Skip to footerSkip to content
Nanouke

Docent Duits vacatures

Solliciteer en ga werken als docent Duits

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Docent Duits vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als docent Duits met gemak in, ​​of ben je toe aan iets totaal anders binnen het voortgezet onderwijs? Maandag® geeft jou de kans om deze stap te zetten. Met de juiste coaching maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke periode van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures docent Duits. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de leraar Duits vacatures hieronder en laat je prikkelen door de vele mogelijkheden.

Docent Duits vacature

Onze unieke aanpak voor een docent Duits

Wij horen bij Maandag® graag wat jou energie geeft. Zo beginnen wij jouw sollicitatie voor een docent Duits vacature: jij praat, wij luisteren. Wij willen weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om meer dan enkel hard skills bespreken op het gebied van vak Duits. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minimaal zo belangrijk voor ons om een passende vacature docent Duits voor jou te vinden.

Dus vertel ons over jouw interesse in de Duitse taal, Duitse films en jouw 1e of 2e graads bevoegdheid. Maar vertel ons vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in ons eerste gesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we exact wat jij geweldig vindt? En is er een klik tussen ons beiden? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste project, gelijk op jouw lijf geschreven! Lijkt het je fantastisch om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als docent Duits hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Docent Duits jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als docent Duits

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor docent Duits jobs in Nederland. Door ons grote netwerk en goede relaties kunnen wij alle deuren openen bij toffe opdrachtgevers, waar jij mogelijk zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de groei en het plezier van jou als jobs docent Duits professional heel belangrijk. Wij kunnen niet wachten om met jouw carrière aan de slag te gaan. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces voor het vormgeven van jouw loopbaan.

Je krijgt alle voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor verscheidene opdrachten en organisaties. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt combineren. Zo heb je de mogelijkheid om in allerlei verschillende organisaties te werken met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als docent Duits vindt bij ons altijd een geschikte job. En ook nog eens prettig ergens in de buurt. Want Maandag® heeft door heel het land jobs als docent Duits. Dus scrol snel naar onze docent Duits jobs en zeg ons waar jij graag wilt werken. Dan zoeken onze specialisten er een interessante job als docent Duits bij.

Maandag Managed Services opdracht

Docent Duits banen

Groeien als docent Duits bij Maandag®

Wat je nu ook doet als eerstegraads of tweedegraads docent Duits, bij Maandag® heb je altijd de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een docent Duits baan. In ieder moment als professional zijn er wel passende banen als docent Duits te ontdekken. Als Junior docent Duits hoef je gewoonlijk bijna geen relevante werkervaring te hebben. Misschien heb je net je eerste werkervaring opgedaan en wil je nu doorgroeien voor het behalen van jouw tweedegraads bevoegdheid. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak door en door te kennen.

beleidsmedewerker vacatures

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren docenten Duits word je opgeleid om het vak te leren. Ook bieden we een uitgebreide introductieweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar diverse opleidingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle docent Duits. Je neemt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe dingen leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze docent Duits banen helemaal bij in je werkgebied en krijg je de uitgelezen kans om jouw CV te verrijken.

Als ervaren docent Duits bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van organisaties waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren docenten Duits bieden wij de juiste coaching om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: docent Duits.

Docent Duits vacatures vacatures

Filters

0 gevonden vacatures

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden

Geen resultaten gevonden

Blijf op de hoogteen regel je zaken eenvoudig

Via jouw Maandag® account ben je altijd op de hoogte van je sollicitatietraject. Doorloop de stappen en mis niks.