Zoeken

19

vacatures GZ psycholoog in de ouderenzorg (VVT)

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures GZ psycholoog in de ouderenzorg (VVT)

Zoek je een vacature GZ-psycholoog in de ouderenzorg (VVT)? In het online vacatureoverzicht van Maandag® vind je dé baan als gezondheidspsycholoog binnen de VVT. Bekijk alle GZ-psycholoog vacatures binnen de ouderenzorg!

Als GZ psycholoog in de ouderenzorg heb jij een dankbare functie. Je behandelt en begeleidt ouderen op een respectvolle manier, met waardering voor de eigenheid van de cliënt. In een multidisciplinair team wordt de uitvoering van de behandeling bepaald. Als GZ psycholoog ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van de betreffende behandeling en houd jij je o.a. bezig met het uitvoeren van (neuro)psychologische diagnostiek, met betrekking tot het psychisch of cognitief functioneren van cliënten.

Heb je een master psychologie, aangevuld met een post-master gezondheidszorg psycholoog diploma. En ben je daarnaast in het bezit van een geldige BIG-registratie? Bekijk dan snel alle GZ-psycholoog vacatures binnen de ouderenzorg (VVT) en solliciteer meteen!