen aanpak voor een kinderarts

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Zo begint jouw sollicitatie voor een kinderarts vacature: wij zijn een en al oor. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan puur hard skills bespreken op het gebied van het behandelen van ernstige problemen en de omgang met kinderen die in hun eerste levensfase ernstige problemen ondervinden. Waar jij energie uit haalt naast je werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een gepaste vacature kinderarts voor jou te vinden.

Dus vertel ons of een baan op het gebied van forensisch arts of klinisch psycholoog jouw interesse gewekt heeft en of jij in het bezit bent van eventuele aanvullende opleidingen. Maar bespreek vooral ook jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we starten. Weten we perfect wat jouw drijfveren zijn? En klikt het aan beide kanten? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste project, totaal op jouw lijf geschreven! Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij Maandag® als nieuwe kinderarts? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als kinderarts hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Kinderarts jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als kinderarts

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor kinderarts jobs in Nederland. Door ons ruime netwerk en goede contacten kunnen wij vele deuren openen bij toffe organisaties voor een kinderarts job, waar jij mogelijk zelf nooit aan was gekomen. Wij vinden de groei en voldoening van jou als jobs kinderarts professional heel belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het hele proces om jouw carrière een kickstart te geven.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor diverse projecten en bedrijven. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt combineren. Zo heb je de mogelijkheid om in allerlei verschillende organisaties te werken met een inkomenszekerheid. Als kinderarts ga je in het ziekenhuis aan de slag met het behandelen van patiënten. Uiteraard horen hier ook patiënten bij die vechten tegen ziektes met langdurige gevolgen. Jij bent, samen met de andere kinderartsen, verantwoordelijk voor de kinderen in het ziekenhuis. Wie wil werken als kinderarts vindt bij ons altijd een geschikte job. En ook nog eens prettig dicht bij jouw woonplaats. Want Maandag® heeft door heel het land jobs als kinderarts. Dus kijk snel bij onze kinderarts jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan vinden onze experts er een interessante job als kinderarts bij.

Maandag Managed Services opdracht

Kinderarts banen

Doorgroeien als kinderarts bij Maandag®

Wat je ook zoekt als kinderarts, bij ons heb je altijd de kans om te groeien in een kinderarts baan. Voor elke fase als professional zijn er wel geschikte banen als kinderarts te vinden. Als Junior kinderarts hoef je vaak geen passende werkervaring te hebben! Je hebt wel sinds kort je eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast en erg leergierig om het vak helemaal naar jouw hand te zetten.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren kinderartsen word je getraind om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar verschillende opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle kinderarts. Je neemt je eerdere ervaringen en bekwaamheid mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe dingen leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze kinderarts banen helemaal bij in je vakgebied en krijg je de kans om jouw CV verder uit te breiden.

Als ervaren kinderarts bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren kinderartsen geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Scroll nu snel verder naar onze actuele banen: kinderarts.

beleidsmedewerker vacatures

Alle kinderarts vacatures bekijken?