Zoeken

Ziekenhuizen
filters wissen
69

vacatures gespecialiseerd verpleegkundige ziekenhuis

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures gespecialiseerd verpleegkundige ziekenhuis

De vacature gespecialiseerd verpleegkundige in het ziekenhuis vind je bij Maandag®! Hiervoor zijn we zijn op zoek naar zorgprofessionals met een geldige BIG-registratie en verpleegkundige diploma. Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Als gespecialiseerd verpleegkundige kun je in het ziekenhuis aan de slag op verschillende afdelingen, waarvoor je vakgerichte vervolgopleiding hebt gevolgd, zoals de kinderafdeling, afdeling neonatologie, oncologie, cardiologie, Spoedeisende hulp (SEH) of Intensive Care (IC). Je verleent midden- tot hoog complexe zorg aan de patiënten.

In een dynamische omgeving als het ziekenhuis, wordt het als gespecialiseerd verpleegkundige van je verwacht dat je snel kunt schakelen.

Bij Maandag® krijg je als zorgprofessional de kans om op diverse afdelingen bij verschillende ziekenhuizen een kijkje in de keuken te nemen. Geen opdracht is hetzelfde! Lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap voor je carrière in de zorg? Bekijk onze actuele vacatures als gespecialiseerd verpleegkundige in het ziekenhuis en solliciteer meteen!