Skip to footerSkip to content
211110 Lotte Maandag8978--RT def

Docent Frans vacatures

Solliciteer en ga werken als docent Frans

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Docent Frans vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als docent Frans van nature in, ​​of ben je toe aan een andere richting binnen het voortgezet onderwijs? Maandag® is de plek om deze stap te zetten. Met de juiste begeleiding maak jij je doelen waar. Je groeit van het ene succes naar het andere. In welke periode van je loopbaan je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures docent Frans. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en willen wij graag met je in contact komen om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de docent Frans vacatures hieronder en laat je prikkelen door alle kansen.

Docent Frans vacature

Onze individuele aanpak voor een docent Frans

Wij horen bij Maandag® graag wat jou motiveert. Zo beginnen wij jouw sollicitatie voor een docent Frans vacature: jij praat, wij luisteren. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan puur hard skills bespreken op het gebied van de Franse taal. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is net zo belangrijk voor ons om een geschikte vacature docent Frans voor jou te vinden.

Dus vertel ons over jouw interesse in het vak Frans en het onderwijzen van studenten. Maar praat vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we starten. Weten we perfect wat jij geweldig vindt? En klikt het tussen ons beiden? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste opdracht, vanzelfsprekend op jouw lijf geschreven! Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Zie jouw nieuwe vacature als docent Frans hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Docent Frans jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als docent Frans

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor docent Frans jobs in Nederland. Door ons ruime netwerk en goede contacten met verschillende scholen, kunnen wij verschillende deuren openen bij professionele bedrijven, waar jij misschien zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en voldoening van jou als jobs docent Frans professional enorm belangrijk. We staan te popelen om je hierbij te helpen. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je benut de voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor allerlei opdrachten en organisaties. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt samenvoegen. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende organisaties te werken met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als docent Frans vindt bij ons altijd een passende job. En ook nog eens fijn in de buurt. Want Maandag® heeft door heel het land jobs als docent Frans. Dus scrol snel naar onze docent Frans jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan zoekt Maandag® er een interessante job als docent Frans bij.

Maandag Managed Services opdracht

Docent Frans banen

Doorgroeien als docent Frans bij Maandag®

Waar je ook staat als docent Frans, bij Maandag® heb je altijd de gelegenheid om door te ontwikkelen in een docent Frans baan. Voor elke fase van jouw loopbaan zijn er wel passende banen als docent Frans te ontdekken. Als Junior docent Frans hoef je vaak geen relevante werkervaring te hebben. Misschien heb je net je eerste werkervaring opgedaan en ben je nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak helemaal naar jouw hand te zetten.

beleidsmedewerker vacatures

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren docenten Frans word je getraind om het vak te leren. Ook bieden we een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je elk jaar verschillende opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle docent Frans. Je brengt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe zaken leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze docent Frans banen helemaal bij in je beroep en krijg je de uitgelezen kans om jouw CV een boost te geven.

Als ervaren docent Frans bieden wij de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren docenten Frans begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen naar bijvoorbeeld een baan als administratief medewerker in het onderwijs. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Bekijk nu onze actuele banen: docent Frans.

Docent Frans vacatures vacatures

Filters

0 gevonden vacatures

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden

Geen resultaten gevonden

Blijf op de hoogteen regel je zaken eenvoudig

Via jouw Maandag® account ben je altijd op de hoogte van je sollicitatietraject. Doorloop de stappen en mis niks.