mbo-verpleegkundige vacatures

Bij Maandag® vind je de vacature mbo verpleegkundige binnen welzijn. We zijn op zoek naar zorgprofessionals die als mbo verpleegkundige aan de slag willen gaan binnen de verstandelijk gehandicapten zorg (VGZ) en sociale geneeskunde (UWV / GGD). Bekijk onze actuele vacatures!

Als verpleegkundige staat de zorgvrager voorop. Je bent bekwaam en bevoegd voor het stellen van verpleegkundige diagnose, het opstellen van een verpleegplan en het bieden van persoonlijke verzorging. Daarnaast staat het coördineren en evalueren van de zorgvrager centraal. Kortom, met jouw betrokkenheid en scherpe signaleringsvermogen, draag je bij aan het welzijn van cliënten met zorg die helemaal bij hen past.

Ga je Maandag® als mbo verpleegkundige aan de slag, dan kun je bij verschillende opdrachtgevers ervaring en kennis opdoen. Geen opdracht is hetzelfde, dus aan afwisseling geen gebrek! Beschik je over een mbo diploma Verpleegkunde, ben je BIG geregistreerd en lijkt werken bij Maandag® jou een mooie stap? Bekijk dan zeker de actuele vacatures als mbo verpleegkundige binnen welzijn!

mbo-verpleegkundige vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

478 gevonden resultaten

None