Skip to footerSkip to content
Nanouke

bekijk al onzeaccountmanager vacatures

Solliciteer en ga werken als accountmanager

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

Accountmanager vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als accountmanager van nature in, ​​of wil je graag iets totaal anders binnen de commerciële economie? Maandag® is de plek om deze stap te zetten. Met de juiste sturing maak jij je plannen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures accountmanager. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging in een rol als accountmanager? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij graag met je in contact komen om de kansen te overleggen! Ontdek de accountmanager vacatures hieronder en wordt uitgedaagd door de hoeveelheid opties die we hebben.

Accountmanager vacatures

Maandag Managed Recruitment opdrachtgevers

Accountmanager vacature

Onze unieke aanpak voor een accountmanager

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Zo begint jouw sollicitatie voor de functie accountmanager: wij zijn een en al oor. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan puur hard skills bespreken. Waar jij kracht uit haalt naast je werk is minstens zo belangrijk voor ons om een goede vacature accountmanager voor jou te vinden.

Dus neem ons mee in jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw loopbaan bij Maandag® starten. Weten we exact wat jij geweldig vindt? Is onze gedegen administratie op orde en klikt het tussen ons beiden? Dan verkrijg je een vast contract. En een accountmanager verdient een eerste project die totaal passend is bij jou! Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als accountmanager hieronder.

Maandag Managed Recruitment opdracht

Accountmanager jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als accountmanager

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor accountmanager jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten kunnen wij voor accountmanagers verschillende deuren openen bij gave bedrijven voor een accountmanager job, waar jij misschien zelf nooit aan was gekomen. Wij vinden de ontwikkeling en het plezier van jou als jobs accountmanager professional ontzettend belangrijk. Wij kunnen niet wachten om te zien dat jij als accountmanager werkt bij Maandag. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je benut de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor diverse projecten en opdrachtgevers waarbij je beschikt over een breed takenpakket. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt verbinden. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te werken met een inkomenszekerheid. Je zult werken voor bestaande klanten, maar ook het binnenhalen potentiële klanten valt onder jouw verantwoordelijkheden. Wie wil werken als accountmanager vindt bij Maandag® altijd een passende baan. En ook nog eens fijn dicht bij waar jij woont. Want wij hebben door heel Nederland jobs als accountmanager. Dus ga snel naar onze accountmanager jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vinden wij er een interessante job als accountmanager bij.

maandag-opdrachtgevers-professional-zebrapad

Accountmanager banen

Doorgroeien als accountmanager bij Maandag®

Wat je ook doet als accountmanager, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om door te ontwikkelen in een accountmanager baan. In ieder moment als professional zijn er wel banen als accountmanager te ontdekken. Als junior accountmanager hoef je gewoonlijk niet veel relevante ervaring te hebben. Misschien heb je pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en bent nu ready om stappen te maken. Jouw uitgebreide portfolio vult zich vanzelf. Of je nou assistent accountmanager wilt worden of liever gaat voor senior accountmanager, het belangrijkste is dat je zeer enthousiast bent en het vak helemaal naar jouw hand wilt zetten.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren accountmanagers word je getraind om het vak te leren. We bieden ook een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar diverse opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle accountmanager. Je neemt je opgedane ervaringen en kundigheid mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe dingen leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze accountmanager banen helemaal up-to-date in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren accountmanager bieden wij, als totale HR-dienstverlener, de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren accountmanagers geven wij de handvatten om niet alleen door te groeien, maar ook helpen wij ze met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: accountmanager.

Alle accountmanager vacatures bekijken?

Vind jouw vacature