Verzorgende IG vacatures

Bekijk online de vacature Verzorgende IG binnen welzijn. We zijn regelmatig op zoek naar zorgprofessionals met een afgeronde Verzorgende IG opleiding op mbo- of hbo-niveau, die in het bezit zijn van een VOG. Herken jij je in dit profiel? Ga meteen naar het actuele vacatureoverzicht!

Als Verzorgende IG ben je op vele manier inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn, wonen en huishouden. In jouw rol als Vigger ondersteun en help je cliënten tijdens de dagelijkse verzorging op de vlakken waarop zij dat zelf niet kunnen. Zo maak jij dagelijks het verschil voor je cliënten!

Je werkt zelfstandig, maar gaat ook frequent in overleg met je collega's. Als Verzorgende IG ben je daarnaast ook contactpersoon van de familie van de cliënt. Een afwisselende baan, waar jij je empathisch vermogen en zorgzame karakter helemaal in kwijt kunt. Bovendien krijg je bij Maandag® als Verzorgende IG de kans om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Een mooie stap voor jouw verdere carrière in de zorg!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel verder naar onze actuele vacatures als Verzorgende IG binnen welzijn. We komen graag met je in gesprek!


 
 
verzorgende-ig vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

443 gevonden resultaten

None