Zoeken

40

vacatures Verzorgende IG binnen welzijn

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures Verzorgende IG binnen welzijn

Bekijk online de vacature Verzorgende IG binnen welzijn. We zijn regelmatig op zoek naar zorgprofessionals met een afgeronde Verzorgende IG opleiding op mbo- of hbo-niveau, die in het bezit zijn van een VOG. Herken jij je in dit profiel? Ga meteen naar het actuele vacatureoverzicht!

Als Verzorgende IG ben je op vele manier inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn, wonen en huishouden. In jouw rol als Vigger ondersteun en help je cliënten tijdens de dagelijkse verzorging op de vlakken waarop zij dat zelf niet kunnen. Zo maak jij dagelijks het verschil voor je cliënten!

Je werkt zelfstandig, maar gaat ook frequent in overleg met je collega's. Als Verzorgende IG ben je daarnaast ook contactpersoon van de familie van de cliënt. Een afwisselende baan, waar jij je empathisch vermogen en zorgzame karakter helemaal in kwijt kunt. Bovendien krijg je bij Maandag® als Verzorgende IG de kans om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Een mooie stap voor jouw verdere carrière in de zorg!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel verder naar onze actuele vacatures als Verzorgende IG binnen welzijn. We komen graag met je in gesprek!