Zoeken

Ziekenhuizen
filters wissen
99

vacatures mbo verpleegkundige ziekenhuis

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures mbo verpleegkundige ziekenhuis

Op zoek naar een vacature mbo verpleegkundige in het ziekenhuis? Dan zit je bij Maandag® goed! We zoeken regelmatig zorgprofessionals met een diploma mbo verpleegkundige en geldige BIG registratie voor afwisselende opdrachten in het ziekenhuis. Bekijk onze actuele vacatures!

In jouw rol als mbo verpleegkundige in het ziekenhuis staat luisteren naar de patiënt centraal. Zo weet jij voor hen de juiste zorg te bieden. In een multidisciplinair team voer je gezamenlijk de behandelplannen zo goed mogelijk uit. Zo zorg jij er als verpleegkundige voor dat cliënten de zorg krijgen die zij nodig hebben. Een baan waar je als zorgprofessional veel voldoening uit kunt halen, want jij kunt echt iets voor deze patiënten betekenen.

Naast het nauwe contact met patiënten, ben je ook het aanspreekpunt voor de omgeving. De diversiteit aan ziektebeelden van cliënten en de afwisseling in werkzaamheden, maakt jouw baan als verpleegkundige in het ziekenhuis boeiend en afwisselend.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden? Bekijk dan onze actuele vacatures als mbo verpleegkundige in het ziekenhuis en solliciteer!