Skip to footerSkip to content
Persbericht

Maandag® Holding neemt een meerderheidsbelang in Solvus en Talentsourcer en breidt daarmee haar dienstverlening uit.

Freddy kantoor

Talentsourcer is vanaf 2 december 2020 een zelfstandige business unit van Maandag® Holding. Als ervaren Managed Service Provider beheert Talentsourcer voor ruim 40 miljoen euro aan inhuur van externe professionals, voornamelijk voor gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen in Nederland. Talentsourcer behoudt haar eigen identiteit en onafhankelijkheid, door als organisatie volledig zelfstandig te blijven opereren.

Werkgevers hebben steeds meer behoefte aan controle en sturing op talent - zowel binnen de vaste medewerkers als de flexibele schil. Ze zoeken oplossingen om een goede werkgever te zijn en te blijven. Of het nou gaat om het bieden van betere voorwaarden, het beschikbaar hebben van talent, het bieden van flexibiliteit of zekerheid of het verlagen van werkdruk. Dat vraagt om een partner die meekijkt naar toekomstige arbeids-uitdagingen én oplossingen. Met de toevoeging van Talentsourcer aan de groep speelt Maandag Holding daar op in.

“Wij zien veel toekomst in deze vorm van dienstverlening, waarbij (een deel van) het inhuurproces van opdrachtgevers wordt overgenomen, in zowel de Benelux als daarbuiten. Samen met Talentsourcer hebben wij nu voor onze opdrachtgevers alle kennis en kunde binnen onze Groep. Van talent acquisitie tot en met de noodzakelijke processen”, aldus Freddy Verweij, CEO van Maandag Holding.  

Over Talentsourcer B.V.

Talentsourcer B.V. is een combinatie van de MSP-dienstverlening van Solvus (voorheen onderdeel van USG People Nederland) met haar eigen Recruitment Process Outsourcing (RPO)-activiteiten. Hierdoor is Talentsourcer in staat om recruitment voor vast en flexibel personeel op efficiënte wijze te integreren. Voor werkgevers is de behoefte aan controle en sturing op talent, zowel de vaste medewerkers als de flexibele schil, steeds belangrijker.

Ook Talentsourcer werkt voornamelijk voor gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen in Nederland. Daarnaast ook voor grote internationale profit organisaties met vestigingen in diverse Europese landen. “Wij zijn verheugd dat wij als team nu onze gezamenlijke visie op Total Talent Management kunnen gaan uitvoeren met een financieel betrouwbare partij als Maandag op de achtergrond.” Aldus Tjerk de Vries, directeur MSP Solutions van Talentsourcer.

Als Managed Service Provider (MSP) beheert Talentsourcer inhuur van externe professionals voor diverse opdrachtgevers in Nederland, waaronder IGOM, Majorel, Uniper, GEA en Gemeente Emmen. En haar RPO-diensten bij Gemeente Zoetermeer, LyondellBasell, NTS Group, Vesuvius en Sime Darby Oils. De directie van Talentsourcer bestaat uit Tjerk de Vries, Michel Badeaux en Steven Stephania. Daarmee is ruime ervaring bij verschillende opdrachtgevers binnen het publieke domein en de maakindustrie aanwezig.  

Over Maandag Holding

Maandag Holding versterkt hiermee haar rol als marktleider binnen het publieke domein in Nederland en met het merk Whoohoo als challenger in de engineering markt. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en heeft de kennis en ervaring om voor elke uitdaging de beste oplossing te vinden. Maandag Holding heeft meer dan 3.500 professionals in dienst die zich dagelijks inzetten binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, lifescience en engineering en heeft vestigingen in Nederland, België en Polen. Voor eventuele vragen neem contact met ons op via: pers@maandag.nl