hallo wij
zijn MAANDAG!

zoek een vacature

samen het verschil maken

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in de publieke sector. Ben jij er daar een van? Bekijk hieronder dan per vakgebied onze vacatures.

klaar voor een nieuwe MAANDAG!

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

dit is MAANDAG!

Het is elke dag MAANDAG!

Maandag® detacheert professionals in het publieke domein. Dit doen we binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Onze professionals weten van aanpakken en realiseren zich dat hun werk ertoe doet. Dat soort professionals vind je bij Maandag®. En of je nu op zoek bent naar professionals met jarenlange ervaring of juist naar starters op de arbeidsmarkt. Maandag® biedt altijd het snelst de beste oplossing.

Meer lezen

Kennismaken?

Als grootste detacheerder in de publieke sector zijn we overal in Nederland te vinden. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Neem contact met ons op en we beantwoorden graag al je vragen.

Neem contact op

klaar voor
een nieuwe
MAANDAG!

Talenten die het verschil maken

De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent. Tot Maandag®.

Meer lezen