Skip to footerSkip to content
accountmanager zorg vacatures

accountmanager zorgvacatures

Solliciteer en ga werken als accountmanager zorg

  • Uitdagend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden & bonusregeling
  • Een goede werksfeer en toffe werkuitjes

Accountmanager zorg vacatures bij Maandag®

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als accountmanager? Of wil je graag een andere baan als volgende stap? Maandag® is dé plek om dit verder te verkennen. Met de juiste coaching maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van jouw loopbaan je ook zit; neem zeker een kijkje bij onze vacatures accountmanager zorg. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan als accountmanager zorg én wil je graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de accountmanager zorg vacatures hieronder.

Dé accountmanager zorg vacature voor jou

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Wij komen graag te weten wie jij bent en waar je een sterke affiniteit mee hebt. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan enkel vaardigheden bespreken.

Dus vertel ons over jouw kennis en ideeën, maar ook over hobby's en andere zaken. Weten we precies wat jou drijft? Is er een klik? Dan resteert alleen nog gedegen administratie en je kunt aan de slag. En een accountmanager verdient een eerste project die totaal passend is bij jou! Lijkt dit je een mooie stap? Ontdek alle accountmanager zorg vacatures bij Maandag®.

accountmanager zorg vacatures

Accountmanager zorg banenMaandag® is dé verbinder in werk

Wij verbinden mensen met werk waar ze zin in hebben en zin in houden. Wanneer je als accountmanager zorg werkt bij Maandag®, ben jij hier een belangrijk onderdeel van. Je bent een verbinder tussen werkgever en werknemer. Je bouwt langdurige relaties op en gaat graag de uitdaging aan om voor elke vacature de juiste persoon te vinden. Bovendien hebben wij een interessante bonusregeling, die kan bijdragen aan een goedgevulde portefeuille.

Als accountmanager zorg heb je een interessant, breed takenpakket. Je werkt met verschillende afdelingen en software zoals Salesforce. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je gaat werken voor bestaande klanten, maar ook het werven van potentiële klanten valt onder jouw verantwoordelijkheden. Als je wilt werken als accountmanager zorg bij Maandag®, is er altijd een toffe baan bij jou in de buurt. Wij hebben namelijk vestigingen door heel Nederland.

Wij vinden jouw ontwikkeling als accountmanager zorg enorm belangrijk. Wil je leren hoe je het beste relaties kunt onderhouden met zorgorganisaties? Of wil je leren hoe je kunt inspelen op ontwikkelingen op de markt? Bij Maandag® zorgen we dat jouw werk bestaat uit leuke en leerzame projecten.

Groeien als accountmanager zorg bij Maandag®

Of je nou al tien of een half jaar ervaring hebt, bij Maandag® bieden we je altijd de gelegenheid om door te groeien in een accountmanager zorg baan.

accountmanager zorg vacatures

Doorgroeimogelijkheden

Als junior accountmanager zorg kun je direct aan de slag en hoef je vaak weinig passende werkervaring te hebben! Zolang je maar gemotiveerd en enthousiast bent, en graag met innovatieve oplossingen komt, zodat jij jouw dagelijkse werkzaamheden straks als een echte professional kunt uitvoeren. Wij bieden je genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een succesvolle accountmanager zorg.

Ook ervaren accountmanagers zorg bieden wij wij afwisseling, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren accountmanagers zorg bieden wij de mogelijkheden om te groeien door middel van diverse opleidingen en cursussen die allemaal relevant zijn voor jou als professional binnen deze branche.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. We bieden standaard een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze.

Alle accountmanager zorg vacatures bekijken?