Zoeken

143

vacatures mbo verpleegkundige welzijn

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures mbo verpleegkundige welzijn

Bij Maandag® vind je de vacature mbo verpleegkundige binnen welzijn. We zijn op zoek naar zorgprofessionals die als mbo verpleegkundige aan de slag willen gaan binnen de verstandelijk gehandicapten zorg (VGZ) en sociale geneeskunde (UWV / GGD). Bekijk onze actuele vacatures!

Als verpleegkundige staat de zorgvrager voorop. Je bent bekwaam en bevoegd voor het stellen van verpleegkundige diagnose, het opstellen van een verpleegplan en het bieden van persoonlijke verzorging. Daarnaast staat het coördineren en evalueren van de zorgvrager centraal. Kortom, met jouw betrokkenheid en scherpe signaleringsvermogen, draag je bij aan het welzijn van cliënten met zorg die helemaal bij hen past.

Ga je Maandag® als mbo verpleegkundige aan de slag, dan kun je bij verschillende opdrachtgevers ervaring en kennis opdoen. Geen opdracht is hetzelfde, dus aan afwisseling geen gebrek! Beschik je over een mbo diploma Verpleegkunde, ben je BIG geregistreerd en lijkt werken bij Maandag® jou een mooie stap? Bekijk dan zeker de actuele vacatures als mbo verpleegkundige binnen welzijn!