MBO Verpleegkundige vacatures

Op zoek naar een vacature mbo verpleegkundige in het ziekenhuis? Dan zit je bij Maandag® goed! We zoeken regelmatig zorgprofessionals met een diploma mbo verpleegkundige en geldige BIG registratie voor afwisselende opdrachten in het ziekenhuis. Bekijk onze actuele vacatures!

In jouw rol als mbo verpleegkundige in het ziekenhuis staat luisteren naar de patiënt centraal. Zo weet jij voor hen de juiste zorg te bieden. In een multidisciplinair team voer je gezamenlijk de behandelplannen zo goed mogelijk uit. Zo zorg jij er als verpleegkundige voor dat cliënten de zorg krijgen die zij nodig hebben. Een baan waar je als zorgprofessional veel voldoening uit kunt halen, want jij kunt echt iets voor deze patiënten betekenen.

Naast het nauwe contact met patiënten, ben je ook het aanspreekpunt voor de omgeving. De diversiteit aan ziektebeelden van cliënten en de afwisseling in werkzaamheden, maakt jouw baan als verpleegkundige in het ziekenhuis boeiend en afwisselend.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden? Bekijk dan onze actuele vacatures als mbo verpleegkundige in het ziekenhuis en solliciteer!

mbo-verpleegkundige vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

470 gevonden resultaten

None