Skip to footerSkip to content

detacheringin IT

 • Wat houdt IT detachering in?
 • In loondienst of als zzp’er aan de slag
 • Wat Maandag® IT voor jou kan betekenen
 • IT vacatures

Zin in een mooie rol als IT-specialist bij uitdagende opdrachtgevers?

Kies je voor detachering bij Maandag® IT, dan maak je een onderdeel uit van de meest interessante, vooruitstrevende IT-projecten. Afwisselende opdrachten, met de zekerheid van een vast dienstverband. Ben je een senior IT-specialist en juist niet op zoek naar een vaste baan? Dan kun je bij ons ook als zzp’er aan de slag.

Bij Maandag® IT sta je nooit stil, ook niet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ben je bij ons in loondienst, dan kun je allerlei opleidingen volgen via de Maandag® Academy.

Meer weten over IT detachering? En wat Maandag® IT hierin voor jou als professional kan betekenen? Wij vertellen je alles over detachering in IT bij Maandag®. Ook vind je op deze pagina allerlei IT-vacatures in jouw regio.

Wat houdt IT detachering in?

Detachering in Informatie Technologie betekent dat jij als IT-professional in allerlei branches aan de slag kunt. Van enorm grote bedrijven tot tech start-ups. In de publieke, maar ook in de commerciële sector. Internationaal of lokaal. Maar altijd: op locaties waar IT onmisbaar is.

Het is maar net waar jij frisse energie van krijgt!

IT detachering

Waarom IT-professionals voor Maandag® kiezen

  Afwisselende, uitdagende en vooruitstrevende IT-projecten bij jou in de buurt

  Goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding

  Een (vast) contract bij Maandag® IT of een uitdagende opdracht als zzp’er

  Brede werkervaring opdoen bij verschillende nationale en internationale opdrachtgevers

  Opleidingen, trainingen en cursussen via de Maandag® Academy*

  Mogelijkheden om certificeringen te behalen*

  Jouw eigen contactpersoon

  Persoonlijke aandacht en coaching

*Je kunt bij Maandag® IT ook als zzp’er gedetacheerd worden. In dit geval is een vast dienstverband natuurlijk niet van toepassing. Onze Academy is enkel toegankelijk bij een vast dienstverband.

Afwisselende, uitdagende en vooruitstrevende IT-projecten

Maandag® is marktleider in de publieke sector, maar mede door de overname van WIBA IT hebben wij ook een groot netwerk in de commerciële sector. Zo hebben wij vacatures als software developer, cloud engineer en data specialist bij Fintech, verzekeraars, logistieke bedrijven en in de retail.

Kies je voor detachering bij Maandag®, dan kun je bij allerlei interessante bedrijven aan de slag. Wij koppelen jou aan afwisselende, uitdagende en vooruitstrevende IT-projecten die bij jouw specialisme en wensen passen.

In loondienst of als zzp’er aan de slag

Bij Maandag® IT kun je in loondienst aan de slag, maar ook als zzp’er. Bij een vast dienstverband geniet je van afwisselende, interessante opdrachten mét de zekerheid van een vast inkomen. Meer weten? Lees alles over detachering bij Maandag®.

Juist als zzp’er aan de slag? Dan koppelen we jou op freelance basis aan allerlei uitdagende IT-opdrachten bij innovatieve bedrijven.

Loopbaancoaching

Bij Maandag® IT kun je rekenen op persoonlijke loopbaanondersteuning: regelmatige evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken. We willen je écht goed leren kennen. Zodat we precies weten wat jou drijft en waar je ambities liggen. Zo vinden wij werk waar je elke dag zin in hebt. Én waar je zin in houdt.

Wat valt er onder IT bij Maandag® IT?

De opdrachten bij Maandag® IT lopen enorm uiteen. Van digitalisering van de overheid tot het makkelijker maken van 'mijn omgevingen' zoals een bankapp. Zo zit er altijd wel een opdracht tussen waar jij zin in hebt én zin in houdt.

Blijf jezelf ontwikkelen als IT-professional

IT staat nooit stil. Dit vakgebied blijft continu ontwikkelen. Als IT-professional is het dan ook belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij detachering is hier alle ruimte voor. Je doet diverse werkervaring op bij verschillende opdrachtgevers en projecten. Zo blijf je jezelf ontwikkelen binnen je huidige functie, maar wordt het ook makkelijker om een andere stap te maken binnen IT. Als IT-professional bij Maandag® sta je nooit stil.

Werk je bij Maandag® IT in loondienst, dan kun je gebruik maken van onze Academy. Hier kun je certificeringen behalen en trainingen volgen. Daarnaast bieden wij persoonlijke loopbaanondersteuning.

detachering ict

Maandag® Academy

Als gedetacheerde professional kun je certificeringen behalen en trainingen volgen. Hiervoor hebben wij de Maandag® Academy. Denk bijvoorbeeld aan:

  BISL Foundation

  ITIL 4 Foundation

  Agile Scrum Foundation

  Microsoft Azure Fundamentals AZ-900

Daarnaast kun je trainingen volgen als:

  Projectmatig werken binnen de overheid

  Adviseren in een politieke context

  Participatie onder de Omgevingswet

  Samenwerken in ketens en netwerken

Bovendien is er budget beschikbaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van hard skills en soft skills.

IT vacatures

IT-vacatures

Bekijk een overzicht van alle IT-vacatures bij Maandag® IT, of selecteer een van de onderstaande vakgebieden voor een selectie. Zie je een vacature die goed bij jou past? Vul dan je gegevens in, upload je cv en solliciteer. Wij nemen binnen 5 dagen contact met je op.