Maatschappelijk Werker vacatures

Bekijk de vacature maatschappelijk werker in de jeugdzorg bij Maandag®! We zijn regelmatig op zoek naar zorgprofessionals met een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Social Work en een SKJ-registratie of de mogelijk tot registreren.

Als maatschappelijk werker is geen dag hetzelfde. Je kunt in je functie binnen de jeugdzorg te maken krijgen met een grote diversiteit aan problemen, waaronder mishandeling, huiselijk geweld en opvoedproblematiek. Verder organiseer je en neem je deel aan grote overleggen om veiligheid te waarborgen. Als blijkt dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden door instanties in het vrijwillig kader, draag je de casus over aan instanties in het gedwongen kader. Kortom, een baan waarin jij als zorgprofessional echt het verschil kan maken en een belangrijke bijdrage kan leveren aan een veilige leefomgeving voor de jeugd.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Maandag®? Check het actuele vacatureoverzicht en solliciteer meteen. We zijn altijd op zoek naar zorgtalenten!

maatschappelijk-werker vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

470 gevonden resultaten

None