Gespecialiseerd Verpleegkundige vacatures

De vacature gespecialiseerd verpleegkundige in het ziekenhuis vind je bij Maandag®! Hiervoor zijn we zijn op zoek naar zorgprofessionals met een geldige BIG-registratie en verpleegkundige diploma. Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Als gespecialiseerd verpleegkundige kun je in het ziekenhuis aan de slag op verschillende afdelingen, waarvoor je vakgerichte vervolgopleiding hebt gevolgd, zoals de kinderafdeling, afdeling neonatologie, oncologie, cardiologie, Spoedeisende hulp (SEH) of Intensive Care (IC). Je verleent midden- tot hoog complexe zorg aan de patiënten.

In een dynamische omgeving als het ziekenhuis, wordt het als gespecialiseerd verpleegkundige van je verwacht dat je snel kunt schakelen.

Bij Maandag® krijg je als zorgprofessional de kans om op diverse afdelingen bij verschillende ziekenhuizen een kijkje in de keuken te nemen. Geen opdracht is hetzelfde! Lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap voor je carrière in de zorg? Bekijk onze actuele vacatures als gespecialiseerd verpleegkundige in het ziekenhuis en solliciteer meteen!

gespecialiseerd-verpleegkundige vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

487 gevonden resultaten

None