Skip to footerSkip to content
accountmanager bouw vacatures

accountmanager bouwvacatures

Solliciteer en ga werken als accountmanager bouw

  • Uitdagend werk met doorgroeimogelijkheden
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden & bonusregeling
  • Een goede werksfeer en toffe werkuitjes

Accountmanager bouw vacatures bij Maandag®

Ben je als starter op zoek naar een uitdagende baan als accountmanager bouw of ben je klaar voor een carrièreswitch? Maandag® heeft diverse accountmanager bouw vacatures bij verschillende Maandag® vestigingen door heel Nederland. Maandag® geeft jou de kans om te ontdekken waar jouw ambities liggen. Met de juiste sturing groei je van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je loopbaan je ook zit: neem zeker een kijkje bij onze vacatures. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan als accountmanager? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek alle accountmanager vacatures bij Maandag®.

Accountmanager bouw vacatures voor jou

Bij Maandag® zijn wij niet alleen benieuwd naar jouw opleidingsniveau en competities, maar vooral naar wie jij bent. Bij ons gaat een sollicitatie om een stuk meer dan vaardigheden bespreken. Wij vinden het net zo belangrijk om te weten waar jij energie uit haalt naast je werk als accountmanager bouw.

Weten we precies wat jou drijft en is er een klik? Dan resteert alleen nog gedegen administratie en je kunt aan de slag. En een accountmanager verdient een eerste project die totaal passend is bij jou! Lijkt dit je een mooie stap? Ontdek alle accountmanager bouw vacatures bij Maandag®.

accountmanager zorg vacatures

Accountmanager bouw banenMaandag® is dé verbinder in werk

Wij verbinden mensen met werk waar ze zin in hebben en zin in houden. Wanneer je als accountmanager bouw werkt bij Maandag®, ben jij hier een belangrijk onderdeel van. Je bent een verbinder tussen werkgever en werknemer. Je bouwt langdurige relaties op en gaat graag de uitdaging aan om voor elke vacature de juiste persoon te vinden.

Als accountmanager bouw heb je een interessant, breed takenpakket. Je werkt met verschillende afdelingen. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je gaat werken voor bestaande klanten, maar ook het binnenhalen van potentiële klanten valt onder jouw verantwoordelijkheden. Als je wilt werken als accountmanager bouw bij Maandag®, is er altijd een toffe baan bij jou in de buurt. Wij hebben namelijk vestigingen door heel Nederland.

Wij vinden jouw ontwikkeling als accountmanager bouw enorm belangrijk. Wil je leren hoe je het beste relaties kunt onderhouden? Of wil je juist meer kennis op doen van bouw en engineering? Bij Maandag® zorgen we dat jouw werk bestaat uit leuke en leerzame projecten.

Groeien als accountmanager bouw bij Maandag®

In welke fase van jouw loopbaan als accountmanager bouw je ook zit, wij bieden je altijd de kans om te groeien. Misschien behoor je nog tot de groep van net afgestudeerde accountmanagers of heb je al veel ervaring als accountmanager. Bij Maandag® bieden wij jou de mogelijkheden om te groeien en om jouw werk eigen te maken.

Maandag Managed Recruitment opdracht

Doorgroeimogelijkheden

Als junior accountmanager bouw kun je direct aan de slag en hoef je vaak weinig passende werkervaring te hebben! Zolang je maar leergierig en enthousiast bent, en zin hebt om het vak door en door te kennen, zodat jij jouw dagelijkse werkzaamheden straks als een echte professional kunt uitvoeren.

Ook ervaren accountmanagers bouw bieden wij wij afwisseling, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren accountmanagers bouw bieden wij de mogelijkheden om te groeien door middel van diverse trainingen en cursussen die allemaal relevant zijn voor jou als professional binnen de sales branche.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. We bieden standaard een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze.

Alle accountmanager bouw vacatures bekijken?