Skip to footerSkip to content
Persbericht

Maandag® Managed Services wint tender Landelijke Coördinatie COVID-19 Bestrijding

freddy-verweij-aanbesteding-maandag-GGD

Schaarse nichemarkt vraagt om effectief leveranciersmanagement

AMSTERDAM – Maandag® Managed Services heeft de tender voor de inhuur van personeel gewonnen die was uitgeschreven door Landelijke Coördinatie COVID-19 Bestrijding in samenwerking met GGD GHOR. Voor een periode van vier jaar gaan de partijen een samenwerking aan. De partijen waren op zoek naar een strategisch partner die een complete en duurzame inhuur oplossing kan bieden. 

COVID-19 heeft Nederland geleerd dat een nieuwe pandemie niet uitgesloten kan worden. Ten tijde van een crisis moet er snel opgeschaald kunnen worden. Met tientallen FTE’s per dag in een markt waarin zorgpersoneel schaars is. Daarom zochten Landelijke Coördinatie COVID-19 Bestrijding en GGD GHOR een duurzame en strategische partner, die de markt kan ontsluiten en zorgt voor rechtmatigheid. Een partner die LCCB/ GGD GHOR volledig ontzorgt in turbulente tijden.

Maandag® Managed Services biedt hiervoor een overkoepelend multifunctioneel portaal aan waarin alle processen, van aanvraag tot facturatie, efficiënt samenkomen. Met deze opdracht kan Maandag® Managed Services, dankzij haar grote netwerk, invulling geven aan de vraag die op dat moment leeft.

De snelheid, pragmatische manier van werken en de bereidheid om extra stappen te zetten bleken van grote invloed op de keuze voor Maandag® Managed Services. De belofte om per 1 december 2022 live te gaan met het portaal werd dan ook volgens afspraak gerealiseerd.  

“Maandag® Managed Services is diepgeworteld binnen het publieke domein, onze kennis en ervaring als verbinder in werk reikt daarmee verder dan enkel de rol van broker of MSP,“ constateert Erwin Frölich, Directeur Maandag® Managed Services. “Wij zijn in staat om binnen deze schaarse nichemarkt de juiste capaciteit te leveren. Dit doen we door te verbinden dankzij slim en effectief leveranciersmanagement. Bij diverse GGD’en hebben we al bewezen dat we in staat zijn om totaal te ontzorgen. Zo hebben wij voor GGD Zuid-Limburg tijdens de Corona crisis alle inhuur verzorgd en ruim 99,6 procent van alle vacatures ingevuld.” 

Lees hier meer over Maandag® Managed Services.