Zoeken

Jeugdzorg
filters wissen
50

vacatures maatschappelijk werker jeugdzorg

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures maatschappelijk werker jeugdzorg

Bekijk de vacature maatschappelijk werker in de jeugdzorg bij Maandag®! We zijn regelmatig op zoek naar zorgprofessionals met een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Social Work en een SKJ-registratie of de mogelijk tot registreren.

Als maatschappelijk werker is geen dag hetzelfde. Je kunt in je functie binnen de jeugdzorg te maken krijgen met een grote diversiteit aan problemen, waaronder mishandeling, huiselijk geweld en opvoedproblematiek. Verder organiseer je en neem je deel aan grote overleggen om veiligheid te waarborgen. Als blijkt dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden door instanties in het vrijwillig kader, draag je de casus over aan instanties in het gedwongen kader. Kortom, een baan waarin jij als zorgprofessional echt het verschil kan maken en een belangrijke bijdrage kan leveren aan een veilige leefomgeving voor de jeugd.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Maandag®? Check het actuele vacatureoverzicht en solliciteer meteen. We zijn altijd op zoek naar zorgtalenten!