Skip to footerSkip to content
Accountmanager vacatures

bekijk al onzeaccountmanager vacatures

Solliciteer en ga werken als accountmanager

  • Uitdagend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden & bonusregeling
  • Een goede werksfeer en toffe werkuitjes

Accountmanager vacatures bij Maandag®

Op zoek naar vacatures als accountmanager, ​​of juist naar een nieuwe baan binnen de commerciële economie? Maandag® is dé plek om dit verder te verkennen. Met de juiste coaching maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je loopbaan je ook zit; neem zeker een kijkje bij onze vacatures accountmanager. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan als accountmanager? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek alle accountmanager vacatures bij Maandag®.

Dé accountmanager vacature voor jou

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Een sollicitatie voor de functie accountmanager gaat niet om jouw opleiding, maar over wie jij bent als persoon. Dankzij onze persoonlijke aanpak vinden wij dé vacature accountmanager voor jou.

Weten we precies wat jou drijft en waar je interesses liggen? Is er een klik? Dan resteert alleen nog gedegen administratie en je kunt aan de slag. En een accountmanager verdient een eerste project die totaal passend is bij jou! Lijkt dit je een mooie stap? Ontdek alle accountmanager vacatures bij Maandag®.

Accountmanager vacatures

Accountmanager banenMaandag® is dé verbinder in werk

Wij verbinden mensen met werk waar ze zin in hebben en zin in houden. Wanneer je als accountmanager werkt bij Maandag®, ben jij hier een belangrijk onderdeel van. Je bent een verbinder tussen werkgever en werknemer. Je bouwt langdurige relaties op en gaat graag de uitdaging aan om voor elke vacature de juiste persoon te vinden.

Als account manager heb je een interessant, breed takenpakket. Je werkt met verschillende afdelingen en opdrachtgevers. Je zult werken voor bestaande klanten, maar ook het binnenhalen van potentiële klanten valt onder jouw verantwoordelijkheden. Als je wilt werken als account manager bij Maandag®, is er altijd een toffe baan bij jou in de buurt. Wij hebben namelijk vestigingen door heel Nederland.

Groeien als accountmanager bij Maandag®

Of je nu startend accountmanager bent, of juist veel ervaring hebt; er zijn altijd uitdagende banen als accountmanager bij Maandag®.

Als junior accountmanager hoef je gewoonlijk niet veel relevante ervaring te hebben. Je hoeft daarom ook niet te beginnen als assistent accountmanager of trainee. Jouw uitgebreide portfolio volgt vanzelf. Ook als senior accountmanager zijn er talloze mogelijkheden om door te groeien bij Maandag®.

Account manager banen

Doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. We bieden standaard een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar diverse trainingen om je te blijven ontwikkelen als accountmanager.

En wil je na verloop van tijd doorgroeien naar een andere functie? Ook daarvoor bieden we bij Maandag® allerlei mogelijkheden. Via de Maandag® Academy kunnen accountmanagers niet alleen kennis binnen dit vakgebied opdoen, maar is er ook ruimte om iets anders te leren. Zo zorgen wij ervoor dat jij elke dag met frisse energie naar je werk blijft gaan.

Alle accountmanager vacatures bekijken?

Waar wil je aan de slag?

Accountmanager Bouw

Meer weten

Accountmanager Zorg

Meer weten

Accountmanager IT

Meer weten

Accountmanager onderwijs

Meer weten

Waar wil je aan de slag?