Skip to footerSkip to content

detacheringin finance

 • Wat is detachering in finance?
 • Wat Maandag® voor jou kan betekenen
 • Vacatures in finance

Zin in finance projecten bij afwisselende opdrachtgevers?

Kies je voor detachering in finance bij Maandag®, dan kies je voor interessante opdrachten in allerlei verschillende branches. In de publieke, maar ook in de commerciële sector. Bij detachering geniet je van flexibiliteit mét de zekerheid van een vast dienstverband.

Bovendien is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je, bij een vast dienstverband, allerlei trainingen volgen via de Maandag® Academy. Als zzp’er aan de slag? Dan regelen wij de facturering voor jou, zodat de administratie extra makkelijk wordt.

Meer weten over detachering in finance? En wat Maandag® hierin voor jou als finance-professional kan betekenen? Wij vertellen je alles over financiële detachering bij Maandag®. Ook vind je op deze pagina allerlei finance vacatures in jouw regio.

Wat is detachering in finance?

Detachering in finance betekent dat jij als professional binnen allerlei branches aan de slag kunt. Van organisaties in de zorg en het onderwijs tot financiële dienstverleners in de commerciële sector. Het is maar net waar jij frisse energie van krijgt! Jouw contactpersoon gaat hierover graag het gesprek met jou aan. Samen vinden jullie dé finance opdracht waar jij zin in hebt. En waar je zin in houdt.

Wat verdient een beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid? - header image

Waarom finance professionals voor Maandag® kiezen

  finance opdrachten die bij jouw wensen passen (uitdagend, specialistisch of juist vertrouwd)

  Brede werkervaring opdoen in verschillende branches

  Bij een vast dienstverband: financiële zekerheid

  Voor zzp’ers: makkelijke administratie (reversed billing)

  Mogelijkheid om hybride te werken

  Makkelijk solliciteren

  Opleidingen, trainingen en cursussen via de Maandag® Academy

  Jouw eigen contactpersoon

  Persoonlijke aandacht en coaching

Groot netwerk in de publieke & commerciële sector

Maandag® heeft een groot netwerk in de publieke én commerciële sector. Van gemeenten en waterschappen tot systeembanken en internationals. Zo kun je allerlei verschillende branches binnen finance verkennen, snel ervaring opdoen en je cv verder uitbreiden. Bovendien is er altijd wel een interessante opdracht bij jou in de buurt. Maandag® heeft financiële vacatures door heel Nederland.

Afwisseling mét de zekerheid van een vast inkomen

Als gedetacheerde finance professional krijg je een contract met vaste uren. Je werk is afwisselend, maar je inkomen blijft stabiel. Je contract bij Maandag® kan na verloop van tijd omgezet worden naar een vast contract. Meer weten? Lees alles over detachering bij Maandag®.

Makkelijk solliciteren

Zodra een opdracht erop zit, vinden wij zo snel mogelijk een nieuwe opdracht die goed bij jouw wensen aansluit. Voor deze baan hoef je niet zelf te zoeken, contact te leggen of een afspraak in te plannen. Maandag® regelt dit allemaal voor je. Bovendien bereidt jouw contactpersoon je goed voor voordat je op gesprek gaat.

Makkelijke administratie voor zzp’ers

Niet in loondienst, maar als zzp’er aan de slag? Dan maken wij de administratie heel makkelijk voor je. Je hoeft namelijk zelf geen factuur op te stellen en sturen. Bij Maandag® draaien we dit om. Wij sturen jou een factuur voor de werkzaamheden die jij hebt verricht (reversed billing).

Deze administratieve taak komt dus niet bij jou als zzp’er te liggen. Maandag® zorgt ervoor dat de facturering en betaling worden geregeld. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw uren online invoeren.

detachering finance vacatures

Blijf jezelf ontwikkelen als finance professional

Financiële detachering is een ideale manier om jezelf te ontwikkelen. Je doet diverse werkervaring op bij verschillende opdrachtgevers en projecten. Zo blijf je jezelf ontwikkelen binnen je huidige functie, maar wordt het ook makkelijker om een andere stap te maken binnen finance. Als finance professional bij Maandag® sta je nooit stil.

Werk je bij Maandag® in loondienst, dan kun je gebruik maken van onze Academy. Hier kun je trainingen op het gebied van finance volgen. Daarnaast bieden wij persoonlijke loopbaanondersteuning.

Maandag® Academy

Als gedetacheerde professional kun je allerlei trainingen (op maat) volgen. Hiervoor hebben wij de Maandag® Academy. Samen met jouw contactpersoon selecteer je de trainingen die jou verder kunnen helpen in je carrière als finance professional.

Loopbaancoaching

Bij Maandag® kun je rekenen op persoonlijke loopbaanondersteuning: regelmatige evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken. We willen je écht goed leren kennen. Zodat we precies weten wat jou drijft en waar je ambities liggen. Zo vinden wij werk waar je frisse energie van krijgt.

Finance vacatures

Ontdek alle financiële vacatures bij Maandag®. Zie je een vacature die goed bij jou past? Vul dan je gegevens in, upload je cv en solliciteer. Wij nemen binnen 5 dagen contact met je op.