Wijkverpleegkundige vacatures

Bekijk online de vacature wijkverpleegkundige in de ouderenzorg (VVT). Beschik je over een mbo verpleegkundige diploma of een hbo verpleegkundige diploma met een geldige BIG registratie? Dan zijn we bij Maandag® op zoek naar jou!

Als wijkverpleegkundige in de ouderenzorg (VVT) ben je verantwoordelijk voor alle cliënten in jouw wijk. Je geeft leiding aan je team en zorgt ervoor dat de kwaliteit van zorg continue wordt gewaarborgd. Je voert intakegesprekken met cliënten en indiceert op basis hiervan de zorg die volgens jou nodig is.

Ook onderhoud je contact met meerdere disciplines die te maken hebben met de cliënt. De thuiszorg wordt steeds complexer, hierdoor wordt jouw rol als wijkverpleegkundige steeds belangrijker.

Als wijkverpleegkundige werk je zorgvuldig en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met het team te kijken naar de knelpunten en bijpassende oplossingen. Daarnaast ben je als wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor het signaleren van vastlopende zaken. Je bent flexibel en weet van aanpakken. Als wijk verpleegkundige wordt van je verwacht dat je de administratieve taken oppakt, en soms wat meer overstijgend kunt kijken.

Kun jij je helemaal vinden in dit profiel? Bekijk dan zeker onze actuele vacatures als wijkverpleegkundige in de ouderenzorg (VVT)!

wijkverpleegkundige vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

478 gevonden resultaten

None