Skip to footerSkip to content
220113 P0002-2022 Maandag Dawn Belgie 03 130 - RT

Docent aardrijkskunde vacatures

Solliciteer en ga werken als docent aardrijkskunde

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Docent aardrijkskunde vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als enthousiaste docent aardrijkskunde van nature in, ​​of ben je op zoek naar iets totaal anders als eerstegraads docent binnen het voortgezet onderwijs? Maandag® is de plek om hier achter te komen. Met de juiste sturing maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke periode van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures docent aardrijkskunde. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen wij jou graag uitnodigen voor een gesprek om de kansen te overleggen! Ontdek de docent aardrijkskunde vacatures hieronder en wordt uitgedaagd door de vele mogelijkheden.

Docent aardrijkskunde vacature

Onze individuele aanpak voor een docent aardrijkskunde

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een leraar aardrijkskunde vacature: jij praat, wij luisteren. Wij komen graag te weten wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan alleen vaardigheden afstemmen van het vak aardrijkskunde. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is minstens zo belangrijk voor ons om een geschikte vacature docent aardrijkskunde voor jou te vinden.

Dus vertel over jouw eerstegraads bevoegdheid en jouw eventuele interesse in tweetalig onderwijs. Maar bespreek vooral ook jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we exact wat jouw drijfveren zijn? En klikt het aan beide kanten? Dan verkrijg je een vast contract. En joiw eerste project, totaal passend voor jou als professional. Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij ons? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Bekijk jouw nieuwe vacature als docent aardrijkskunde hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Docent aardrijkskunde jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als docent aardrijkskunde

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor docent aardrijkskunde jobs in Nederland. Door ons ruime netwerk en goede contacten kunnen wij verschillende deuren openen bij professionele bedrijven voor een docent aardrijkskunde job, waar jij misschien zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Wij vinden de groei en voldoening van jou als jobs docent aardrijkskunde professional heel belangrijk. Daar willen wij jou graag mee helpen. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het hele proces om jouw carrière een kickstart te geven.

Je profiteert van de voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor verschillende opdrachten en opdrachtgevers. Dit betekent dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt combineren. Zo heb je de kans om in allerlei verschillende organisaties te werken met een inkomenszekerheid. Je gaat lesgeven op een middelbare school en je begeleidt leerlingen bij het vak aardrijkskunde. Wie wil werken als docent aardrijkskunde vindt bij ons altijd een toffe baan. En ook nog eens prettig dicht bij jouw woonplaats. Want wij hebben door heel Nederland jobs als docent aardrijkskunde. Dus ga snel naar onze docent aardrijkskunde jobs en zeg ons waar jij graag wilt werken. Dan vinden wij er een interessante job als docent aardrijkskunde bij.

Maandag Managed Services opdracht

Docent aardrijkskunde banen

Groeien als docent aardrijkskunde bij Maandag®

Wat je ook doet als docent aardrijkskunde, bij ons heb je altijd de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een docent aardrijkskunde baan. In ieder moment van jouw professionele carrière zijn er wel geschikte banen als docent aardrijkskunde te vinden. Als Junior docent aardrijkskunde hoef je gewoonlijk geen tot weinig passende ervaring te hebben. Misschien heb je sinds kort je eerste werkervaring opgedaan en wil je nu doorgroeien voor het behalen van jouw tweedegraads bevoegdheid. Je bent zeer gemotiveerd en erg leergierig om het vak helemaal naar jouw hand te zetten.

Onderwijsassistent

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. In ons team van ervaren docenten aardrijkskunde word je getraind om het vak te leren. We bieden ook een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar verschillende opleidingen om je te verbeteren tot een succesvolle docent aardrijkskunde. Je brengt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe zaken leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze docent aardrijkskunde banen helemaal up-to-date in je vakgebied en krijg je de kans om jouw cv te verrijken.

Als ervaren docent aardrijkskunde bieden wij de afwisseling en uitdaging die je niet krijgt bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren docenten aardrijkskunde bieden wij de juiste coaching om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: docent aardrijkskunde.

Docent aardrijkskunde vacatures vacatures

Filters

0 gevonden vacatures

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden

Geen resultaten gevonden

Blijf op de hoogteen regel je zaken eenvoudig

Via jouw Maandag® account ben je altijd op de hoogte van je sollicitatietraject. Doorloop de stappen en mis niks.